zziga Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 mene zanima če obstaja ATV 50ccm navadne velikosti (XXL al kok se reče)? ubistvu so mi quadi že skos ušeč, več kot za 50ccm izpita nimam. splača se mi pa tut ne it delat za 125ccm ker bom čez leto delu izpit za avto. torej, se da to dobit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 da,da se jih dobit. jest ga mam se ga da registrirat gre 50kmh in je se kr normalne velikosti(ne pa koker uni mini moto ka se ne morš gor usedt) pospeški so dobri in povleče v usak breg. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Marec 27, 2009 Deli Objavljeno Marec 27, 2009 no jaz ga sedaj prodajam ker rabim denar za ispit za 125cc. prevoženih 200km brez problemov ime še garancijo kot sem rekel se ga da registrirat in gre povsod kontakt pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rudi12 Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 Delaš izpit za 125 ccm za atv ali za motor? Za atv ne obstaja "še" drugega nad 50ccm kot "B" kategorija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Delaš izpit za 125 ccm za atv ali za motor?Za atv ne obstaja "še" drugega nad 50ccm kot "B" kategorija. ispit delam za motor in atv-ja več ne rabim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 Mi lahko prosim svetujete KVALITETNE 50 ccm ATV-je, ki imajo ceno do 900 €? Ker sem v tem res začetnik in ne vem kaj bi izbral. :unsure: Pa če bi se dalo še linke kje bi se ga dalo dobit (Slovenija ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 jest sm svojga glihkr prodou za 800 :naughty: :naughty: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se