top cat Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Uživanje hrane na telesu partnerja zna biti zelo sproščujoče - poželjivost se v 95% poveča = rezultat potešitev lakote in razvedritev monotonega "ngaunenja"! :onfire: :multi: Houg govoril sm...
Alla Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 LAČNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alla
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Uživanje hrane na telesu partnerja zna biti zelo sproščujoče - poželjivost se v 95% poveča = rezultat potešitev lakote in razvedritev monotonega "ngaunenja"! :onfire: :multi: Houg govoril sm... sploh ce dobis serviran en velik kravavi steak, njam njam :lol: :twisted:
klimbra Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Uživanje hrane na telesu partnerja zna biti zelo sproščujoče - poželjivost se v 95% poveča = rezultat potešitev lakote in razvedritev monotonega "ngaunenja"! :onfire: :multi: Houg govoril sm... sploh ce dobis serviran en velik kravavi steak, njam njam :lol: :twisted: Nato pa še vse skupaj začiniš s pravilno uporabo ROTAFELCE :D :D :D
ak Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Uživanje hrane na telesu partnerja zna biti zelo sproščujoče - poželjivost se v 95% poveča = rezultat potešitev lakote in razvedritev monotonega "ngaunenja"! :onfire: :multi: Houg govoril sm... kaj če maš pa rad 'kej na žlico' :lol: ričet,pasulj,segedin.... :twisted:
ak Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Žlica je zgolj v pripomoček, k jedi ali .... mislim da z ričetom v nobenem primeru ni izvedljivo - žlica gor al dol - da kakšne erotike rajš ne omenjam :roll:
Dada Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 kaj če maš pa rad 'kej na žlico' :lol: ričet,pasulj,segedin.... :twisted: Taka hrana ne tekne, če je mrzla, če pa je vroča pa ...... v tem primeru adijo erotika :cry: :cry: :cry:
ak Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 kaj če maš pa rad 'kej na žlico' :lol: ričet,pasulj,segedin.... :twisted: Taka hrana ne tekne, če je mrzla, če pa je vroča pa ...... v tem primeru adijo erotika :cry: :cry: :cry: No Dada, vsaj enkrat se strinjava :twisted: :wink:
Dada Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 No Dada, vsaj enkrat se strinjava :twisted: :wink: Oh, veš kaj! Jaz pa mislim, da bi našla še kakšno skupno točko, če bi se pobliže spoznala :P :P :P
ak Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Oh, veš kaj! Jaz pa mislim, da bi našla še kakšno skupno točko, če bi se pobliže spoznala Bova kero rekla ob priliki in ričetu... :wink:
top cat Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Oh, veš kaj! Jaz pa mislim, da bi našla še kakšno skupno točko, če bi se pobliže spoznala Bova kero rekla ob priliki in ričetu... :wink: Nej še kdo reče, da hrana in erotika ne gresta skup!!! :popcorn: :splat:
Dada Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Oh, veš kaj! Jaz pa mislim, da bi našla še kakšno skupno točko, če bi se pobliže spoznala Bova kero rekla ob priliki in ričetu... :wink: Nej še kdo reče, da hrana in erotika ne gresta skup!!! :popcorn: :splat: Hej! A si ti malo zaspan? Midva bova kero rekla in jedla, ne erotizirala!!! :evil: :evil: :evil:
chris Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 :shock: ja, no, kje pa to pol serviras??? iz kerga dela pa lahko z zlico jes???
ak Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 :shock: ja, no, kje pa to pol serviras??? iz kerga dela pa lahko z zlico jes??? :oops: kaj misliš :twisted:
chris Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 mislim si vse mogoce :oops: :twisted: kaj pa ti mislis? :twisted:
ak Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 mislim si vse mogoce :oops: :twisted: kaj pa ti mislis? :twisted: a) ti demonstriram v živo :twisted: B) prišepnem na uho :roll:
chris Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 hmmmm... lahko klic v sili? lahko poklicem prijatelja? :twisted:
ak Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 hmmmm... lahko klic v sili? lahko poklicem prijatelja? :twisted: prijateljco :D
James Bond Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 NIČ KRIV ČE SM ŽIV! Si spet na speedu? 007 :2gunfire:
Manu Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 :roll: top cat pa james bond si dopisujeta??? :twisted: hmmmm, zanimivo, zelo zanimivo :? 8)
pupa Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Razen lisic, dildotov, vibratorjev, analnih čepov, usnja, škorjev z visoko peto, vrvi, analnih in vaginalnih kugljic, smetane in drugih prebrambenih izdelkov, biča, okov itd...... nič ne uporabljam :twisted: :roll:
pupa Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 hmmm mogoče sem še kaj pozabila........ don's shut me!!
Pervy Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 hmmm mogoče sem še kaj pozabila........ don's shut me!! kaj pa elektrostimulacija?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se