Pravokotar Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 mizim.........skozi prste. :shock: .......sami perverznezi tle. :drinking: 8) Zakaj so že dinozavri izumrli???? Klimatske spremembe??? Malo morgen!! Pomanjkanje domišljije, samo to jih je pokopalo :!: :!: Žužki pa veselo brenčijo po svetu.... v svojem naslednjem življenju, če lahko izbiram, bi bil (spet) trot. V tem je vsa skrivnost rotafelce, pa če ste razočarani ali ne, mi je čisto vseeno. PEPE PS: Me pa še vedno zanima WTD is HHV
Wobewt Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Bl tuhtam, mnj štekam....ROTAFELCA? Čebele? PEPE? Klimbra? Razjasnitev? Megla? Še moja Ruska ne šteka, pa je svetlobna leta pred mano po pameti, kak nej jst.....??????????????? :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:
Gregs Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Rotafelca?! :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: (se vedno ne vem... ocitno sem trot)
Pravokotar Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Bl tuhtam, mnj štekam.... Roby, my frend, mnj tuhtej, boš bl štekou. A maš svojo Rusko kje na dosegu??? Kaj ti je pol treba tuhtat :?: :?: :silly: PEPE
Wobewt Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 He, PEPE, Ruska na dosegu! Zdele se mi bo razjasnilo, bom poročal... :D Gregs, sva že dva trota, nej tut teb Alla razsvetli obzorja.... 8)
Pravokotar Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Rotafelca?! :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: (se vedno ne vem... ocitno sem trot) Na evo, zdaj pa še padar! Pa kaj je z vami, ljudje?? A vam še zdaj ni jasno, da brez kemije in kančka domišljije ni nič, rien, zero, nada, zilch, nichts, ništa, nothing etc.etc. Pa dajte se malo znormalizirat! PEPE
Alla Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Ja kam pa bi prišli brez domišlija :?: :wink: :D :D :D :D :D :D Alla (kemijskitehnologpress)
Pravokotar Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Ja kam pa bi prišli brez domišlija :?: :wink: :D :D :D :D :D :D Alla (kemijskitehnologpress) KONČNO :!: :!: :!: Čestitam, Alla :wink: :D :D PEPE
TOMY Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Sem čaku, če se bo zjasnilo.... :? Pa me res zanima, no... ROTAFELCA? :shock: Pa ne me zdej sesut, nevedneža...:onfire:
Ice Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 tomy,nisi edini.........nekateri pac nismo fosili iz prehistoricne dobe,da bi vedeli kaj je to tota felca...... :roll: :lol:
Pravokotar Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 tomy,nisi edini.........nekateri pac nismo fosili iz prehistoricne dobe,da bi vedeli kaj je to tota felca...... :roll: :lol: BZZ :?: :?: :wink: :D PEPE
klimbra Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Mater ste vsi neki moderni......na ubogo staro ROTAFELCO se sam še starci spomnemo. Ampak ROTAFELCA HARAAAAAAAAAAAAAAAA :wink:
Pravokotar Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 BZZ = Bledo Zelena Zavist. ad informandum :wink: 8) PEPE
Ice Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 pepe,niti ne.......samo zanima me,ce bom se pred lastno smrtjo izvedel kaj je to rotafela...... da ne govorimo o izumrtju dinozavrov. :P :lol:
.T. Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Ice kako pa kaj vidva uporabljata oz. kako vama sluzi novoletno darilo, ki sta ga dobila na prednovoletni Motosvetovi zurki pri Ratniku? Tadej
Ice Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 ne sluzi; ahem.....v bistvu tudi ni vec pri hisi........ kako naj recem :oops: ...... je bil eni...... no ja :oops: .......vsec pac :shock: 8)
Gregs Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Alla (kemijskitehnologpress) KONČNO Čestitam, Alla PEPE, bos pa na zalost moral se doooo.. (ups.. bom raje tiho, da jih spet ne dobim po glavi) cakati.. .tako, da ti kar pocakaj s cestitkami... :wink: :twisted: :D
Alla Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Ja kam pa bi prišli brez domišlija :?: :wink: :D :D :D :D :D :D Alla (kemijskitehnologpress) KONČNO :!: :!: :!: Čestitam, Alla :wink: :D :D PEPE Hm se opravičujem, če sem napačno napisala.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Moralo bi pisati študentkakemijsketehnologijepress............ :oops: :oops: :oops: :oops: Alla
Gregs Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Gregs, sva že dva trota, nej tut teb Alla razsvetli obzorja.... Ehehehe... kaj pa, ce ji bom jaz razjasnil obzorja?! Eeheheheheheh.... :twisted: :D
Alla Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Ehehehe... kaj pa, ce ji bom jaz razjasnil obzorja?! Eeheheheheheh.... :twisted: :D Kaj bi jaz brez tebe Gregsi?!?! :wink: :D :D :D :D :D :D Alla
Pravokotar Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Hm se opravičujem, če sem napačno napisala.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Moralo bi pisati študentkakemijsketehnologijepress............ :oops: :oops: :oops: :oops: Alla Ne boš verjela, čestitka se ni nanašala na tvoj strokovni naziv PEPE
Alla Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Ne boš verjela, čestitka se ni nanašala na tvoj strokovni naziv PEPE Upssss, pol me je pa moj najdražji s svojim postom za trenutek skrenil na napačno pot ..... :wink: :D :D :D Alla
klimbra Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 pepe,niti ne.......samo zanima me,ce bom se pred lastno smrtjo izvedel kaj je to rotafela...... da ne govorimo o izumrtju dinozavrov. :P :lol: Ne rotafela..........."ROTAFELCA" :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Gregs Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Kaj bi jaz brez tebe Gregsi Hodila bi skrusena, s poveseno glavo, nic ti ne bi bilo prav, depresija bi dobila cisto nov, nizji pomen.... :twisted: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se