Gregs Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Ne boš verjela, čestitka se ni nanašala na tvoj strokovni naziv PEPE Ne bos verjel, ampak vem, da ji nisi cestital zaradi tega... ker tebe to ne gane... in prav je tako... :wink: Upssss, pol me je pa moj najdražji s svojim postom za trenutek skrenil na napačno pot ..... Normalno... provokacija... cista provokacija.... :wink: :twisted: :D
Pravokotar Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Ne bos verjel, ampak vem, da ji nisi cestital zaradi tega... ker tebe to ne gane... in prav je tako... :wink: Ne boš verjel ampak verjamem da veš :wink: 8) 8) PEPE
Alla Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Ne bos verjel, ampak vem, da ji nisi cestital zaradi tega... ker tebe to ne gane... in prav je tako... :wink: Ne boš verjel ampak verjamem da veš :wink: 8) 8) PEPE A še kdo sploh kaj verjame?????? :wink: :D :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 A še kdo sploh kaj verjame?????? Ja. Jaz v Dedka Mraza.... :D
Alla Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 A še kdo sploh kaj verjame?????? Ja. Jaz v Dedka Mraza.... :D Blagor tebi. Pol ga pa prosi za kakšen seksualen pripomoček, da ne boš preveč iz teme skrenil.... :twisted: :D :D :D :D :D :D :D Alla
klimbra Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 A še kdo sploh kaj verjame?????? Ja. Jaz v Dedka Mraza.... :D Blagor tebi. Pol ga pa prosi za kakšen seksualen pripomoček, da ne boš preveč iz teme skrenil.... :twisted: :D :D :D :D :D :D :D Alla Naprimer ROTAFELCO :oops: :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Alla Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Naprimer ROTAFELCO :oops: :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D Točno to sem imela v mislih.... :D :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Blagor tebi. Pol ga pa prosi za kakšen seksualen pripomoček, da ne boš preveč iz teme skrenil.... Sem vedel, da sem pozabil ze prej omeniti moj najljubsi pripomocek!!! Jasno.... sveze oprane jagode... na goli kozi zenske... pa jaz zraven... :twisted: :D ...a sem primerno komentiral temo?.... :oops:
Alla Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Sem vedel, da sem pozabil ze prej omeniti moj najljubsi pripomocek!!! Jasno.... sveze oprane jagode... na goli kozi zenske... pa jaz zraven... :twisted: :D ...a sem primerno komentiral temo?.... :oops: A si spet gledal 9 tednov in pol???? :wink: :D :D Alla
HHV Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Jasno.... sveze oprane jagode... na goli kozi zenske... pa jaz zraven... :twisted: :D JAP!!! :lol: :lol: Pa smetane ne pozabit, take orng na na trdo stepene!! :lol:
klimbra Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Jasno.... sveze oprane jagode... na goli kozi zenske... pa jaz zraven... :twisted: :D JAP!!! :lol: :lol: Pa smetane ne pozabit, take orng na na trdo stepene!! :lol: Pa rastlinska ne sme bit.....tista je zmer bl tekoča :twisted: :wink: :D :D
Dada Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Mene pa spominja ta vaša ROTAFELCA na pravljico Cesarjeva nova oblačila.
