Skoči na vsebino

EURO  

83 članov je glasovalo

1. 1. kdo bo evropski prvak

• Češka
      2
    • Portugalska
      10
    • Švica
      0
    • Turčija
      2
    • Avstrija
      0
    • Hrvaška
      11
    • Nemčija
      16
    • Poljska
      0
    • Francija
      5
    • Italija
      4
    • Nizozemska
      19
    • Romunija
      0
    • Grčija
      0
    • Rusija
      4
    • Španija
      10

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj so pa včeraj Čehi oz. Čeh zaj* :? :headbang: Pa tako so pred tekmo "strokovnjaki" hvalili najboljšega vratarja :slap:

Objavljeno

Čeh je mislil da je Ženevski dež bolj suh od Londonskega ! :fredy:

Objavljeno
Da vas malo spodbodem :grim Skopirano iz foruma...

1. Samo jedan od devet posljednjih domaćina uspio je stići do naslova prvaka Europe, što automatski znači da Austrija i Švicarska otpadaju.

2. Posljednjih osam pobjednika sudjelovalo je i na ranijim Europskim prvenstvima, što znači da je i Poljska - out!

3. Nijedan europski prvak nije obranio titulu. Grčka otpada.

4. Njemačka je jedina reprezentacija koja je nakon poraza u finalu uspjela već na idućem Euru osvojiti naslov. Portugal, bye-bye.

5. Poraženi iz finala Svjetskog prvenstva nikad nije osvojio europsku titulu na prvenstvu koje je slijedilo nakon SP-a. Otpada i Francuska.

6. Samo jednom su poraženi polufinalisti na narednom Prvenstvu stigli do titule, što eliminira Čehe i Nizozemce.

7. Španjolska je ne jednom imala možda i najbolju momčad, ali prošle su 24 godine od posljednjeg polufinala 'furije'. Znači, neće ni sada osvojiti!

8. Samo jednom je svjetski prvak postao i europski, što znači da su Talijani - arrivederci.

9. Posljednjih šest pobjednika, gledano po engleskim nazivima, imaju početno slovo države u prvih osam slova abecede (France, Holland, Denmark, Germany, France, Greece). Rusija, Rumunjska, Švedska i Turska otpadaju.

10. Samo se jednom dogodilo da reprezentacija koja nije bila prva u svojoj kvalifikacijskoj grupi nije i osvojila Euro. Bila je to Danska 1992. kada je na Euro stigla umjesto Jugoslavije. To pak znači da smo se riješili i Njemačke (bila je druga).

Na kraju, samo jedna reprezentacija ostvaruje baš sve statističke uvjete da postane europski prvak. HRVATSKA!

i još muzika da ti svira...ko je evropski šampion???? brazilija, brazilija :OK: :lol1:

Objavljeno

Hrvati so tako "dobri" da bodo na evropskem svetovni prvaki ratali ! :P

Objavljeno

........ v gobezdanju zihr. :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
kakšen tip pa si, da ne maraš fuzbala? :evilgrin:

gay... :whistle: :whistle: ma rad kej od odzadi

Hrvati so tako "dobri" da bodo na evropskem svetovni prvaki ratali ! :P

pijem union,

pijem laško,

ščijem na hrvaško :whistle: :whistle:

prvaki pa........tulipančki,so carji.. :worship: :worship:

Popravljeno . Popravil pjero
Objavljeno

Kak bo šele danes.... :naughty: :grupni:

Objavljeno (popravljeno)

Po dosedaj prikazanem je zame edini favorit za naslov Nizozemska.

Predvsem zato, ker nimajo samo enega ali dveh igralcev, ki bi bila nosilca igre, ampak ker igrajo dobro kot ekipa. Tako niso ranljivi na taktiko, ki jo je uporabila Hrvaška proti Nemčiji, ko so blokirali nosilce igre in jim uničili sistem ( takoimenovana balkanska strategija, ki jo je uporabljal tudi Katanec), potem pa prevzeli pobudo.

Če je slučajno kdo spregledal: za Nizozemsko je 6 različnih igralcev doseglo 7 golov.

Kaj pa mislite, koliko bo mrtvih in ranjenih po tekmi Hrvaška-Turčija???

Globalno gledano, ne samo na stadionu.

Popravljeno . Popravil Provokator
Objavljeno

vidu še en gol ...bravo ballack ................ :OK:

DONS PA USI ZA ROMUNE :grim :grim

Objavljeno

No, pa so še Francozi izpadli... :angry: :cry: :cry:

Objavljeno
No, pa so še Francozi izpadli... :angry: :cry: :cry:

jap...škoda k niso še italjanou s sabo zvlekl ....... :worship: :worship:

Objavljeno
jap...škoda k niso še italjanou s sabo zvlekl ....... :worship: :worship:

se strinjam... :lol:

no, zdej pa upam, da bo vsaj Prtugalcem pa Špancem uspel daleč pridt... :rolleyes:

Objavljeno
se strinjam... :lol:

no, zdej pa upam, da bo vsaj Prtugalcem pa Špancem uspel daleč pridt... :rolleyes:

ah punce .....turki bojo prvaku :D:D

Objavljeno
ah punce .....turki bojo prvaku :D:D

:kva2: :kva2: :lol: :lol:

Objavljeno (popravljeno)

Huntelaar je še sedmi igralec iz Nizozemske ekipe, ki je dosegel zadetek.

Me zelo veseli, da bo prvak ekipa, ki igra z 1 ekipo, ne pa z desetimi igralci in enim šminkerjem.

