multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 C C C Zanimanje nam je upadlo z omembo besede DELAT. :grrr Varnostnikov ne rabimo, ker Suzukijev pa Kaw se ne krade, hladilnika se nam tudi ne da odpirat, zato so serviserji in serviserke pristojni,... eh delat, mi tak sam u službo hodmo. serviserji in serviserke so pa samo dva štuka nižje... nimaš kej, vse mamo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 da se ne boste drli po bisterci za pir - mene do 5.8. ni :evilgrin: Lp Pervy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 eh delat, mi tak sam u službo hodmo. serviserji in serviserke so pa samo dva štuka nižje... nimaš kej, vse mamo .) šefe...viš ti to...sam da nas še povabi....pa pridema...;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 šefe...viš ti to...sam da nas še povabi....pa pridema...;-) JP :OK: ....v čakanju povabila :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 šefe...viš ti to...sam da nas še povabi....pa pridema...;-) ma vabljeni ste itak, sam brez šefice ne hodit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 ma vabljeni ste itak, sam brez šefice ne hodit kam kdaj kje :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 ma vabljeni ste itak, sam brez šefice ne hodit To pa itak! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 brez njene visokosti itak da ne upamo nikamor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 kamkdaj kje :naughty: :worship: uh, ni lih nek na poti, ma če se slučajno radi vozte okol, na verovškovi 55 .) kadarkoli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 uh, ni lih nek na poti, ma če se slučajno radi vozte okol, na verovškovi 55 .) kadarkoli... Nimajo tam AA srečanj? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 da se ne boste drli po bisterci za pir - mene do 5.8. ni :evilgrin: Lp Pervy Ma ne moreš nam tega naredit! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Nimajo tam AA srečanj? :hmm: tud majo, sam mi drgač temu rečemo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 tud majo, sam mi drgač temu rečemo :rolleyes: Kako? Srečanje cedevitašev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Kako? Srečanje cedevitašev? ma ne, sam pivo po službi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 šefe...kdaj mama cajt...v ponedeljek...;-) mam še kak izgovor več....za dopust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 ma ne, sam pivo po službi Aha, ja saj prav... Vsak naj dela tisto kar, dela najboljše. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Ej Multika (označeno maš da si punca), a ti je ker Vinkovič povedal, da reklame v tej temi niso zastonj? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Ej Multika (označeno maš da si punca), a ti je ker Vinkovič povedal, da reklame v tej temi niso zastonj? :hmm: ma kake reklame... sej dam za kofe, dva, tri, al kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 @RAF: zmenta se s šefom pa pojdita pogledat. Jaz sem samo v BAZO hodila, pa še to smo zdaj ugotovili, da sem bolj ziher, če sem doma. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 @RAF: zmenta se s šefom pa pojdita pogledat. Jaz sem samo v BAZO hodila, pa še to smo zdaj ugotovili, da sem bolj ziher, če sem doma. :glare: ne...prvo more multi v bazo prit...pol pa mi vrnemo obisk... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 ne...prvo more multi v bazo prit...pol pa mi vrnemo obisk... :whistle: mhm, se mi je zdelo, da ne bo tak enostavno vas na kofe povabit... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 mhm, se mi je zdelo, da ne bo tak enostavno vas na kofe povabit... :rolleyes: sej to je enostavno...prideš na servis... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 mhm, se mi je zdelo, da ne bo tak enostavno vas na kofe povabit... :rolleyes: Ah, pa ti veš, da smo mi samo trije + kak ki nam slučajno uleti. Kaj pa če nas na tujem terenu napadeš/- te? :xx: p.s.: a strežejo kaka jajca? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Ah, pa ti veš, da smo mi samo trije + kak ki nam slučajno uleti. Kaj pa če nas na tujem terenu napadeš/- te? :xx: p.s.: a strežejo kaka jajca? :hmm: šefica milosti...a pozabljate na mene... :closedeyes: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
multivitamin Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Ah, pa ti veš, da smo mi samo trije + kak ki nam slučajno uleti. Kaj pa če nas na tujem terenu napadeš/- te? :xx: p.s.: a strežejo kaka jajca? :hmm: ne delujš lih k nekdo k bi se vstrašu napada .) (mamo pa zihr kak manj tuj teren, k nam je vsaj malo skupen) p.s.: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se