kajza Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ta motor pooblaščeni trgovci po sloveniji porodajajo že en mesec,čeprav nima homologacije (in še je nebo imel kakih 14 dni)pa me zanima,če lahko motorno vozilo sploh dajo v oglas in porodajajo brez homologacije in papirjev.Vsi katere sem pa poklical pravijo da se to zrihta v par urah,ko pa pridejš tja pa pokličejo uvoznika ta seveda nima homologacije.morebit zaradi kitajskega sranja...blah
Schmid87 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ta motor pooblaščeni trgovci po sloveniji porodajajo že en mesec,čeprav nima homologacije (in še je nebo imel kakih 14 dni)pa me zanima,če lahko motorno vozilo sploh dajo v oglas in porodajajo brez homologacije in papirjev.Vsi katere sem pa poklical pravijo da se to zrihta v par urah,ko pa pridejš tja pa pokličejo uvoznika ta seveda nima homologacije.morebit zaradi kitajskega sranja...blah maš kšno slikco od te zveri?
kajza Objavljeno Junij 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) maš kšno slikco od te zveri? Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil kajza
Jerry_exc Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 če se ne motm je to spet ena kitajska šara? :rolleyes:
kajza Objavljeno Junij 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) itak da je sranje za 1990 eu samo priznajte da je lepi :naughty: Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil kajza
_luke_ Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Ja loh de je tebi lep...:whistle: Meni osebno ni, je pa itak spet kitajska roba ki kar čaka na naivneže....
Prevtzer Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 itak da je sranje za 1990 eu samo priznajte da je lepi :naughty: Gnoj mi je lepiši od čoperjev; ampak vsak ima svoj okus
Jerry_exc Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 je pač čist drug stil... k ga je v evrop skos mn.... v amerik se pa e kr vredu držijo teli kupi železja ;) pr ns je pa plastika moderna :)
fossil Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 itak da je sranje za 1990 eu samo priznajte da je lepi :naughty: to si še žaljivke drek pumpa ne zasluž :grrr
kajza Objavljeno Junij 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 prav pametni ste z polno denarja
Čamac Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Meni zgleda na sliki tak plastično pa bogo, kot da gre za maketo za na polico v sobi.
Tomyboy Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Tole je pa v Kranju, pred avtohišo Nasmeh :naughty:
Jerry_exc Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 men so pri teh kitajcih povsod vilce sumljive.... tok so tenke da je cloveka kr mal strah... sploh tlele k so se dalse pa pod kotom. ce to eno grbino zadanes se samo zvije ...
fossil Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 prav pametni ste z polno denarja popravek: pametni ker nimamo preveč denarja da bi ene pocen jajce gledal, pa pol čakal kua use bo treba menat...pa to kar je Jerry_exc zgoraj reku mene tud skrbi!
JMatic Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 lemme rephrase that.... mors bit bogat da tole kupis...
fossil Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 lemme rephrase that....mors bit bogat da tole kupis... ja, da se ti jebe kaj kupiš...
Miha91 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Boš mal bl a zabremzu pa ti bo guma stran padla!
anzer Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Boš mal bl azabremzu pa ti bo guma stran padla! lool:D....boš zabremzu pa boš dubu vilce u glavo:D
Priporočene objave