Dr_Jakob Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Zivjo! Mam en problem. Nisem se zasledil, da bi ga kdorkoli prej omenil... Rad bi si na comp shranil celoten DOLOMITI topic. V word, seveda. Rabim ga, da ga potem po svoje uredi, vrzem ven nabijanje in izluscim podatke, ki bi jih rad imel. Sicer ta forum omogoca, da si shranis cel topic, ampak deluje samo za toliko in toliko strani. Celega topica pa ne morem shranit. Ima kdo kako idejo? Lp j
Dr_Jakob Objavljeno Junij 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 A res nima nihce ideje? ... moderatorji?
Ice Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 v delih ? in potem v pdf vse zdruzis. kaj pa jaz vem........ :unsure:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 12, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 v delih ? in potem v pdf vse zdruzis. kaj pa jaz vem........ :unsure: sem probal, pa ne gre. Vedno shrani sam prvih (packolikorze) strani in pika. Ce bi se dal omejit od tod do tod, sploh nebi te teme odprl. A se da s strani moderatorja kaj vec naredit? al pa admin? finta bi bla...
fossil Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 če ti vse odpove uporab old-school varjanto, na vsaki stran vse označiš in limal, za cca. 90 strani uro nimaš kej delat. s tem da daš max postov na stran! drugih idej nimam...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se