RAF Objavljeno September 16, 2002 Avtor Objavljeno September 16, 2002 :?: :?: :?: :?: Ma ja! A zdej pa misliš, da bomo pa bežal ko te bomo vidl!!! :roll: :roll: :roll:
Gallus Objavljeno September 16, 2002 Objavljeno September 16, 2002 :D :D :P :P :twisted: :twisted: :P :D
RAF Objavljeno September 16, 2002 Avtor Objavljeno September 16, 2002 :D :D :P :P :twisted: :twisted: :P :D :fist: :fist: :fist: :wink: 8) :wink: 8) :? :twisted: :twisted:
motosmrk Objavljeno September 17, 2002 Objavljeno September 17, 2002 Kakšna komunikacija!!?!?! Ka vas niso pisat učil? Sami hiroglifi... sramota... da vas mama vidi... :agrue: ŠE PET TEDNOV GIPSA!!!!
RAF Objavljeno September 17, 2002 Avtor Objavljeno September 17, 2002 Kakšna komunikacija!!?!?! Ka vas niso pisat učil? Sami hiroglifi... sramota... da vas mama vidi... :agrue: ŠE PET TEDNOV GIPSA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Si že navsezgodi juice pil vidim!!!! Res ti bomo mogl predpisat terapijo v vinogradih!!!!
Frips Objavljeno September 17, 2002 Objavljeno September 17, 2002 Popravek.....ni pil đus ampak bijelu kafu :roll: mal kofeina da ga bol zabije :lol: :lol:
Gallus Objavljeno September 18, 2002 Objavljeno September 18, 2002 :D :D :P :P :twisted: :twisted: :P :D :fist: :fist: :fist: :wink: 8) :wink: 8) :? :twisted: :twisted: Ti bo treba usta z milnico umit, ker gdo govoriš :!: :lol: :lol: :lol:
Gallus Objavljeno September 18, 2002 Objavljeno September 18, 2002 RAF! Kaj pomeni tisto pod avatarjem :?: Hvala bogu, da sem: - DebileN - DehidriraN - DomžalčaN ali - tista gradba beseda D******N :?: :!: :?: :!: :P :lol: :lol: :lol: :!:
RAF Objavljeno September 18, 2002 Avtor Objavljeno September 18, 2002 RAF! Kaj pomeni tisto pod avatarjem :?: Hvala bogu, da sem: - DebileN - DehidriraN - DomžalčaN ali - tista gradba beseda D******N :?: :!: :?: :!: :P :lol: :lol: :lol: :!: BTW. debilen sem, dehidriran sem, Domžalčan nisem, tista grda beseda pa skoraj sem! 8) 8) 8) 8) Ja sej ne morem bit bolš, če se s tabo družim! :cry: :cry: Kar pa že itak veš, ker si ti čuvaj v našem rezervatu!!! :twisted: :twisted: Kar se pa umivanja mojih ust tiče, morš pa še mal druge pogledat! :wink: :wink: :idea: :idea:
motosmrk Objavljeno September 18, 2002 Objavljeno September 18, 2002 Deca, deca... gladna pa se deru.... :icecream: :bday: :eating: Začnita se bol pametn pogovarjat, če ne bosta "A" sam do 125ccm dobila. Pol bo pa jokanja.... No, kam vas peljemo na sladoled????
