Skoči na vsebino

EURO  

83 članov je glasovalo

1. 1. kdo bo evropski prvak

• Češka
      2
    • Portugalska
      10
    • Švica
      0
    • Turčija
      2
    • Avstrija
      0
    • Hrvaška
      11
    • Nemčija
      16
    • Poljska
      0
    • Francija
      5
    • Italija
      4
    • Nizozemska
      19
    • Romunija
      0
    • Grčija
      0
    • Rusija
      4
    • Španija
      10

Priporočene objave

Objavljeno
Kolk nas pa v nulo obvlada nemški jezik? In koliko znamo oz. razumemo kravatarskega z njihovimi hvalisavimi reporterji?

ti lahko posodim 5-to stran iz knjige Nemščina za nogometne začetnike ! schneller ! schiessen ! scheisse ! :photo:

vsak svojo kljuse hvali, tako je svoj čas slo komentator tudi že dajal brazilska imena našim, tipa Udovinjo, Karinjo, ..... potem pa balkanska pušiona v šestih miunutah ! :photo:

na TV 3 pa so ultra pičke in komentirajo tekme iz studia ! šparajo na dnevnicah ! :fredy:

Objavljeno

tut ne tekme še nism pogledu .....

sm pa vidu dva gola :krneki: :krneki:

Objavljeno

siol tv zatemni vse razen tv3, se pravi tudi htv in orf in verjetno še kak kanal kjer je fuzbal. tekem še nisem gledal, bom pa končnico verjetno gledal nekje z kolegi z pivom v roki :whistle:

navijam za čehe ampak nevem kako bodo kaj, pa saj ni važno kdo je prvak, samo da niso italijani ali hrvati :evilgrin:

Objavljeno
navijam za čehe ampak nevem kako bodo kaj, ...:evilgrin:

"hlapci" bodo zmleli ataturke potem pa v četrtfinalu naleteli na nemce, hrvati pa na portugalce ! :naughty:

Objavljeno
Malo morgen :naughty: :whistle: :evilgrin:

Kej je reko gdo piko? Tri sem mislo!!!! :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Samo je jedno u mom životu vrijedno

da pustim suzu s oka jer tebe volim ja

život mi dala, baš kao da je znala

da nikad neće nestat' sa mojih usana

Hrvatskaaaaaa

S ponosom narodu svom

ljubi grb na dresu tom

na Jadranu i Savi, na Dunavu i Dravi

nek se slavi cijeli dan i noc

Svi jedni uz druge

kad se igra, nema tuge

sad smo u rodu i pjevamo odu

za svoje ljude, ej

Jer opet tradicija se nastavlja

s rukama u zraku Hrvatsku pozdravljam

bili zadnji ili prvi

samo neka naš glas grmi

Još jednom, al' ovaj puta jaće

cijeli svijet zna nase navijace

cijeli svijet sad gleda i prati

da vidi kako igraju Hrvati

:worship: :worship: :worship: :worship:

Mislim, da vsi, ki ste kritizirali igro proti Avstriji, lahko danes držite zaprta usta :)

MI HRVATI :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
Samo je jedno u mom životu vrijedno

da pustim suzu s oka jer tebe volim ja

život mi dala, baš kao da je znala

da nikad neće nestat' sa mojih usana

Hrvatskaaaaaa

S ponosom narodu svom

ljubi grb na dresu tom

na Jadranu i Savi, na Dunavu i Dravi

nek se slavi cijeli dan i noc

Svi jedni uz druge

kad se igra, nema tuge

sad smo u rodu i pjevamo odu

za svoje ljude, ej

Jer opet tradicija se nastavlja

s rukama u zraku Hrvatsku pozdravljam

bili zadnji ili prvi

samo neka naš glas grmi

Još jednom, al' ovaj puta jaće

cijeli svijet zna nase navijace

cijeli svijet sad gleda i prati

da vidi kako igraju Hrvati

:worship: :worship: :worship: :worship:

Mislim, da vsi, ki ste kritizirali igro proti Avstriji, lahko danes držite zaprta usta :)

MI HRVATI :D

Vidi kolko nas ima! :worship:

Objavljeno

:unsure: Ka pa je blo , brez penala bi blo pa , pa , pa ...

Objavljeno
Mislim, da vsi, ki ste kritizirali igro proti Avstriji, lahko danes držite gobce :)

:unsure: Ka pa je blo , brez penala bi blo pa , pa , pa ...