Gregs Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 A si spet gledal 9 tednov in pol???? Ne, temvec Vroca Helga iz Svedske... :wink: :twisted: :D :D :D
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 A si spet gledal 9 tednov in pol???? Ne, temvec Vroca Helga iz Svedske... :wink: :twisted: :D :D :D Tudi ne vem, zakaj take filme sam gledaš?! A jih ni bolš gledat v dvoje? :twisted: :twisted: :twisted: Alla
klimbra Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 A si spet gledal 9 tednov in pol???? Ne, temvec Vroca Helga iz Svedske... :wink: :twisted: :D :D :D Tudi ne vem, zakaj take filme sam gledaš?! A jih ni bolš gledat v dvoje? :twisted: :twisted: :twisted: Alla Predpriprava.....deklič predpriprava......MA SE MORŠ TI ŠE VELIK NAUČIT O MOŠKIH :twisted: :twisted: :D :D :D :wink:
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Predpriprava.....deklič predpriprava......MA SE MORŠ TI ŠE VELIK NAUČIT O MOŠKIH :twisted: :twisted: :D :D :D :wink: Ma, se trudim in trudim, pa mi ne gre glih narbolš..... :( :( :( Alla
klimbra Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Predpriprava.....deklič predpriprava......MA SE MORŠ TI ŠE VELIK NAUČIT O MOŠKIH :twisted: :twisted: :D :D :D :wink: Ma, se trudim in trudim, pa mi ne gre glih narbolš..... :( :( :( Alla Sej bo,sej bo.....sam popustit ne smeš pri trudu. :D
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Predpriprava.....deklič predpriprava......MA SE MORŠ TI ŠE VELIK NAUČIT O MOŠKIH :twisted: :twisted: :D :D :D :wink: Ma, se trudim in trudim, pa mi ne gre glih narbolš..... :( :( :( Alla Sej bo,sej bo.....sam popustit ne smeš pri trudu. :D Oblubm, da ne bom popustila... :D :D :D Alla
klimbra Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Predpriprava.....deklič predpriprava......MA SE MORŠ TI ŠE VELIK NAUČIT O MOŠKIH :twisted: :twisted: :D :D :D :wink: Ma, se trudim in trudim, pa mi ne gre glih narbolš..... :( :( :( Alla Sej bo,sej bo.....sam popustit ne smeš pri trudu. :D Oblubm, da ne bom popustila... :D :D :D Alla Pa spustila tut ne....VAŽI?????????? :D :wink:
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Spet ne vem kaj naj ti rečem.... Kaj pa če se kje pojavi še kakšen lovec, ki bo ...... :wink: :D :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno September 14, 2002 Opozori Objavljeno September 14, 2002 Spet ne vem kaj naj ti rečem.... Kaj pa če se kje pojavi še kakšen lovec, ki bo ...... ... ki bo kaj?! A si ne upas napisati, a?! :twisted: :D Mogoce bo boljsi lovec, mogoce.... a kaj, ko samo to.. eheheheheheheh.... (semtakoalitakonajboljsipress)
Alla Objavljeno September 14, 2002 Opozori Objavljeno September 14, 2002 Spet ne vem kaj naj ti rečem.... Kaj pa če se kje pojavi še kakšen lovec, ki bo ...... ... ki bo kaj?! A si ne upas napisati, a?! :twisted: :D Mogoce bo boljsi lovec, mogoce.... a kaj, ko samo to.. eheheheheheheh.... (semtakoalitakonajboljsipress) Oh, Gregsi, pa menda ne misliš, da je kakšna stvar, ki je ne bi upala napisati?! Če se najde kakšen boljši lovec, ki bo zame še boljši..... Saj si sam rekel... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Gregs Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Oh, Gregsi, pa menda ne misliš, da je kakšna stvar, ki je ne bi upala napisati?! Če se najde kakšen boljši lovec, ki bo zame še boljši..... Saj si sam rekel... Grem na en kakav s smetano... mogoce vmes ulovim se kaksno "vecerjo"... :twisted:
klimbra Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Oh, Gregsi, pa menda ne misliš, da je kakšna stvar, ki je ne bi upala napisati?! Če se najde kakšen boljši lovec, ki bo zame še boljši..... Saj si sam rekel... Grem na en kakav s smetano... mogoce vmes ulovim se kaksno "vecerjo"... :twisted: Jo prineseš domov,serviraš zgoraj brez.....z izbranimi besedami.....DRAGA...IZVOLI PIZZ-o :D :D :D :D :D :D :D :D
klimbra Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Oh, Gregsi, pa menda ne misliš, da je kakšna stvar, ki je ne bi upala napisati?! Če se najde kakšen boljši lovec, ki bo zame še boljši..... Saj si sam rekel... Grem na en kakav s smetano... mogoce vmes ulovim se kaksno "vecerjo"... :twisted: Jo prineseš domov,serviraš zgoraj brez.....z izbranimi besedami.....DRAGA...IZVOLI PIZZ-o :D :D :D :D :D :D :D :D Joooooooooojjjjjjjjjj.....pa na obvezno "ROTAFELCO" sem pozabu------- :cry: :? :shock: :D :D :D :D :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se