hilton Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Ok, pol dobiš pa za frutek še zraven :D Evo zapakirano in čaka. eh kaj te pakiraš, saj bom tak z mopedom priso po to :whistle: upam da je zate frutek(hmeljni zvarek ali kaj podobnega) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Cedevita je ZAKON....rdeča pomaranča :worship: sam mi smo pa na gozdnih sadežih :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Cedevita je ZAKON....rdeča pomaranča :worship: sam mi smo pa na gozdnih sadežih :headbang: ... še boljše bi bilo če bi bil na kakšnem drugem sadežu ... :whistle: (ženskemnaprimerpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2008 hilton...link???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 hilton...link???? nisem pozabil :whistle: samo sem ze od 10 zjutraj na pikniku pa nima cedevite :headbang: :headbang: bemti milo m... http://motospirit.eu/ pokličeš ga. zrihta vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2008 ninja...upam da nisi šla mimo kave z jajci.... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Jutro banda. ;) p.s.: @RAF- nisem šla mimo cca 500 m po zračni se se ognila baze. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Jutro banda. ;) p.s.: @RAF- nisem šla mimo cca 500 m po zračni se se ognila baze. :grim Morgen šefica... pri nas vesoljni potop....menjam suljota za kanu... :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Morgen šefica...pri nas vesoljni potop....menjam suljota za kanu... :krneki: :krneki: :krneki: Pri nas isto in se potaplja še naprej.. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2008 A bomo nardil izlet s kanuji...Prekmurje do Posavja... :worship: :worship: :worship: ampak brez pomožnega motorja 636... :naughty: :whistle: :rolleyes: po vodi nemrem rivat... :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 A bomo nardil izlet s kanuji...Prekmurje do Posavja... :worship: :worship: :worship: ampak brez pomožnega motorja 636... :naughty: :whistle: :rolleyes: po vodi nemrem rivat... :krneki: :krneki: :krneki: Duhovit si.. :rolleyes: Very duhovit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Pizda...noben se noče kragat z mano.... :closedeyes: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Pizda...noben se noče kragat z mano.... :closedeyes: :headbang: :whistle: :whistle: idi šefa v 3 krasne poslat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Pizda...noben se noče kragat z mano.... :closedeyes: :headbang: Saj pa veš, da me ne ganeš. :grim Sploh zdaj vem, da me ne boš niti probal, ko veš, da obstaja nek videomaterial.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Saj pa veš, da me ne ganeš. :grim Sploh zdaj vem, da me ne boš niti probal, ko veš, da obstaja nek videomaterial.. :P e šefica...videomaterial me ne gane...sej sm tko zbrukan skos na skos...tko da mi je useeno...če se še malo bolj zbrukam...hehehehe :whistle: :whistle: idi šefa v 3 krasne poslat šef je že za kavo dal ob 7.50... :naughty: :naughty: dresura... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 e šefica...videomaterial me ne gane...sej sm tko zbrukan skos na skos...tko da mi je useeno...če se še malo bolj zbrukam...hehehehe Pa veš da se hecam.. What happens at home, stays at home.. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Pa veš da se hecam.. What happens at home, stays at home.. :yes: itak... :whistle: :whistle: ampak a si vidla moj občutek za vreme....sem se rešu wet racea :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Jutro.... :zzz: še malo pa se zbudim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2008 šefica...zbudi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee malicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Raf si klical. lahko pa skočimo do njega pa si pogledamo če ma kaj pametnega v garazi kar bi tebi bilo všeč :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 JuHUHUtro! :yes: Končno nekaj sonca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 JuHUHUtro! :yes: Končno nekaj sonca... Morgen :rolleyes: :rolleyes: upajmo da ga bo čez vikend še več :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Jupiiii... :worship: Pa jutro :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 :rolleyes: pa vi bi mogli vsi prit k nam delat... (nova receptorka, kot da so jo lih s playboya prpelal; fina kava odmah ko čez vrata stopiš, pa pol še kake dve; čikci na vsake pu ure; varnostnik, da čuva motorje; aja pa gibanica v hladilniku) .) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 :rolleyes: pa vi bi mogli vsi prit k nam delat... (nova receptorka, kot da so jo lih s playboya prpelal; fina kava odmah ko čez vrata stopiš, pa pol še kake dve; čikci na vsake pu ure; varnostnik, da čuva motorje; aja pa gibanica v hladilniku) .) lp C C C Zanimanje nam je upadlo z omembo besede DELAT. :grrr Varnostnikov ne rabimo, ker Suzukijev pa Kaw se ne krade, hladilnika se nam tudi ne da odpirat, zato so serviserji in serviserke pristojni,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se