Matori Hanzo Objavljeno Oktober 28, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Jest tud. Me je srat prjel. :blink: V te namene preferiram donat Mg. Manj tveganja in stranskih učinkov :krneki: GRUNF 1
GRUNF Objavljeno Oktober 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 huh, sem mislu, da se vrača Rode... he, he, he.......strah je lepa reč vuk76 1
GRUNF Objavljeno Oktober 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2009 Jest tud. Me je srat prjel. In? Sfinkter zdržu pritisk?? vuk76 1
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 kdo se zdj vratitja ... Rode, roda, al rode (štorklja/e)
GRUNF Objavljeno Oktober 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 kdo se zdj vratitja ... Rode, roda, al rode (štorklja/e) Ptice?? vuk76 1
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Ptice?? ja... štorklja ptica ujeda ... res ... sem na eni sliki vidu, k je mela u kljunu enga majhnega otroka, pa še v celofan je biu zavit, predvidevam, da ga tako lepše zapeče u pečici... kajne :unsure:
Matori Hanzo Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 ja... štorklja ptica ujeda ... res ... sem na eni sliki vidu, k je mela u kljunu enga majhnega otroka, pa še v celofan je biu zavit, predvidevam, da ga tako lepše zapeče u pečici... kajne :unsure: Ne da se lepše zapeče, ampaq da ne šprica po celi mikrovalovki.
GRUNF Objavljeno Oktober 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Vidi kako radi korporacija na Bežanijskoj kosi vuk76 1
vapotek Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Ne da se lepše zapeče, ampaq da ne šprica po celi mikrovalovki. Hja, to pa zato, ker bi današnji "kuharji" radi vse na hitro. Jebeš mikrovalovko, klasična pečica je dosti primernejša. Sicer se resda dalj časa peče, ampak je pa meso dosti bolj sočno. Če te pa moti tisto tečno krampanje po šipi, preden se meso zapeče, greš medtem pač prebrat zadnji izvod moto si-ja...
GRUNF Objavljeno Oktober 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Hja, to pa zato, ker bi današnji "kuharji" radi vse na hitro. Jebeš mikrovalovko, klasična pečica je dosti primernejša. Sicer se resda dalj časa peče, ampak je pa meso dosti bolj sočno. Če te pa moti tisto tečno krampanje po šipi, preden se meso zapeče, greš medtem pač prebrat zadnji izvod moto si-ja... Iiiiiiii.................vidi crnjaka............. vuk76 1
svarun13 Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Hja, to pa zato, ker bi današnji "kuharji" radi vse na hitro. Jebeš mikrovalovko, klasična pečica je dosti primernejša. Sicer se resda dalj časa peče, ampak je pa meso dosti bolj sočno. Če te pa moti tisto tečno krampanje po šipi, preden se meso zapeče, greš medtem pač prebrat zadnji izvod moto si-ja... če že tak moti krempanje po šipi, pa pomaga če nohte porežeš.. pa še risov ni na šipi.. GRUNF in Alla 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se