Fire Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Zdej sem upgrejdan na zadnjo verzijo. Madona kaj mladenke zmorejo. Prej sem bil hardworker udarnik, no zdej se mi pa jebe... Drugace pa... se vedno so problemi s serverjem, slikce bodo pa zdajzdaj tam In oprostitute za zamudo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 In oprostitute za zamudo. Pozabil si dodati: "Ostanite še naprej z nami." :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Ok slikice so ze oddane, le Ein mojster jih mora na pravo mesto postavit. Do takrat pa najbolj neucakanim vrzem nekaj kosti za zobat in ja Ostanite se naprej z nami :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Einhearjar saves the day.... Fotke so na pagetu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Pa še brez ovinkov http://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Ker ga Fire ni ovekovečil, bil pa je z nami ... še mali umetniški dodatek :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Skrival se je po grmovju, jaz pa ne nabiram klopov :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Skrival se je po grmovju, jaz pa ne nabiram klopov :evilgrin: Res je, kot vidiš smo ga ujeli, ko je prilezel ven :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 He, he, pa res :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Pa še brez ovinkovhttp://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0 COOL FOTKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 TNX :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skinny Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Skrival se je po grmovju, jaz pa ne nabiram klopov :evilgrin: Darn, mene pa je en klop ujeu :blink: Samo smo ga s skupnimi močmi strokovno odstranil. Carske fotke, Fire! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Saj, ko bom velik bodo se boljse B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 in kaj sta za ena unadva na sliki pod št. 167 in 168 . kot ene dve kvazi gorile ??????? :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 in kaj sta za ena unadva na sliki pod št. 167 in 168 . kot ene dve kvazi gorile ??????? :headbang: sej re, skoraj brez dlake :whistle: P.S. Nekej slik ki jih je še meni uspelo nardit pa tule Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 in kaj sta za ena unadva na sliki pod št. 167 in 168 . kot ene dve kvazi gorile ??????? :headbang: Ne bi vedel keredva sta to, ampak pozirat pa znata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 P.S. Nekej slik ki jih je še meni uspelo nardit pa tule Škratek je tarbulš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sončece Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Fajn fotke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2008 in kaj sta za ena unadva na sliki pod št. 167 in 168 . kot ene dve kvazi gorile ??????? :headbang: Za desnega je en moj frend rekel, da ce bi mu usesa strlela, da bi mislil da je Tomaz Tercek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Pa še brez ovinkovhttp://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=0 Fajne fotke, fajne! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Fajne fotke, fajne! :worship: Ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2009 Ponovno vas vabimo na eFBeeM - tokrat ze cetrtic. Kot vedno, tudi tokrat, dobra druzba, hladno pivo, vroca glasba. Najdete pa na TUKAJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 26, 2009 Deli Objavljeno Maj 26, 2009 porkamadona ne bo zneslu čeporov upanje ostaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 porkamadona ne bo zneslu čeporov upanje ostaja ma da ti znese :evilgrin: že cajt, da kakšnga skup spijeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 ja sam res pizdarije te že prov pogrešam,ne vem ki se skrivaš... uglavnm nasledn vikend bom u postojn pa možno da tud u žíreh tko da če prideš se ga lohk mau udesimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se