Gallus Objavljeno Oktober 19, 2002 Deli Objavljeno Oktober 19, 2002 Mularija nehvaležna.... :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Mularija nehvaležna.... Ko pa z nami kofe piješ smo pa dobr, a???? (pazakiklambulšpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 ja, tako je... (mislm... ccccccc) :twisted: Ne ti men ccccc..... da ne bom za tvoj emšo vprašal :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 ja, tako je... (mislm... ccccccc) :twisted: Ma če bi bar bli, ampak ko se pogovarjamo o letih, že dolgo ni več ...najst :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 DAN, glede na avtošolo, maš primeren motor :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :twisted: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 RAF, ne posojaj motorja punci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Zakaj pa ne, sej je shujšala za 5 kg, a ne da dober zgleda na sliki!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Saj ne bi bil tako brezskrben, pa mu je Marjan motor posodil :twisted: :!: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno Oktober 20, 2002 Deli Objavljeno Oktober 20, 2002 Pa uporabljaj čelado!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 "SBN"Mularija nehvaležna.... O.K za tebe to ne vela DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Mularija nehvaležna.... Ko pa z nami kofe piješ smo pa dobr, a???? (pazakiklambulšpress) Sej,če bi pa ker za rundo gdaj dal,bi blo pa tud fajn!!!! DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 DAN, glede na avtošolo, maš primeren motor :oops: Mam vsaj MOTOR,ki je v voznem stanju,ne pa neko razbitino...,ki se pod nekim kozolcem vala! DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 ...... ni moj, ampak od zavarovalnice! Men bojo pa čist novega kupli....... :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Šraufe v roki tudi zavarovalnica časti??? Kdo pa plača vremensko napoved v roki??? Upam,da ti bo s tem prizanešeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno Oktober 23, 2002 Deli Objavljeno Oktober 23, 2002 Šraufov ni, so 2 žice iz plemenitih kovin. (zaradi vinorodnega okoliša) :drinking: VREMENSKA NAPOVED: Najbolj plačan vremenar na vzhodu 8) (pa še ta je iz POP tv, ker jaz nič ne čutim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 2, 2002 Deli Objavljeno November 2, 2002 V katerih luknjah se pa zdaj skrivate??? Sam tolk,da bo na vrh.. DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 4, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 4, 2002 V katerih luknjah se pa zdaj skrivate??? Sam tolk,da bo na vrh.. DAN Če bi ti žena dovolilnco podpisala in bi lahk stopo iz kletke bi šel z nami na kak drink!!! :twisted: :twisted: :twisted: Naše lokacije so ti pa itak znane!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Mam bianco dovolilnico,sam vas nikjer ni!!! DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2002 OK, stara družba, verjotno me neki časa ne bo, karte so doma, nalog tud, sam še pilot Ahmed more motorje segret pa odoh ja!!!! :shock: :shock: Sicer pa se bom itak sproti javljal. Pazte mi na Turn, da ne bi slučajno propal, bedarije, sej smo že delničarji tam!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Štrumf, jutri si moj osebni šofer, da se nam pred volitvah preveč zmatru!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Zgodil se je ČUDEŽ. Raf je včeraj za rundo dal... DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 OK, stara družba, verjotno me neki časa ne bo, karte so doma, nalog tud, sam še pilot Ahmed more motorje segret pa odoh ja!!!! :shock: :shock: Sicer pa se bom itak sproti javljal. Pazte mi na Turn, da ne bi slučajno propal, bedarije, sej smo že delničarji tam!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Štrumf, jutri si moj osebni šofer, da se nam pred volitvah preveč zmatru!!!! Pa bosta znala do Brnika pridet??? DAN P.S.Raf ali veš kaj pomeni ETOPS operacija pri letalskih prevoznikih??? Engine Twin Or Passanger Swim. Si siguren da letiš z dvomotorcem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se