Skoči na vsebino

EURO  

83 članov je glasovalo

1. 1. kdo bo evropski prvak

• Češka
      2
    • Portugalska
      10
    • Švica
      0
    • Turčija
      2
    • Avstrija
      0
    • Hrvaška
      11
    • Nemčija
      16
    • Poljska
      0
    • Francija
      5
    • Italija
      4
    • Nizozemska
      19
    • Romunija
      0
    • Grčija
      0
    • Rusija
      4
    • Španija
      10

Priporočene objave

Objavljeno

ne morš verjet pičko mater v zadnji sekundi ovi kurčevi gol :headbang: :headbang: :headbang: pol pa pritisk :trance_33_sleep:

Objavljeno

žoga je okrogla... :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

ma naj gre u k**** vse skup kaj si nor

pa me že kličejo vsi pa z nekimi kebapi norijo

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Bravo Turčija :OK: :D

Objavljeno

Valda da sm srečen.. samo da so popokali. Vsi so bli pametni kak bo Hrvaška lkepo pojedla Turke, zdej pa se vidi kako je :) jeeej :D

Objavljeno (popravljeno)
idita nazdravit z Jelinčićom pa še povedat kaj čez Hrvate ;)

Čez en teden pa bosta na Pag silila v prikolico...

In s prikolico ima fuzbal veze v? Nabili so jih in to je to.......Kebab je bil okusen..... predvsem proti koncu.........

JANEZI ste srečni zdaj?

Pa veš da smo..... kravatarji....... :whistle: :naughty:

Popravljeno . Popravil GRUNF
Objavljeno
ne morš verjet pičko mater v zadnji sekundi ovi kurčevi gol :headbang: :headbang: :headbang: pol pa pritisk :trance_33_sleep:

Turki so kot Nemci....igrajo do konca.....sicer je pa to Bilić vedel........ :evilgrin:

Objavljeno
ma naj gre u k**** vse skup kaj si nor

pa me že kličejo vsi pa z nekimi kebapi norijo

Daj še danes eno domoljubno prlimaj. ...si se izpostavil, zdaj pa jamraš :naughty: .....Turkiye, Turkiye....... :evilgrin:

Objavljeno

Sam tole mi je pa polepšalo dan. :OK: Pa noč tudi. :grim

Pa kako se je komentator drl: "I Hrvatska je u polufinaluuuuuu!!!" Hehehehehe

Sam je pa bil to en velik škaf mrzle vode na ogenj vatrenih.

Ampak takoj po tekmi pa že spet stara pesem kako so oni boljši, močnejši,..... skratke že zdaj se pumpajo za naprej.

Objavljeno

Res, hvala bogu da so popokali :D Meni je tudi polepšalo vikend hehe

Objavljeno (popravljeno)

:yea1:

kak bi lahko rekli.. vatreni so pogoreli :D

Popravljeno . Popravil m@dness
Objavljeno
idita nazdravit z Jelinčićom pa še povedat kaj čez Hrvate ;)

Čez en teden pa bosta na Pag silila v prikolico...

ne vem kaj je narobe če nism za naše sosede? sm pač za turke. Zato k sovražm hrvate... pač fuck it... a zdej se bomo pa kregal ker boš ti za italjane jst pa za špance? ... jao... Sploh pa jelinčič je itak legenda o tem nebi, na hrvaško pa ne hodimo več... kdo po še hodu k tej bandi zarukani na morje :angry:

aja ena lepa slikca k sm si jo predstavlu ko sm šu po dobrem lašku na wc... se mi je smejal notr k sm si pisoar kot hrvaško predstavlu :P

pivo-800x600.JPG

Res, hvala bogu da so popokali :D Meni je tudi polepšalo vikend hehe

jst sm bil tud čist :D :D :D

JANEZI ste srečni zdaj?

presrečni :D

Objavljeno
Da vas malo spodbodem :grim Skopirano iz foruma...

1. Samo jedan od devet posljednjih domaćina uspio je stići do naslova prvaka Europe, što automatski znači da Austrija i Švicarska otpadaju.

2. Posljednjih osam pobjednika sudjelovalo je i na ranijim Europskim prvenstvima, što znači da je i Poljska - out!

3. Nijedan europski prvak nije obranio titulu. Grčka otpada.

4. Njemačka je jedina reprezentacija koja je nakon poraza u finalu uspjela već na idućem Euru osvojiti naslov. Portugal, bye-bye.

5. Poraženi iz finala Svjetskog prvenstva nikad nije osvojio europsku titulu na prvenstvu koje je slijedilo nakon SP-a. Otpada i Francuska.

