kocka Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Sej ni niti tako hudo, ne da se mi nonstop bit "doma" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 OBUP! Mislim odstevam neve sam se 173krat grem v solo vsaj v OS! Vrtnica bo nabrala 175 postov samo v tejle temi :twisted: :twisted: :) A samoooooooo?????????? 173 x še v šolo......pa objava,da se je začela,pa objava da je vsega konc=175......bravo Hočko.....še ti gre matematka :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Kl*nc drug dan pa že 3 kontre napovedane!!! LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 OBUP! Mislim odstevam neve sam se 173krat grem v solo vsaj v OS! Vrtnica bo nabrala 175 postov samo v tejle temi :twisted: :twisted: :) A samoooooooo?????????? 173 x še v šolo......pa objava,da se je začela,pa objava da je vsega konc=175......bravo Hočko.....še ti gre matematka :D :D :wink: Hehehe no pri meni se na koledarju ze crtajo dnevi ;) Sej sam drugo leto bom pa fazanka pa bo FRRRR FRRRRR pa kaki krsti pa koruza pa moka pa jajca obup! Sam bom ze prezivela kr OS mam ze poun kufr! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 OBUP! Mislim odstevam neve sam se 173krat grem v solo vsaj v OS! Vrtnica bo nabrala 175 postov samo v tejle temi :twisted: :twisted: :) A samoooooooo?????????? 173 x še v šolo......pa objava,da se je začela,pa objava da je vsega konc=175......bravo Hočko.....še ti gre matematka :D :D :wink: Hehehe no pri meni se na koledarju ze crtajo dnevi ;) Sej sam drugo leto bom pa fazanka pa bo FRRRR FRRRRR pa kaki krsti pa koruza pa moka pa jajca obup! Sam bom ze prezivela kr OS mam ze poun kufr! DEKLIČ....ZDEJ BO PA TREBA IZRAČUN POPRAVT.....DANES SI ŽE TRI GOR PRPOPALA..... Hjaa......boš pa zdele dva dni zabušavala...k ne....sem tok slab matematik,da mi še eno računanje lahko škoduje. :roll: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Gebre, a samo tri :?: :shock: Jst mam napovedanih že 10 kontr, s tem da sem imel samo 5 ur pouka. :evil: :evil: :evil: :( :cry: :2gunfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Začni se učit :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Za to bo pol cajt k bo sneg :!: :twisted: Dokler je pa še sonce (pa tastara na morju :wink: ) pa ni šans da se grem v knjige zakopat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Matematika in Fizika sta ZAKON !! ... :D Ja, predvsem, ker jih ne rabim nikol več videt. V knjigah mislim, da nau pomote. Drgač pa se še vedno mučim z vprašanjem kaj je to navor. Saj sm že skor zgruntala, sam par stvari mi še ne gre skp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Gebre, a samo tri Jst mam napovedanih že 10 kontr, s tem da sem imel samo 5 ur pouka. _________________ Problemi so, problemi bojo, klinc jih gleda! ja sam k tem trem pride zravn še kmau bajla čez lansk let, pa ene par nenapovedanih kontr, pa en kup drugih piz*rij... no ja sam izbuljene oči fazanov v prvem tednu je pa tud neki, a ne?? LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Ja sej zarad njih je še vredno v šolo hodt, k je zanimivo gledat kako v jatah prestrašeno iščejo učilnice, sam pol k se bojo navadl bo pa spet dolgcajt. :? PS: Sam ene fazanke so pa HUUDEEEEEEEEEEEEEEE :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Gebre a mas kaj proti fazanom....bols da ne :!: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Gebre a mas kaj proti fazanom....bols da ne _________________ speed man ¸ ma hec stari, usi smo mogl to skoz dat, no tehnično sm tud jest še fazan, vsaj do pruga šuta u 2. letniku, oziroma do javnega fazaniranja ki je pri nas 11.9.(mal čudn datum), MR.Foggy se boš vidu drug let ko se ti bo fajn zdel, ko se boš spomnu da si bil pred enim letom ti na nihovem mestu. :D :D :D LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 kolk sem jaz vesel, ker ne hodim več v šolo :lol: :wink: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Res ne vem kaj dandanes počnejo z osnovnošolci v šolah. Kot se spomnim, v osnovni šoli sploh nisem vedel kaj je to učenje. Pa tudi v srednji šoli je blo prov luštn. Je možno da se je vse spremenilo :) :) :) LP, klemen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Res ne vem kaj dandanes počnejo z osnovnošolci v šolah. Kot se spomnim, v osnovni šoli sploh nisem vedel kaj je to učenje. Pa tudi v srednji šoli je blo prov luštn. Je možno da se je vse spremenilo :) :) :) LP, klemen Pa se kako se je spremenilo! Mislm no ja hehehe mi fazani 1 letnik naj**** zato pa prfoksi OS zadni dan naj. sej veste jajcka vodni baloncki, moka... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Foggy kaj boš pa naredu :?: :!: :wink: :D :D A boš razpel krila pa odletu? Eh mal koruze pa mora bit :!: :twisted: :popcorn: :popcorn: :popcorn: (tapopcornjebilnajbližjikoruzimedsmajlijipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Foggy kaj boš pa naredu A boš razpel krila pa odletu? Grillz, good one!!!! LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Ja pa vsi gledat Neptunov krst v soboto v Portorož, vsi fazani se bojijo a ni nič, škoda :cry: A vseeno je lepo gledat fazane v žakje oblečene :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Ja se en mesec je******, pol pa 11 mesecev počitnic. 8) :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Jest sem mislila da bi ble upisane v moj indeks!!!!! :roll: :roll: ... tudi ni problema ... prinesi naslednjič indeks s seboj, pa ti bom prepisal ocene iz mojega indeksa ... pa na 4 gajbe piva ne pozabi ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Sam če znaš še Vesnaverja in Kramerja podpisat, pa zadevo še v računalnik od faksa spravit..... :D :D :D Pol, dobiš pa res 4 gajbe pira..... no ja, dam ti še eno za povrhu.... :wink: :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 ko že ravno o izpitih govorite jest rabim tut enga prostovljca da bi mi naredu tehnološke sisteme..... :wink: :shock: :D :D dam za tri gajbe pira ... :wink: dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 A rab kedo informatiko za iti pisat?! Ampak za pir ne grem pisat, samo za sok... no ja, za kaksno masazo bi se se dalo zmeniti, ce je treba pisat za zensko osebo... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 A rab kedo informatiko za iti pisat?! Ampak za pir ne grem pisat, samo za sok... no ja, za kaksno masazo bi se se dalo zmeniti, ce je treba pisat za zensko osebo... :twisted: :D Za moje izpite si popolnoma neuporaben...... :wink: :? :( :( Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se