greenninja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Našla novo bazo... Samo je dovoz malo sf*k*n, pa plavi se tam zadržujejo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Našla novo bazo... Samo je dovoz malo sf*k*n, pa plavi se tam zadržujejo... :grim a to na motokros stezi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 a to na motokros stezi? Neee... To mi je moj šefe naročil naj grem v izvidnico za naslednjič, ko bomo spet na našem koncu. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Neee... To mi je moj šefe naročil naj grem v izvidnico za naslednjič, ko bomo spet na našem koncu. :yes: o hvala...kak si ti prijazna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 :zzz: :zzz: :zzz: :headbang: :headbang: :headbang: niti govorit se mi ne da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Jutro radni narode & ZDRAVO HILTON .) :lol1: jah spet smo pri istem kje si o ti naš kufeee :zzz: , čeprav malo bolje, sem še tok cajta mel in doma zvaril čučiko (beri skuhu en turški barkufe)...jah pač ni šefičin :wub: ...moj je pa bolj za silo, glavno da je močn :worship: za užitek pa tako ni cajta, tolk hitro pa spet nisem vstal....hehe :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2008 jutroooo....oćuuuu kućiiiiiiiiiiiiiiiiii :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 jUTRO BANDA! :winkiss: - šefe. Kooončno petek... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 jUTRO BANDA! :winkiss: - šefe. Kooončno petek... :rolleyes: ... ja, dan za kožni metek ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2008 ... ja, dan za kožni metek ... :evilgrin: imamo mi i drugih metaka :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 imamo mi i drugih metaka :whistle: :whistle: :whistle: Jao meni mleka u prahu...kidam ja na ljevo (al kako že reče...risanke pa to) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Jao meni mleka u prahu...kidam ja na ljevo (al kako že reče...risanke pa to) :worship: Tako mi mleka u prahu, kidam na ljevo! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Tako mi mleka u prahu, kidam na ljevo! B) Thanks, za popravek :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Thanks, za popravek :worship: a že na servis letiš? :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 a že na servis letiš? :whistle: :whistle: Ne še, ne še :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2008 SITNOOOOOOOOOOOOOOOOOO :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 SITNOOOOOOOOOOOOOOOOOO :whistle: :whistle: :whistle: Jaz mam tut u pizdo materno tečnega sodelavca!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Še 4 ure... :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Jaz mam tut u pizdo materno tečnega sodelavca!!! moj je za tri PM siten... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 no konec :naughty: za danes. zaj pa na moped in k širniku po rajfne. kiri plača kafe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 A pol daš tisto z grdimi špurami gor? ;) BTW...moja šefica je rekla 70€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 A pol daš tisto z grdimi špurami gor? ;) BTW...moja šefica je rekla 70€. zmenjeno. :closedeyes: gume ja one z slončkom :whistle: kaj pravi šefica kakšne so nove rajfne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Bom jo obdelal, da bo še kaj popusta :whistle: Za rajfne pa prav :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Bom jo obdelal, da bo še kaj popusta :whistle: Za rajfne pa prav :worship: ma nebomo handlali, če pa je cena oukej :naughty: tako da ni panike. vsi srecni in zadovoljni. mater taka vročina je zunaj da se mi ne da it :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Ok, pol dobiš pa za frutek še zraven :D Evo zapakirano in čaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se