danci1973 Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Drugo leto bom vozil Dunlop D211 GP Racer slick sprednja soft zadnja endurance na Grobniku. Ker pa nimam grelcev me zanima, koliko krogov je potrebnih, približno, da pride guma na delovno temperaturo? Sploh ga ne seri brez grelcev s temi gumami... Do drugega leta imaš dovolj časa, da jih nabaviš. D. SiKi 1
Demon Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Sploh ga ne seri brez grelcev s temi gumami... Do drugega leta imaš dovolj časa, da jih nabaviš. D. Danci, niso to GP gume, GP Racer so. Sem vozil GP Racer s profilom, pa je kar šlo. 2 kroga sem pazil, potem pa je delalo v redu.
Spider™ Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 No sj si povedal koliko krogov rabiš, kaj sprašuješ HyperJack 1
Demon Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 No sj si povedal koliko krogov rabiš, kaj sprašuješ Ja ne vem, če se tudi ta guma enako obnaša, zato sem vprašal, če ima kdo izkušnje z njo...
Erik Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 je že kdo vozil GP racer E+ kot jih vozijo v R6 cup-u?...je to kakšna posebna zmes?
k0ci Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 Ja ne vem, če se tudi ta guma enako obnaša, zato sem vprašal, če ima kdo izkušnje z njo... slick in tista s profilom so enake gume, samo ena ima profil druga pač ne, zmes je ista, tako da bo tudi tam 2 kroga ok.....pa mislim da bi ti kak kolega v zameno za pivo z veseljem posodil grelce za tisti dan
Demon Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 slick in tista s profilom so enake gume, samo ena ima profil druga pač ne, zmes je ista, tako da bo tudi tam 2 kroga ok.....pa mislim da bi ti kak kolega v zameno za pivo z veseljem posodil grelce za tisti dan O hvala za odgovor. Bom pa pri prijateljih tudi povprašal, če mi kdo posodi grelce za tisti dan, pa da vidim kako bo delalo z grelci.
crusty Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 Kupim poliestre za R6 06-07...ima kdo kaj? .....še dobr se ni ohladu k si ga dam prpelou, so že investicije ......2013 boš pa napadu na :hooray: suzukigsxr1 1
crusty Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 A se komu valja kje po garaži kakšen komplet ali slip on izpuh za Gsxr 1000 K5 K6? Najraje bi vidu kakšnega Akrapoviča al pa Yoshimuro, seveda Če ne, pa napadem Ebay :grim Bizi je prestopu u jurja, zdej je pa konc z kazanjem linij zdej sva na isti bojni črti :D predragkp in gsxf750 2
BIZIXXX Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 Bizi je prestopu u jurja, zdej je pa konc z kazanjem linij zdej sva na isti bojni črti :D Ti kr jebi Crusty, edino kjer sva lohka na isti liniji je u bifeju pr Dedatu :lol: predragkp 1
crusty Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 Ti kr jebi Crusty, edino kjer sva lohka na isti liniji je u bifeju pr Dedatu :lol: hahaha za šankom lahko sledim le kakšen krog ali dva......pol sm že zaostankar ......na pisti je treba pa vsakogar spoštovat gsxf750, BIZIXXX in Demon 3
suzukigsxr1 Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 .....še dobr se ni ohladu k si ga dam prpelou, so že investicije ......2013 boš pa napadu na :hooray: tudi pozimi je treba bit aktivn...hehe
DXR16 Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 En sovaščan kupuje motor za na pisto,ampak ima 17 let in nima izpita. Zdaj to da ga na grobniku ne rabi vem,kako pa je že glede prevoza čez mejo,če motor ni registriran in glede to,da je fant še mladoleten itd...?
BIZIXXX Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 En sovaščan kupuje motor za na pisto,ampak ima 17 let in nima izpita. Zdaj to da ga na grobniku ne rabi vem,kako pa je že glede prevoza čez mejo,če motor ni registriran in glede to,da je fant še mladoleten itd...? Ja itak ga bo verjetno peljal dol nekdo polnoleten, verjetno v kombiju al pa z avtom pa prikolico. Za neregistriran motor bo pa potreben ata karnet postopek na meji.
Spider™ Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 Naj počaka na 1.7.2013, pa nebo problem čez mejo bajsi 1
DXR16 Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 Ja saj dol se bo peljal prve fure z nemi z prikolico. Samo jaz osebno imam vsa leta motor registriran tako,da na meji me samo vprašajo,če ima motor targo. Kaj potem na meji bo on samo z starši porihtu kar more in to je to,ali bodo mogli vedno z njim?
