astraboy Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Lastim si 50ccm Vespo letnik 84 z avtomatskim menjalnikom. Zanima me kaj bi bil vzrok, da nima moči? V primerjavi z Tomos avtomatikom ko grem v klanec ostanem zadaj ko nič, kljub moji skromni teži. Ali je možen vzrok, da nima moči nepravilno nastavljen vžig? Kako naj se lotim odprave okvare? Hvala za pomoč
dadovejzo Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 a to ga lahko przges, pol te pa nemore povlect? al kako, al je to sam v hrib?
astraboy Objavljeno Junij 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 a to ga lahko przges, pol te pa nemore povlect? al kako, al je to sam v hrib? Vžgem normalno, spelje vendar v primerjavi z Tomos avtomatikom ali podobnim meni zmanjka moči, ostanem zadaj. Po ravnem gre okoli 40 km/h.
sayo Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Lahko da je kaj narobe z varijomatom :whistle:
tOOn Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 pri vespah je najpogosteje to krivo da je stara :closedeyes: :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se