Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jest tud. Me je srat prjel. :blink:

V te namene preferiram donat Mg. Manj tveganja in stranskih učinkov :krneki:

Objavljeno

huh, sem mislu, da se vrača Rode...whistle.gif

he, he, he.......strah je lepa rečtrance_25_naughty.gif

Objavljeno

Jest tud. Me je srat prjel. blink.gif

In? Sfinkter zdržu pritisk??trance_25_naughty.giftrance_41_w00t2.gif

Objavljeno

kdo se zdj vratitja ... Rode, roda, al rode (štorklja/e) :?

Objavljeno

kdo se zdj vratitja ... Rode, roda, al rode (štorklja/e) trance_11_confused.gif

Ptice??trance_19_hmm.gif

Objavljeno

Ptice??trance_19_hmm.gif

ja... štorklja ptica ujeda ... res ... sem na eni sliki vidu, k je mela u kljunu enga majhnega otroka, pa še v celofan je biu zavit, predvidevam, da ga tako lepše zapeče u pečici... kajne :unsure:

Objavljeno

ja... štorklja ptica ujeda ... res ... sem na eni sliki vidu, k je mela u kljunu enga majhnega otroka, pa še v celofan je biu zavit, predvidevam, da ga tako lepše zapeče u pečici... kajne :unsure:

Ne da se lepše zapeče, ampaq da ne šprica po celi mikrovalovki.

Objavljeno

Vidi kako radi korporacija na Bežanijskoj kosi

trance_21_laughing1.gif

Objavljeno

Ne da se lepše zapeče, ampaq da ne šprica po celi mikrovalovki.

Hja, to pa zato, ker bi današnji "kuharji" radi vse na hitro. Jebeš mikrovalovko, klasična pečica je dosti primernejša. Sicer se resda dalj časa peče, ampak je pa meso dosti bolj sočno.

Če te pa moti tisto tečno krampanje po šipi, preden se meso zapeče, greš medtem pač prebrat zadnji izvod moto si-ja...

Objavljeno

Hja, to pa zato, ker bi današnji "kuharji" radi vse na hitro. Jebeš mikrovalovko, klasična pečica je dosti primernejša. Sicer se resda dalj časa peče, ampak je pa meso dosti bolj sočno.

Če te pa moti tisto tečno krampanje po šipi, preden se meso zapeče, greš medtem pač prebrat zadnji izvod moto si-ja...

Iiiiiiii.................vidi crnjaka.............whistle.gifgrim.gif

Objavljeno

Hja, to pa zato, ker bi današnji "kuharji" radi vse na hitro. Jebeš mikrovalovko, klasična pečica je dosti primernejša. Sicer se resda dalj časa peče, ampak je pa meso dosti bolj sočno.

Če te pa moti tisto tečno krampanje po šipi, preden se meso zapeče, greš medtem pač prebrat zadnji izvod moto si-ja...

če že tak moti krempanje po šipi, pa pomaga če nohte porežeš.. pa še risov ni na šipi..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!