DXR16 Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 Naj počaka na 1.7.2013, pa nebo problem čez mejo haha...1.7.2013 kje pa :grrr fant se je toliko zagnal,da bi še za božiče voziu... dgungi 1
Erik Objavljeno November 22, 2012 Opozori Objavljeno November 22, 2012 http://www.polo-motorrad.de/de_sm/reifenwarmer-satz-profi-inkl-temperaturregelmodul.html ima kdo kakšne izkušnje z temi grelci? bi še kdo naročil in si delimo potne stroške
Erik Objavljeno November 26, 2012 Opozori Objavljeno November 26, 2012 tale povezava ne dela:( ker so že razprodani
motolover Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 Kmalu bomo tako ali tako potrebovali grelce pancarjev, za ta vikend nekaj napovedujejo.
macak333 Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 A bi mi lahka pomagal pa mi svetoval ker silikon (lepilo), da uporabim za karbonsko zaščito deklcev? Sm jih mislil prvo našraufat gor ampak je ideja odpadla, ker na strani kjer je olje za menjalnik, res ne bi rad dol jemal vijakov, ker bi to pomenilo, ko bi jih našraufal nazaj, da ne bi več dobr dihtal, ker zategnt preveč pa spet ne smem, ker lahko zdrobim karbonski pokrov (ali pač?). Aja pa a je mel kdo problem pri odstranitvi, da mu je barvo dol potegnlo, ker je silikon preveč prijel?
HyperJack Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 A bi mi lahka pomagal pa mi svetoval ker silikon (lepilo), da uporabim za karbonsko zaščito deklcev? Sm jih mislil prvo našraufat gor ampak je ideja odpadla, ker na strani kjer je olje za menjalnik, res ne bi rad dol jemal vijakov, ker bi to pomenilo, ko bi jih našraufal nazaj, da ne bi več dobr dihtal, ker zategnt preveč pa spet ne smem, ker lahko zdrobim karbonski pokrov (ali pač?). Aja pa a je mel kdo problem pri odstranitvi, da mu je barvo dol potegnlo, ker je silikon preveč prijel? Če mene vprašaš, bi kupil prvi 600stopinjski silikon, ki bi ga našel v merkurju. V mislih imam tistega za tesnit glave motorjev. Če je pokrov deklca iz notranje strani dobro narejen in se na deklce tesno prilega, potem bo tisti silikon povsem dovolj. Predhodno še notranjost pokrova pobrusi z grobim šmirkovim papirjem in očisti z alkoholom. lp gsxf750 in sesir 2
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno November 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 28, 2012 Evo pa mam zimski projekt, enga low budget racerja skupaj sestavit Tole sem zadnjič domov pripeljal. Itak da nisem mogel bit pri miru niti en dan, naslednji dan sem motor razbremenil vse krame ki ni potrebna za na pisto. Potem je sledilo temeljito čiščenje, bencin, nitro, brake cleaner....itd pa velik švica Namontiral taprave gume gor Pa prenosi so tud že zrihtani, spredaj minus 1 zadaj plus 2 :naughty: Zdej pa visim na najboljšem prijatelju Ebayu in iščem še ostale stvari. Zdele že čakam da pridejo cliponi, pa Renthal gumi grifi, Stompgripi ,pa double bouble šajba, pa race nosilec izpuha, pa nosilec maske. Rezervoar in izpuh grem iskat naslednji teden,če bo vse po sreči. Pol bojo pa že poliestri pa karboni v igri, pa barvne kombinacije pa nalepke... Update sledi... DXR16, HyperJack, svobodnaptica01 in 9 others 12
sesir Objavljeno November 28, 2012 Opozori Objavljeno November 28, 2012 A bi mi lahka pomagal pa mi svetoval ker silikon (lepilo), da uporabim za karbonsko zaščito deklcev? Sm jih mislil prvo našraufat gor ampak je ideja odpadla, ker na strani kjer je olje za menjalnik, res ne bi rad dol jemal vijakov, ker bi to pomenilo, ko bi jih našraufal nazaj, da ne bi več dobr dihtal, ker zategnt preveč pa spet ne smem, ker lahko zdrobim karbonski pokrov (ali pač?). Aja pa a je mel kdo problem pri odstranitvi, da mu je barvo dol potegnlo, ker je silikon preveč prijel? jz vedno uporabim črn tesnilc,ki je namenjen tesnenju.lohk tud pogledam kater je,če želiš
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se