brko Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 ko že ravno o izpitih govorite jest rabim tut enga prostovljca da bi mi naredu tehnološke sisteme..... :wink: :shock: :D :D dam za tri gajbe pira ... :wink: dr.looney :twisted: a to na kranjski organizaciji ????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Za moje izpite si popolnoma neuporaben...... Vem... saj nisem tebi ponujal pisanja izpitov... :twisted: :twisted: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Ja bi bil res že cajt, da se zvlečem ke do CTK-ja in skupej sklamfam tisto literaturo za diplomo, ma volje pa ni in ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 za diplomo, ma volje pa ni in ni. Se bojiš odrasti, a :?: :wink: :evil: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Se bojiš odrasti, a :?: :wink: :evil: :lol: A se tega ne bojim vsi? :?: :!: :?: :? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 PORKAŠPINAČA! ... sem vedel, da sem se pred leti nečesa bal ... kaj za vraga mi pa niste takrat povedali, da je to to??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Jaz pa tud nekaj razmišljam da bi šla po 5letih spet mal pogledat za šolske klopi.Zdej sem se že mal zresnila,pa bi mi mogoče še kaj uspelo nardit.Ko si bom sama plačvala vsaj špricala ne bom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 A se tega ne bojim vsi? :?: :!: :?: :? Alla Verjetno, vendar je strah zaman. Tudi kot odrasel lahko izvajaš kakovostne kozlarije :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 a to na kranjski organizaciji ????? ja prav na tej.... :oops: :wink: dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Tudi kot odrasel lahko izvajaš kakovostne kozlarije :D No, če je pa tako, pol pa bom jaz tudi (enkrat) odrasla.... :wink: :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brko Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 a to na kranjski organizaciji ????? ja prav na tej.... :oops: :wink: dr.looney :twisted: z lahkoto ga nardiš :lol: :lol: :lol: Meni je dal VUK devet ker nisem hotel odgovarjati za deset :!: :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Da je šola res tu, se pozna v skuteraški sekciji. Celo poletje so virtualno menjali valjčke, auspuhe, testirali gume, polagali ovinke in šibali po števcu 120 km/h, sedaj pa tam vlada bolj zatišje. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Verjetno, vendar je strah zaman. Tudi kot odrasel lahko izvajaš kakovostne kozlarije :D Samo lastni otroci ne smejo biti takrat prisotni!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Tudi morajo biti kdaj pa kdaj prisotni, da vidijo, da je življenje hec, ne pa eno samo canakrjansko trpljenje. In da ko gredo med "odrasle", to še ni kar konec in smrt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Da je šola res tu, se pozna v skuteraški sekciji. Celo poletje so virtualno menjali valjčke, auspuhe, testirali gume, polagali ovinke in šibali po števcu 120 km/h, sedaj pa tam vlada bolj zatišje. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Če se že dogovarjate o izpitih, kdo gre meni delat OSNOVE VERJETNOSTNEGA RAČUNA IN STATISTIKO delat. 1 izpit, da ne bo pomote. 10 platojev pira... :P . 5 za tistega ki naredi, 5 pa zame :wink: MM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Tudi morajo biti kdaj pa kdaj prisotni, da vidijo, da je življenje hec, ne pa eno samo canakrjansko trpljenje. Ja, ja... Koliko pa imaš stare otroke? Eno je hec, drugo pa je kozlarija. Otroci so odlični psihologi, boljši kot tisti odrasli z diplomo. Takoj vse obrnejo sebi v prid. Vsaj moji, morda so tvoji drugačni. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 22,16,14 Jaz hec in kozlarijo štejem kot eno in isto, ker tudi ljudi, ki so mi všeč imenujem za kozleke. Če pa pojmujemo kozlarijo s pravim pojmom velikanske napake, potem pa jo je res bolje skriti pred psihologi v malem, zgoščenem, pakiranju. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 No, če je pa tako, pol pa bom jaz tudi (enkrat) odrasla.... Kdaj?! :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 No, če je pa tako, pol pa bom jaz tudi (enkrat) odrasla.... Kdaj?! :twisted: :D Enega lepega dne....danes še ne..... :wink: :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Se bojiš odrasti, a :?: :wink: :evil: :lol: Večnemu otroku tudi diploma ne pomaga. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Pol mu bo pa kksna vzgojna zaušnca. :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se