Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ne boš verjela, čestitka se ni nanašala na tvoj strokovni naziv

PEPE

Ne bos verjel, ampak vem, da ji nisi cestital zaradi tega... ker tebe to ne gane... in prav je tako... :wink:

Upssss, pol me je pa moj najdražji s svojim postom za trenutek skrenil na napačno pot .....

Normalno... provokacija... cista provokacija.... :wink: :twisted: :D

Objavljeno

Ne bos verjel, ampak vem, da ji nisi cestital zaradi tega... ker tebe to ne gane... in prav je tako...  :wink:

Ne boš verjel ampak verjamem da veš :wink: 8) 8)

PEPE

Objavljeno

Ne bos verjel, ampak vem, da ji nisi cestital zaradi tega... ker tebe to ne gane... in prav je tako... :wink:

Ne boš verjel ampak verjamem da veš :wink: 8) 8)

PEPE

A še kdo sploh kaj verjame?????? :wink: :D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno

A še kdo sploh kaj verjame??????

Ja. Jaz v Dedka Mraza.... :D

Objavljeno

Blagor tebi. Pol ga pa prosi za kakšen seksualen pripomoček, da ne boš preveč iz teme skrenil.... :twisted: :D :D :D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno

Blagor tebi. Pol ga pa prosi za kakšen seksualen pripomoček, da ne boš preveč iz teme skrenil.... :twisted: :D :D :D :D :D :D :D

Alla

Naprimer ROTAFELCO :oops: :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Objavljeno

Naprimer ROTAFELCO :oops: :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Točno to sem imela v mislih.... :D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno

Blagor tebi. Pol ga pa prosi za kakšen seksualen pripomoček, da ne boš preveč iz teme skrenil....

Sem vedel, da sem pozabil ze prej omeniti moj najljubsi pripomocek!!!

Jasno.... sveze oprane jagode... na goli kozi zenske... pa jaz zraven... :twisted: :D

...a sem primerno komentiral temo?.... :oops:

Objavljeno

Sem vedel, da sem pozabil ze prej omeniti moj najljubsi pripomocek!!!

Jasno.... sveze oprane jagode... na goli kozi zenske... pa jaz zraven... :twisted: :D

...a sem primerno komentiral temo?.... :oops:

A si spet gledal 9 tednov in pol???? :wink: :D :D

Alla

Objavljeno
Jasno.... sveze oprane jagode... na goli kozi zenske... pa jaz zraven...  :twisted:  :D  

JAP!!! :lol: :lol: Pa smetane ne pozabit, take orng na na trdo stepene!! :lol:

Objavljeno
Jasno.... sveze oprane jagode... na goli kozi zenske... pa jaz zraven...  :twisted:  :D  

JAP!!! :lol: :lol: Pa smetane ne pozabit, take orng na na trdo stepene!! :lol:

Pa rastlinska ne sme bit.....tista je zmer bl tekoča :twisted: :wink: :D :D

Objavljeno

Mene pa spominja ta vaša ROTAFELCA na pravljico Cesarjeva nova oblačila.

Objavljeno

A si spet gledal 9 tednov in pol????

Ne, temvec Vroca Helga iz Svedske... :wink: :twisted: :D :D :D

Objavljeno

Tudi ne vem, zakaj take filme sam gledaš?! A jih ni bolš gledat v dvoje? :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Objavljeno

Tudi ne vem, zakaj take filme sam gledaš?! A jih ni bolš gledat v dvoje? :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Predpriprava.....deklič predpriprava......MA SE MORŠ TI ŠE VELIK NAUČIT O MOŠKIH :twisted: :twisted: :D :D :D :wink:

Objavljeno

Predpriprava.....deklič predpriprava......MA SE MORŠ TI ŠE VELIK NAUČIT O MOŠKIH :twisted:  :twisted:  :D  :D  :D  :wink:

Ma, se trudim in trudim, pa mi ne gre glih narbolš..... :( :( :(

Alla

Objavljeno

Predpriprava.....deklič predpriprava......MA SE MORŠ TI ŠE VELIK NAUČIT O MOŠKIH :twisted:  :twisted:  :D  :D  :D  :wink:

Alla

Sej bo,sej bo.....sam popustit ne smeš pri trudu. :D

Objavljeno

Alla

Oblubm, da ne bom popustila... :D :D :D

Alla

Objavljeno

Alla

Oblubm, da ne bom popustila... :D :D :D

Alla

Pa spustila tut ne....VAŽI?????????? :D :wink:

Objavljeno

Spet ne vem kaj naj ti rečem.... Kaj pa če se kje pojavi še kakšen lovec, ki bo ...... :wink: :D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno
Spet ne vem kaj naj ti rečem.... Kaj pa če se kje pojavi še kakšen lovec, ki bo ......

... ki bo kaj?! A si ne upas napisati, a?! :twisted: :D

Mogoce bo boljsi lovec, mogoce.... a kaj, ko samo to.. eheheheheheheh.... (semtakoalitakonajboljsipress)

Objavljeno
Spet ne vem kaj naj ti rečem.... Kaj pa če se kje pojavi še kakšen lovec, ki bo ......

... ki bo kaj?! A si ne upas napisati, a?! :twisted: :D

Mogoce bo boljsi lovec, mogoce.... a kaj, ko samo to.. eheheheheheheh.... (semtakoalitakonajboljsipress)

Oh, Gregsi, pa menda ne misliš, da je kakšna stvar, ki je ne bi upala napisati?!

Če se najde kakšen boljši lovec, ki bo zame še boljši..... Saj si sam rekel... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Objavljeno

Oh, Gregsi, pa menda ne misliš, da je kakšna stvar, ki je ne bi upala napisati?!

Če se najde kakšen boljši lovec, ki bo zame še boljši..... Saj si sam rekel...

Grem na en kakav s smetano... mogoce vmes ulovim se kaksno "vecerjo"... :twisted:

Objavljeno

Grem na en kakav s smetano... mogoce vmes ulovim se kaksno "vecerjo"... :twisted:

Jo prineseš domov,serviraš zgoraj brez.....z izbranimi besedami.....DRAGA...IZVOLI PIZZ-o :D :D :D :D :D :D :D :D

Objavljeno

Jo prineseš domov,serviraš zgoraj brez.....z izbranimi besedami.....DRAGA...IZVOLI PIZZ-o :D :D :D :D :D :D :D :D

Joooooooooojjjjjjjjjj.....pa na obvezno "ROTAFELCO" sem pozabu------- :cry: :? :shock: :D :D :D :D :wink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!