Frips Objavljeno September 18, 2002 Objavljeno September 18, 2002 Oooo štrumfi bo dal za sladoled :?: :lol: Sej ona2 se pa sam takrat ne kregata ko mata polna usta :P je pa res,da takrat iskre švigajo 8) Stric SBN a bi lahko dobu routplaner :?: :?:
motosmrk Objavljeno September 18, 2002 Objavljeno September 18, 2002 Vsakem eno kepco, pa nazaj domov k mami.. da ne bo domotožja.. Pa brez obmetavanja!! RAF- ne rin v sosedov peskovnik!!! (jez.... žup...) FY2 ha,ha! Kar se pa anagrama tiče ......da sn D.......N- TAKE SO MEL TUD NA OKSFORDU, sam so bli v kozarcih za analizo. :silly:
RAF Objavljeno September 19, 2002 Avtor Objavljeno September 19, 2002 Vsakem eno kepco, pa nazaj domov k mami.. da ne bo domotožja.. Pa brez obmetavanja!! RAF- ne rin v sosedov peskovnik!!! (jez.... žup...) FY2 ha,ha! Kar se pa anagrama tiče ......da sn D.......N- TAKE SO MEL TUD NA OKSFORDU, sam so bli v kozarcih za analizo. :silly: Aha, sam sem pa v sosednjem kozarcu tebe vidu!! :!: :!: :!:
motosmrk Objavljeno September 19, 2002 Objavljeno September 19, 2002 RAF- Ne packaj po drugih peskovnikih, če ne ti bomo v našem igrače pokradl!! Kar se kozarca tiče, morš pa drugič skoz steno gledat, na čez podn! :drinking:
Gallus Objavljeno September 19, 2002 Objavljeno September 19, 2002 Vsakem eno kepco, pa nazaj domov k mami.. da ne bo domotožja.. Pa brez obmetavanja!! Eno kepco :?: :?: :?: Pa sem imel občutek da nisi škrtica :!: :twisted: :!: :twisted: :P :!:
RAF Objavljeno September 20, 2002 Avtor Objavljeno September 20, 2002 Ajmo ljudi, pa kje ste!!!! Jutro je že preč, :morning: , kofe smo spil!!! Sestanek včeraj v pomanjšani zasedbi uspel! Pričeli z dresuro nove kelnerce!!! Če neč druzga, se že smeji na komando!!! :P :P :P Dans pa je na vrsti drugo brušenje!! :wink: :wink: Ampak tokrat v polni zasedbi! Opravičila ni! :twisted: :twisted:
motosmrk Objavljeno September 20, 2002 Objavljeno September 20, 2002 Ma to smo čakal, nekoga da bo plačilni.... :drinking: SBN- pripelji vse domače, mogoče bo še večerja, ko RAF že tako vabi... Zdej bom pa do večera stradu, bom plac šparu....NAJ... SI!!!
motosmrk Objavljeno September 20, 2002 Objavljeno September 20, 2002 Eno kepco :?: :?: :?: Pa sem imel občutek da nisi škrtica :!: :twisted: :!: :twisted: :P :!: :twisted: KDOR JIH JE DELAL, NAJ JIH ŠE HRANI! Ti pa na linijo pazi, že tko preveč pritožb slišmo.
RAF Objavljeno September 20, 2002 Avtor Objavljeno September 20, 2002 Ma to smo čakal, nekoga da bo plačilni.... :drinking: SBN- pripelji vse domače, mogoče bo še večerja, ko RAF že tako vabi... Zdej bom pa do večera stradu, bom plac šparu....NAJ... SI!!! Tud ti nekam zavaljen ratuješ!!! :twisted: :twisted: Za tebe sam voda, ti ko zgleda pomaranče kile nabijajo!!! :oops: :oops: :oops: Ampak, ko zgleda nas SBN spet ignorira. Mater morjo letos jurčki rast! :D :D :D Ampak bo problem, ko bojo začele mraznce poganjat!!! :twisted: :twisted:
Frips Objavljeno September 23, 2002 Objavljeno September 23, 2002 In tako....še en vikend je naokol V soboto je bila popolna zasedba......žal je naš SBN pobegnil domov...ga je lulat preveč tiščal (je že hudič če vožiš naked-a pa maš pol probleme s prostato :oops: :oops: ) (smrk kost za glodat je spet padla :lol: :lol: :lol: ) Naš atasmrk nas je odpeljal v disko :wink: Naj se deca mal znorijo :lol: 8) (sam je pa hudič, ko po desetih letih ne najdeš WC, ane strumph : :?: wink: ) Ponedeljek....drvimo novim dogodivščinam naproti, pa počaš čez ovinke, cesta je mokra :(
Frips Objavljeno Oktober 18, 2002 Objavljeno Oktober 18, 2002 DAN, smo enga lepga deževnega dneva sedeli v Đamiji in se spraševali: " A te je žena nagla od doma?"
motosmrk Objavljeno Oktober 18, 2002 Objavljeno Oktober 18, 2002 Pa motor si tud zamenjal, mi je bil prejšnji bol ušeč
Gallus Objavljeno Oktober 19, 2002 Objavljeno Oktober 19, 2002 Motosmrk :!: Sem mislil, da si svojega (pokojnega) obesil na net :P :P (samčenahitropogledašpress)
chris Objavljeno Oktober 19, 2002 Objavljeno Oktober 19, 2002 ja, tako je... (mislm... ccccccc) :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se