DAN Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 :evilgrin: žlehnoba....... olvejs ultra :P Degustacije sirupov ta vikend! Joško ti s naš najbolš prjatu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 olvejs ultra :P sam ne se preveč hvalt, te loh kej zadane :naughty: osa rider, thumper in soncnca 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 sam ne se preveč hvalt, te loh kej zadane :naughty: Japajade,ti RAFa s ketne spustim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 RAFFY je pa čist priden... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 RAFFY je pa čist priden... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: hahaha :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 hahaha :grrr :grrr :grrr hahaha sej se sam ponavljam.... :grrr :grrr :grrr spuzva, osa rider in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 he - hé - he... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Jutri grem v kontrolo.. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ... včeraj ob 16.00 v bazi ...nikjer nobenega ... :whistle: ... pa še tiste, ki sem klical, niso imeli časa ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ... včeraj ob 16.00 v bazi ...nikjer nobenega ... :whistle: ... pa še tiste, ki sem klical, niso imeli časa ... :evilgrin: čuj ti mas alfo z nalepko petelina :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ... včeraj ob 16.00 v bazi ...nikjer nobenega ... :whistle: ... pa še tiste, ki sem klical, niso imeli časa ... :evilgrin: aha...prjatu....pač delo osvobaja saj veš.... :whistle: :whistle: in poročilo iz baze, slikovna dokumentacija, naslovi itd... ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 no ke zdej lahko dober kafe spijem?? :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 no ke zdej lahko dober kafe spijem?? :whistle: :D Servis za tomo vinkovič...včas tud kufe z jajci strežejo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 no ke zdej lahko dober kafe spijem?? :whistle: :D ej, tuki rajš bejž stran.... k sem jaz hotla kufe, so me stran napodl da se je kr kadil za mano :? ... ga pa pr men ziher dobiš! :OK: te ne bom zbrcala :P thumper, osa rider in spuzva 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Servis iščem, pa ene pasove... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 čuj ti mas alfo z nalepko petelina :unsure: ... da, enako kot v avatarju na MS ... :winkiss: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Servis za tomo vinkovič...včas tud kufe z jajci strežejo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :eek: sej ne mislim prespat tam da bi mogla še "froštek"dobit zram :evilgrin: (jajčke kr obdrž tam k spadajo) ej, tuki rajš bejž stran.... k sem jaz hotla kufe, so me stran napodl da se je kr kadil za mano :? ... ga pa pr men ziher dobiš! :OK: te ne bom zbrcala :P no midve pa grema na kofe...kam že??? :whistle: (v soboto ob 12 na tojanah?) :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ... da, enako kot v avatarju na MS ... :winkiss: :whistle: se dobro da te na štajerski avoceti spuščako v kolono tam pri hočah. mogoče ti je blo čudno da ma nekdo z wien tablo nalepko motosveta :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2008 A je baza še odprta??? Al so zaprli...Prosim izvidnike, da v imenu delničarjev preverijo kakšno je stanje na lokaciji...hehehehe :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 A je baza še odprta??? Al so zaprli...Prosim izvidnike, da v imenu delničarjev preverijo kakšno je stanje na lokaciji...hehehehe :whistle: :whistle: :whistle: baza se odprta. nove serviserke, ki pa niso bogve kaj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2008 baza se odprta. nove serviserke, ki pa niso bogve kaj :whistle: heh stari...kaj češ...zima... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 baza se odprta. nove serviserke, ki pa niso bogve kaj :whistle: ??? pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2008 ??? hm...dao bog :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 Danes ob 17:00h v bazi! Zamudniki primerno kaznovani. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2008 Danes ob 17:00h v bazi! Zamudniki primerno kaznovani. :evilgrin: ok...ena runda je moja...haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se