Popravljeno . Popravil Provokator
Objavljeno

prokleti makaronarji :headbang: čisti zegn! in zdej ga bojo mel še celo prvenstvo! pa še stavo sm zgubu :headbang: :wallbash:

Objavljeno
prokleti makaronarji :headbang: čisti zegn! in zdej ga bojo mel še celo prvenstvo! pa še stavo sm zgubu :headbang: :wallbash:

italijani so se takole že nekajkrat prišlepal do finala.

naši pa ravno obratno( fuzbal, košarka....).

2-3 tekme dobro, potem pa pregorijo :evilgrin:

Objavljeno

Zegn to ni niti slučajno ......je pa res, da so se zopet za dlako provukli.....sedaj pa zna biti še zanimivo na njihovi nadalji poti..... :evilgrin: Gooooo Oranje, gooooooo (čeprav bi jaz tekmo proti Romunom pustil, da jo le ti dobijo-in s tem izločijo dve neugodni reprezentanci za kasneje-očitno so toliko samozavestni in imajo dobro klop, da tudi brez na papirju najboljših uspejo nabit Romune)

Objavljeno
Gooooo Oranje, gooooooo

čeprav bi jaz tekmo proti Romunom pustil, da jo le ti dobijo-in s tem izločijo dve neugodni reprezentanci za kasneje-očitno so toliko samozavestni in imajo dobro klop, da tudi brez na papirju najboljših uspejo nabit Romune

Po moje ne gre za samozavest, ampak za fair-play.

Portugalci so po moje tekmo prodali, ker je itaq bilo vseeno. Švicarji pa bi radi zmagali že zaradi lepšega.

Če bi Nizozemci namerno izgubili, ker je njim bilo vseeno, pa ne bilo fer do Italijanov in Francozov......

Obstajajo pa določene paralele kar se tiče Italijanov in njihovega igranja na zadnjem SP v Nemčiji. Tudi tam so se v osmino finala prebili skozi šivankino uho, v četrfinale so prišli zaradi napačno dosojene enajstmetrovke (v podaljšku proti Avstraliji), potem pa so odigrali 3 zelo dobre tekme in šli domov s piskrom v roki........

Objavljeno
Po moje ne gre za samozavest, ampak za fair-play.

Portugalci so po moje tekmo prodali, ker je itaq bilo vseeno. Švicarji pa bi radi zmagali že zaradi lepšega.

Če bi Nizozemci namerno izgubili, ker je njim bilo vseeno, pa ne bilo fer do Italijanov in Francozov......

Obstajajo pa določene paralele kar se tiče Italijanov in njihovega igranja na zadnjem SP v Nemčiji. Tudi tam so se v osmino finala prebili skozi šivankino uho, v četrfinale so prišli zaradi napačno dosojene enajstmetrovke (v podaljšku proti Avstraliji), potem pa so odigrali 3 zelo dobre tekme in šli domov s piskrom v roki........

Fair play gor al pa dol......jaz sem napisal zakaj bi pustil Romunom....iz čisto pragmatičnih razlogov.....pa naj Donadoni in Domenech še tako jamrata in pozivata na čast in dobro ime Van Bastna..... Izločiš dve neugodni reprezentanci na en mah in to je to....Po mojem je pa to le samo visoka samozavest Nizozemcev in dokaz dobre igre "kao" rezervne postave. BTW smešno mi je ko rečejo, da so Portugalci, Hrvati in Nizozemci igrali z rezervnimi postavami.....pa to ja ni tretja liga vzhod, da bi dal notri rezervo, ki res ne zna hodit, kaj šele podat žogo........ :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

ŠAMPIONI!!!!

:kva2:

Popravljeno . Popravil Geiger Sturzflug
Objavljeno
Fair play gor al pa dol......jaz sem napisal zakaj bi pustil Romunom....iz čisto pragmatičnih razlogov.....pa naj Donadoni in Domenech še tako jamrata in pozivata na čast in dobro ime Van Bastna..... Izločiš dve neugodni reprezentanci na en mah in to je to....Po mojem je pa to le samo visoka samozavest Nizozemcev in dokaz dobre igre "kao" rezervne postave. BTW smešno mi je ko rečejo, da so Portugalci, Hrvati in Nizozemci igrali z rezervnimi postavami.....pa to ja ni tretja liga vzhod, da bi dal notri rezervo, ki res ne zna hodit, kaj šele podat žogo........ :evilgrin:

JA, Grunf, saj se delno strinjam s tabo, ampak če bi Nizozemci pustili tekmo, bi s tem izločili samo eno ekipo, kajti naprej je šla lahko itaq samo ena ekipa, ne obe.

Na čelo pa bi si nalepili štampiljko, da so največji xxxxxxx, xxxxxxx xxxx in xxxxxxxx.

Ne samo, da bi jih zaradi tega postrani gledala večina ljubiteljev nogometa, nakopali bi si sovraštvo huliganov v Italiji in Franciji. In nemalo Nizozemcev igra v Italiji in Franciji, nemalokateri nizozemski klub bo v evropskih pokalih igral v Italiji ali Franciji.

In čez nekaj let bi se Nizozemci vprašali, če se jim je splačalo izgubiti tekmo, da bi se izognili nekomu, ki so ga prejšnji teden premagali s tremi goli razlike.

Objavljeno

finale

portugal : nizozemska

zakaj?

portugal bo zmazov v polfinalu hrvate

nizozemska bo izločila špance

drugi pa itak nimajo nobenih šans :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!