AREA Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Mene pa zanima, če med seksom uporabljate pripomočke in katere in kdo je dal pobudo? :oops: :D
dunker Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Hehe... Full ste osebni ratal tle pod "Ljubeznijo". :lol:
AREA Objavljeno September 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2002 ja sej če noben nebo upal odgovorit pač nič...jaz bom za sebe povedal če bo koga zanimalo :roll: :? :lol:
Vrtnica Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Hmm ja res ste fuul osebni ratal! Pred letom dni je bla tle se zafrkancija zdej pa take! No jz priznam ne uporablam nic ker ga pac se nism mela!
AREA Objavljeno September 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2002 O.K. no se opravičujem če sem s tem prizadel kako nedolžno dušico :oops: :roll: :shock: :wink:
dunker Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 No, AREA_51, zaupaj nam tvoje pripomočke in še nam popestri dan (noč). :lol: Jest uporabljam NIČ.
AREA Objavljeno September 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2002 Me ne, tu gre za pripomočke ki jih uporabljaš (ali si jih uporabljal) v družbi s partnerjem, ne sam! Hehe, kaj pa naj sam uporabljam? :o :P Lutke? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
.T. Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Osebno uporabljam gumijasto fiflo. V vojski sem jo za 1000 SIT posojal po kasarni in sem obogatel! SALA!! Poznam pa en par, ki pripomocke dejansko uporablja: Poglejte si sliko st. 14, z naslovom: Glllbbbb, mljask http://motosvet.tripod.com/sotocje02/index.html Tadej
AREA Objavljeno September 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2002 khhhmmm.....hudo!!!!!! :? :lol: :lol: :lol:
hotschko Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Pripomočki ... SEVEDA ... osnovnega imam kar vgrajenega, kadar se pa meni ne da, sežem v predal pa: "na tuki maš, men daj pa mir" :lol: :lol: :lol: ... včasih pa kar Double Trouble, če je dan tapravi :wink: :lol: :D
hotschko Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Se mi pa ne zdi to noben tabu, da ne bi no tem govoril ... tisti, ki jim paše ... :wink: :idea: :arrow:
Roni Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 pripomočki?.... samo nebo je meja!.... spalnica postane drugače dolgočasna, če ni hkrati tudi jedilnica, mučilnica, telovadnica, kopalnica.... pa ven je tud treba it..... ambient je hudo rajcig važn!
AREA Objavljeno September 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2002 hotschko a si si osnovnega pravkar vgradil? :shock: :lol: :lol:
hotschko Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 hotschko a si si osnovnega pravkar vgradil? :shock: :lol: :lol: Sem ga dobil ob rojstvu, ampak se je oblika in velikost z leti spreminjala :wink: :)
SF Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Jaz uporabljam očala... Da vsaj kaj vidim in ne samo slišim!
bostov Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Ni ga čez koruzni storž... :D :D :D
Dada Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Ni ga čez koruzni storž... :D :D :D A ti to iz prakse govoriš o lastnih izkušnjah?! :wink:
bostov Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Praksa, temelječa na zadovoljnih obrazih drugih... :D
Alla Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Kakšen koruzni storž, neolupljen, že ličakn, z zrnjem ali brez... :?: :?: :?: Alla
bostov Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Odvisno od zahtev, želja in potreb uporabnika.Pa tudi stopnje nežnosti... :D :D
AREA Objavljeno September 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2002 Moje so pa rade mele SVEČE....khmm...upam da nea kira bere! :shock: :lol:
Alla Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 A une sveče za na torto???? :twisted: :D :D :D :D Alla
hotschko Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 A une sveče za na torto???? :twisted: :D :D :D :D Alla ... seveda, da je približno podobno originalnemu orodju :twisted: :twisted:
AREA Objavljeno September 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2002 Nene, one okrasne, dišeče, dolge, debele...samo še vedno niso mogle konkurirat...umm...kak bi reko.. :lol: :lol: :lol:
Alla Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Nene, one okrasne, dišeče, dolge, debele...samo še vedno niso mogle konkurirat...umm...kak bi reko.. :lol: :lol: :lol: A se ti mal hvališ, al pa si bil s samimi devicami, k nimajo s čim primerjat??? :wink: :twisted: :D :D Alla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se