lreba Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 DOBER DAN IMAM EN ZZEEELLOO VELIK PROBLEM. NA VPLINJAČU KAMOR PRIDE ZAJLA ZA GAS (IN FEDER ČE ODPREŠ). NEKAJ SEM RIHTAL IN VSE ZAJ.... ZDAJ KO VŽGEM MOTOR MI GRE KAR SAM NAPREJ. POMAGAJTE PROSSIIMMM :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 DOBER DAN IMAM EN ZZEEELLOO VELIK PROBLEM. NA VPLINJAČU KAMOR PRIDE ZAJLA ZA GAS (IN FEDER ČE ODPREŠ). NEKAJ SEM RIHTAL IN VSE ZAJ.... ZDAJ KO VŽGEM MOTOR MI GRE KAR SAM NAPREJ. POMAGAJTE PROSSIIMMM :unsure: :unsure: Preglej ce se ti je zataknila zajla za gas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dadovejzo Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 lahko da si standgas prevec naviu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Mogoce je pa klanc nauzdol :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Pozabil ročno zatisnit :naughty: Hec...Po mojem si zajlo za gas napel :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 lahko da si standgas prevec naviu :evilgrin: :stupid: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 DOBER DAN IMAM EN ZZEEELLOO VELIK PROBLEM. NA VPLINJAČU KAMOR PRIDE ZAJLA ZA GAS (IN FEDER ČE ODPREŠ). NEKAJ SEM RIHTAL IN VSE ZAJ.... ZDAJ KO VŽGEM MOTOR MI GRE KAR SAM NAPREJ. POMAGAJTE PROSSIIMMM :unsure: :unsure: Poglej odspodaj na batku gasa nisi pravilno zataknil zajlo,zmontiral brez vzmeti ali pa ti se je (bouden)to je zgornji del zajle kje zataknil(zlezel ven iz vodila). :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
h3x0r89 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Zanimivo ... ej full podobne probleme sem imel tudi jaz in potem sem motor prodal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 DOBER DAN IMAM EN ZZEEELLOO VELIK PROBLEM. NA VPLINJAČU KAMOR PRIDE ZAJLA ZA GAS (IN FEDER ČE ODPREŠ). NEKAJ SEM RIHTAL IN VSE ZAJ.... ZDAJ KO VŽGEM MOTOR MI GRE KAR SAM NAPREJ. POMAGAJTE PROSSIIMMM :unsure: :unsure: Še vedno tečeš za njim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 tko k brumer prau, mau un batk notr porukej pa obracej pa po sedl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se