GorazdH Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 heh, homer zmaga! :worship: sploh ni problem u jek-u problem je nastal v agenciji za jedrsko varnost ker so šlampasto otročje izpolnili tisti klinčev obrazec. poleg tega...če je sistem obveščanja v Evropi tak kot se je pokazal...je namenjen prikrivanju. koliko so nam ostali evropejci zamolčali takih počenih ventilov??? zaradi birokratske napake so dali raznim bebcem v evropi možnost, da serjejo po nas. naša elektrarna je med najboljšimi v svetu tako tehnično kot varnostno in posadka v njej ena najbolj usposobljenih na svetu. pika in konec. Me je pa vseeno veselilo, da so se malo zaradi nas vsi usrali , he he :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Začenja se čas, ko mediji nimajo o čem poročati. V Nemčiji kmetje ne zlivajo več mleka na ceste, Osama že dolgo ni poslal kakšnega posnetka, v katerem grozi, da bo Evropo zravnal z zemljo, na Balkanu se ne kokajo več, David Beckam si že dolgo ni kupil novih gat, skratka nič spektakularnega. In tako pride novička iz majhne Slovenije o okvarici v Je ravno prav. Novičko se malo popravi (poveš samo, da je iztekla voda, ne pa tudi kam in koliko ), podatke o jedrski elektrarni se malo spremeni (ruski reaktor), k prispevku dodaš še nekaj posnetkov iz Černobila, mnenje samozvanega eksperta za nuklearno tehnologijo. Potem rabiš še tri do štiri Mikimause, ki zaženejo paniko med rajo in mediji imajo temo za tri dni. Potem pa se itaq začne EP v nogometu, pa bo spet kaj za poročati. Poleg tega je zelo pripravno, da se je zadeva zgodila pri nas, kajti nihče od odgovornih od tujih medijev ne bo zahteval, da novico popravijo in popvedo resnico, kot bi to storili Finci ali katera druga civilizirana evropska država. Naš zunanji minister se raje krega, čigava priležnica bo teroristovi ženi razkazala Ljubljano in čigava žena ji bo spekla potico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Provokator, pa saj ti sploh nisi tak nor ko zgledaš... dobro napisano :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Mi smo sami bebci,ker samga sebe prjavlamo pa cinkarmo svetu in tej butasti Evropi.Se grem stavt da majo podobnih okvar v vsaki nuklearki v zahodni evropi poln kufr vsak tedn,pa noben še pisne ne.Tko kot v vseh glupostih(nove kazni za prekrške v prometu,ipd.),se kažemo kot kao zgled,v bistvu pa izpadamo budale.Še tistih nekaj turistov ki si pride ogledat naše kraje bomo na tak al pa drugačn način odgnal iz države,ker tle je tko vse kontaminiran,ipd. :headbang: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Moj znanec je bil v četrtek v JEK na vsakotedenskem pregledu klimatov v računalniški sobi pa je rekel da dokler se še glavni direktor tam sprehaja je še vse v redu :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Moj znanec je bil v četrtek v JEK na vsakotedenskem pregledu klimatov v računalniški sobi pa je rekel da dokler se še glavni direktor tam sprehaja je še vse v redu :krneki: ja, kam bi pa šel, če ne bi bilo kaj vredu??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 moj fotr na vsake tolk casa dela v NEK. pa je biu lih ta cajt v nemciji. me poklice domov pa prav dj poglej kaj se dogaja. pa mu preberem pa je umru skor od smeha :D prau da je cela nemcija pricakvala nov cernobil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Mal berem tele vaše odzive in si ne morem kaj, da ne bi opozoril na dvoličnost. Pred leti sem v eni od tem napisal, da bi morali slovenci nemudoma začet gradit še eno jedrsko elektrarno, ker pri nas ni prostora za razne ogromne hidrocentrale, razen, če se potem naselimo na splavih in požel vse zgražanje vsemogočnega članstva Motosveta... Tudi jaz pravim, da smo bolj varni če imamo jedrsko elektrarno na dvorišču, kot pa na cesti z motorjem, pa ne samo bolj varen ampak več tisočkrat bolj varen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Kolikor sem bral v knjigi o problemih izgradnje JEK-a, ti si bral, jaz imam vir v famililji. (urbanisticni in projektivni biro v krskem v obdobju projektiranja in gradnje jek). glede potresov imas res; sem tudi napisal do katere stopnje naj bi jek "projektirano" zdrzala potresne obremenitve. nic vec in nic manj. @ gorazdh: hvala za tvoje objektivne in prefinjene komentarje. predvsem glede na najino "dolgoletno intimno poznanstvo". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Mater...sami velecenjeni jedrski strokovnjaki....najboljš da pošljete svoje življenjepise Westinghouseu....zdej pripravlja nove projekte...če ker rabi njihov kontakt naj se javi... Kolko vas je sploh vidlo elektrarno od znotraj...dejte mal od računalnika stopit...pa poglejte okol sebe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Mater...sami velecenjeni jedrski strokovnjaki....najboljš da pošljete svoje življenjepise Westinghouseu....zdej pripravlja nove projekte...če ker rabi njihov kontakt naj se javi...Kolko vas je sploh vidlo elektrarno od znotraj...dejte mal od računalnika stopit...pa poglejte okol sebe.... Zrihtaš kakšen voden ogled morebiti? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Hola! ja kolk težko je kliknit :rolleyes: ... voden ogled v NEK Cupo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Hola! ja kolk težko je kliknit :rolleyes: ... voden ogled v NEK :D Eh, ni... ...samo, če že grem tja, bi rad šel z RAFom na pir (ali dva). Prideš zraven? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 :D Eh, ni... ...samo, če že grem tja, bi rad šel z RAFom na pir (ali dva). Prideš zraven? :naughty: Hvala, ampak ne, hvala Cupo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 :D Eh, ni... ...samo, če že grem tja, bi rad šel z RAFom na pir (ali dva). Prideš zraven? :naughty: bel kufe lahk...pir bol poredko... :worship: :worship: je pa tko, bolš da gleš na voden ogled repnic na bizeljskem....se boš boljš mel :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 bel kufe lahk...pir bol poredko... :worship: :worship: je pa tko, bolš da gleš na voden ogled repnic na bizeljskem....se boš boljš mel :rolleyes: A? Nenenenene. Me res zanima. Se zna zgodit, da nas večja skupina pride. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 A? Nenenenene. Me res zanima. Se zna zgodit, da nas večja skupina pride. ;) sploh ni panike..ko bote pa prišli v kuhno...pa dobro poglej...talam zrezke na liniji... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 Kolko vas je sploh vidlo elektrarno od znotraj...dejte mal od računalnika stopit...pa poglejte okol sebe.... Bil sem v njej kakšen mesec in pol pred "incidentom" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 (popravljeno) nisem zasledil, da bi bla kaka večja panika okoli Francije ko se jim je pred kratkim nekaj izlilo v dve reki iz jedrske elektrarne :whistle: ni blo Italijanskih "komisij" na obisku in podobnih pizdarij. Se je lepo vidlo kako so nam vsi z največjo naslado skočili v hrbet ob manjši okvari in veliki papirnati šlampariji. Zgleda, da so Francozi pravilno izpolnili tisti obrazec in Bruselj ni zagnal alarma čeprav je izteklo 30.000 litrov malo fluorescentne zadeve... Popravljeno Julij 15, 2008. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 samo francoza se je treba narediti ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se