BremzPenzl Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Vsi boste nekoč umrli , morda celo jaz. Jaz neom, mene bojo fkraj vlili :worship: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 10, 2008 Deli Objavljeno Avgust 10, 2008 Ni res! :nono: Preživijo najmočnejši! V slogi je moč, ciganov pa je mnogo, torej po Darwinu: cigani preživijo! :naughty: boš reko, da so bli dinozavri švohni ??? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Provokator: glede cen si lepo napisal Sem ravno včeraj gledal neke papirje. Starši so bika prodali klavnici pred letom in pol za enako ceno kot prejšnji mesec. Meso v trgovini (in vsa potrošnja roba da bik zraste)se je v tem času podražilo za x0%. Ne grem se več kmeta, razen za "lastne" potrebe oziroma prodajo "na domu" kar pa je spet vedno težje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Članek v današnjem Večeru Preostane samo eno: REVOLUCIJA! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Barabe so vkradli patent. To je vsekup že enkrat patentiral bog, mislim da že prvi dan, zato ker je potem osmi dan ustvaril Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se