greenninja Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 ok...ena runda je moja...haha Ena pa moja. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 pridem če bo kdo za kefe dal :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 pridem če bo kdo za kefe dal :naughty: :naughty: tresem se neja več :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 pridem če bo kdo za kefe dal :naughty: :naughty: Mi2 z Raffyem ziher, no on zagotovo KER BO ZAMUDIIILLL. DOBRODOŠEL PODATEK. tO, DA SE NE TRESEŠ VEČ NAMREČ. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2008 Ja...obisk u bazi uspešen.... Sam ker jo bomo preimenoval, raj za smotane kelnerce.... :naughty: :rolleyes: ...se pa gospodična rada sprehaja.... :whistle: :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 za 29.11 se bojda baza preseli na lokacijio HOTedršica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2008 za 29.11 se bojda baza preseli na lokacijio HOTedršica Sam če bojo kelnarce bolj urne.... :naughty: :rolleyes: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Kako kaj baza...še stoji al kako, kar tiho je vse, da je ni recesija požrla al kaj :lol1: Ali pa mogoče med prazniki ne servisirajo :cry: Kdor kaj ve naj javi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Kako kaj baza...še stoji al kako, kar tiho je vse, da je ni recesija požrla al kaj :lol1: Ali pa mogoče med prazniki ne servisirajo :cry: Kdor kaj ve naj javi :whistle: stoji stoji :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 stoji stoji :naughty: Samo dobavni roki pa.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 tole pa letos sploh ni zaživelo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,aloooo banda kaj bo kej dogajalu al kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 KJE SO MOJI VARNOSTNI PASOVI??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Pa kofe avtomat vam je tut crknu? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 raf je kriv :evilgrin: ....... ups spet me bo zbrcu :whistle: osa rider, spuzva in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Pa kofe avtomat vam je tut crknu? :unsure: Ne pijem kave, prav tako ne kadim. :P pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Ne pijem kave, prav tako ne kadim. :P pol se ti pa ni treba prvezvat še z varnostnimi pasovi ..... sej se že tko dost ahtaš :P osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 pol se ti pa ni treba prvezvat še z varnostnimi pasovi ..... sej se že tko dost ahtaš :P Pasovi ne bodo namenjeni meni... :rolleyes: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 pol se ti pa ni treba prvezvat še z varnostnimi pasovi ..... sej se že tko dost ahtaš :P ne to pa Fury rab.... :yes: ,ker ma njegov traktor tako brzino... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 ne to pa Fury rab.... :yes: ,ker ma njegov traktor tako brzino... .) ja sej, priznal pa tko ne bo, k ga sram :P da se more s traktorjem okol furat..... :whistle: thumper, osa rider in spuzva 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Pasovi ne bodo namenjeni meni... :rolleyes: mam pa jaz ene pasove viška :naughty: za tvojo mašinco bojo dobr, sej še niso preperel so čist od tazadne Diance...... :whistle: osa rider in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 ja sej, priznal pa tko ne bo, k ga sram :P da se more s traktorjem okol furat..... :whistle: Zakaj pa ne? :blush: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 mam pa jaz ene pasove viška :naughty: za tvojo mašinco bojo dobr, sej še niso preperel so čist od tazadne Diance...... :whistle: Ne pašejo. :doze: pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Ne pašejo. :doze: k so tle neresni, pejt na ebay pa kup :hmm: če tm nou prej, ma grem stavt za kuker češ..... thumper in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 k so tle neresni, pejt na ebay pa kup :hmm: če tm nou prej, ma grem stavt za kuker češ..... Eh, če pa tako rad v naturalijah vračam... :P pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 hehe po moje nisi edin :winkiss: ki je pa kej šefe in šefica porkamadona,menda nista že vse babične arcnjie stankala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se