:whistle:

Objavljeno
Kej je reko gdo piko? Tri sem mislo!!!! :worship: :worship: :worship: :worship:

OK, OK, .........saj sen se zbudo........ :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
Vidi kolko nas ima! :worship:

Pa u tome je i problem :headbang: Bilo kuda, kravatar svuda :SS

Popravljeno . Popravil GRUNF
Objavljeno

Koji kurac mi je blo včeraj treba tekmo gledat?! :headbang: Bi raje šel v kino gledat Indijano Đonsa. :krneki:

Objavljeno

Avstrijski gol je bil malo sumljiv... :rolleyes:

Objavljeno

Če bi po takem kriteriju, kot je včeraj dosodil enajstmetrovko Avstrijcem, sodil proti Hrvatom, bi Simunič ob vsakem kotu povzročil enajstmetrovko.

Objavljeno

zarad te 11-metrovke sm pol zgubu stavo :headbang: :headbang: k sreči nism lih velik stavu :whistle:

dons upam na zmago nizozemske in italije

Objavljeno
Avstrijski gol je bil malo sumljiv... :rolleyes:

avstrijci so vsi sumljivi ! :krneki:

Objavljeno
Koji kurac mi je blo včeraj treba tekmo gledat?! :headbang: Bi raje šel v kino gledat Indijano Đonsa. :krneki:

bi prešaltal na net tv in meditiral skupaj z Juliusem Kugy po domače Kogejev Jouš ! :P

Objavljeno
zarad te 11-metrovke sm pol zgubu stavo :headbang: :headbang: k sreči nism lih velik stavu :whistle:

dons upam na zmago nizozemske in italije

spet si zgubo :lol1:

Objavljeno
spet si zgubo :lol1:

spet izenačeno, jebentiš

no, saj nizozemci so pol francoze fajn preluftal :) sm tud precej več stavu na nizozemce kot na italijane :naughty:

me še čudi, da mam še skoz neki denarja od tistih 15€, ki sem jih dav na bwin :whistle:

takele stave so mi skoz bl ušeč, staviš par €, je kar je, da bi pa neki velik denarja zgubu pa ni, pa še fuzbal je bl zanimiv za gledat :) dons stavu d bodo nizozemci prvaki, vplaču 5€, če bodo jih dobim nekaj čez 20 :)

Objavljeno
Čuje se pa fajn priznaš.........Njihova včerajšnja igra navdušuje..........malo mešaš štrene, pa kontra al pa polkontra......špagetarji več niso vedli kaj naj naredijo......Drugi gol pa je tak bil čista poezija.......iz obranjenega gola preko golmana v kontra, pas po zraku več kot 40 m, spuščena žoga z glavo, strel iz voleja.......ahhhhhhh, kak je lep in enostaven toti fuzbal....... Gooo Oranje, goooooooooo :grupni:

Repriza......še bolj kruta......kurba, kak so pa Nizozemci hitri.......Gooo, Oranje, Oranje, goooooooo :grupni:

Objavljeno

Št. Dogodek Tip Kvota

450 Švedska-Španija 2 1,47

451 Grčija-Rusija 0 3,20

520 Singapur-Saudska A. 02 1,07

Upam, da se mi userje.

Objavljeno

dons spet obe stavi dobiv :)

sm stavu na rusijo in španijo, pa bi me španci kmal zajebal

Objavljeno

Da vas malo spodbodem :grim Skopirano iz foruma...

1. Samo jedan od devet posljednjih domaćina uspio je stići do naslova prvaka Europe, što automatski znači da Austrija i Švicarska otpadaju.

2. Posljednjih osam pobjednika sudjelovalo je i na ranijim Europskim prvenstvima, što znači da je i Poljska - out!

3. Nijedan europski prvak nije obranio titulu. Grčka otpada.

4. Njemačka je jedina reprezentacija koja je nakon poraza u finalu uspjela već na idućem Euru osvojiti naslov. Portugal, bye-bye.

5. Poraženi iz finala Svjetskog prvenstva nikad nije osvojio europsku titulu na prvenstvu koje je slijedilo nakon SP-a. Otpada i Francuska.

6. Samo jednom su poraženi polufinalisti na narednom Prvenstvu stigli do titule, što eliminira Čehe i Nizozemce.

7. Španjolska je ne jednom imala možda i najbolju momčad, ali prošle su 24 godine od posljednjeg polufinala 'furije'. Znači, neće ni sada osvojiti!

8. Samo jednom je svjetski prvak postao i europski, što znači da su Talijani - arrivederci.

9. Posljednjih šest pobjednika, gledano po engleskim nazivima, imaju početno slovo države u prvih osam slova abecede (France, Holland, Denmark, Germany, France, Greece). Rusija, Rumunjska, Švedska i Turska otpadaju.

10. Samo se jednom dogodilo da reprezentacija koja nije bila prva u svojoj kvalifikacijskoj grupi nije i osvojila Euro. Bila je to Danska 1992. kada je na Euro stigla umjesto Jugoslavije. To pak znači da smo se riješili i Njemačke (bila je druga).

Na kraju, samo jedna reprezentacija ostvaruje baš sve statističke uvjete da postane europski prvak. HRVATSKA!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!