6. Samo jednom su poraženi polufinalisti na narednom Prvenstvu stigli do titule, što eliminira Čehe i Nizozemce.

7. Španjolska je ne jednom imala možda i najbolju momčad, ali prošle su 24 godine od posljednjeg polufinala 'furije'. Znači, neće ni sada osvojiti!

8. Samo jednom je svjetski prvak postao i europski, što znači da su Talijani - arrivederci.

9. Posljednjih šest pobjednika, gledano po engleskim nazivima, imaju početno slovo države u prvih osam slova abecede (France, Holland, Denmark, Germany, France, Greece). Rusija, Rumunjska, Švedska i Turska otpadaju.

10. Samo se jednom dogodilo da reprezentacija koja nije bila prva u svojoj kvalifikacijskoj grupi nije i osvojila Euro. Bila je to Danska 1992. kada je na Euro stigla umjesto Jugoslavije. To pak znači da smo se riješili i Njemačke (bila je druga).

Na kraju, samo jedna reprezentacija ostvaruje baš sve statističke uvjete da postane europski prvak. HRVATSKA!

Zgleda da bo Evropa sedaj brez prvaka, al kako?? :headbang: :headbang:

Pies: ampak zanimivo je pa to, da so si bili vsi kravatarji na index.hr soglasni: Turki nimajo niti najmanjših možnosti, ker so preveč naduti. :whistle:

Objavljeno

Jadran se je dvignil za en meter................

ker hrvatje jočejo... :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil miha
Objavljeno

Me prav čudi, da Hrvati pred prvenstvom niso od UEFE zahtevali, da jim podelijo naslov, ostali pa naj igrajo za preostalih 15 mest.

Nogomet se igra do zadnjega sodnikovega piska. Kdor tega ne ve, tistega tepe zgodovina. In nekoga je včeraj pretepla.

Sicer pa sem enkrat nekje slišal en izrek, da napuh pride pred pred padcem.

In včeraj se je zgodilo. Padec namreč.

Danes pa bodo Rusi premagali moje favorite???

Glede na to, da sta oba favorita popušila, je čisto možno.

Objavljeno (popravljeno)

eh naranđasti so pa ja 2 stopnje bolj kvalitetni od hrvatov :D , tak da bo težka za ruse... ali vse je možno :D

tudi veliki šampijoni, favoriti hrvati so šli domov :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Ne morem verjamet.

Moji favoriti so šli domov.........

So pa Rusi zasluženo zmagali.

Objavljeno (popravljeno)

Bravo Rusija!!!!

Vi pa vsi srečni ker je Hrvaška izpadla, ker je fuzbal zgubil... sam vsi srečni ker je naša repka v kurcu da še sosedje izpadejo.... sam da sosedu krava crkne.... ... no ja glavn da vam poraz sosedov prinese osebno srečo....  turki na celem prvesnstvu niso pokazali N od nogometa pa v polfinalu..... jao jao

Popravljeno . Popravil sjeng
Objavljeno
Ne morem verjamet.

Moji favoriti so šli domov.........

So pa Rusi zasluženo zmagali.

Mi je laže.....kajti Rusi so jih nadigrali :worship: . Igrali so fantastično.....in nadigrat Nizozemce ni mala stvar....Potm jim je odprta..... :worship:

Objavljeno
Bravo Rusija!!!!

Vi pa vsi srečni ker je Hrvaška izpadla, ker je fuzbal zgubil... sam vsi srečni ker je naša repka v kurcu da še sosedje izpadejo.... sam da sosedu krava crkne.... ... no ja glavn da vam poraz sosedov prinese osebno srečo....  turki na celem prvesnstvu niso pokazali N od nogometa pa v polfinalu..... jao jao

Veš kaj, ti si to tvojo "repko" nekam nesi.....sploh ni važno, kako so igrali Turki (igrali so vedno do zadnje minute-saj se še fuzbal tako igra, ali ne?) :naughty: do tekme z Hrvaško.......Nabili so jih na penale, sedaj pa jamrat okrog kako je nogomet izgubil.....Daj domov si jih že enkrat nesi......Aja, enkrat se vprašaj zakaj sedaj Hrvate cel Balkan jebe (z nami vred)......Ma daj ne seri s takimi, da je fuzbal izgubil. Ja, Turki so mi zeloooooooooo polepšali noč.....Trpite naduvanci............ :evilgrin:

Objavljeno
:grim :worship:

Portugalci pa vsak svoje A4 format špegle gor, pa "via home". :D

pozabu si kilo briljantine pa gela za lase ..... :krneki:

sej zej pa še makaronarji pokokajo špance .......

mah pa sej je useen keri šmekiji grejo dam od teh dveh......

rusi so pa carji...uničl rožice čist :worship: :worship:

Objavljeno

Finale Rusija:Turčija..........ni lepšega. :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!