soncy Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Eh, tiste igrice sma že prerasla. Po moje bi pr nama zgledal fajt bol tak... Stižem u subotu!!! Please have ready some pičkas and pir... a bom jz s pirom v roki v redu? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Če prekle padajo pridem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Glej no glej, se vreme se bo naredil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tant70 Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 medo! a si mislu une ta krščene ? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Glej no glej, se vreme se bo naredil! Valjda se bo, če sem pa naročil tak. A dobim kak pir v zahvalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Valjda se bo, če sem pa naročil tak. A dobim kak pir v zahvalo? Bom razmislil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 26, 2009 Deli Objavljeno Junij 26, 2009 evo, pa sem dočakala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 26, 2009 Deli Objavljeno Junij 26, 2009 evo, pa sem dočakala. Pizda ej, a se ti je res tak zameril?!?!?!? Nikomur ni storil žalega, ti pa takole... Majkl, R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 bil včeraj na hitro, pridem tudi danes... ogromno znancev in prijateljev, dobro vzdušje, dober razgled se vidmo!!! srečno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 ...po dolgem času MOTO ZBOR, kjer sem se imel odlično... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Super zbor. Dobra lokacija. Dobar ste zrihtal. Sam js sm bil še sfukan od Afrike, tko de je sam 6 pirov stekl pol sm pa skor stoje že spal. LP, ATRANSi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Super organizacija!!! Še nikol nisem tolk res hudih, "prijaznih" hostes na kupu videl!!! Aja ne, malo sem pomešal z avto salonom... Fajn plac, fajn družba, fajn čili......za kurac vreme in pir, ampak ok, prevlada prvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 .... SNIP .... Fajn plac, fajn družba, fajn čili......za kurac vreme in pir, ampak ok, prevlada prvo. Kwa je blo pa s pirom narobe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Bilo je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 Kwa je blo pa s pirom narobe? Mah, če sem čist pošten, razen da je blo laško, nič. Ampak a ni že to več ko zadost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Mah, če sem čist pošten, razen da je blo laško, nič. Ampak a ni že to več ko zadost? Je, Je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cirkusdirektor Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Imam anketno vprašanje Fotoaparate smo: - doma pozabili - zatavšali za pivo - zmočil ga je dež - Nek kreten se je usedel nanj in imam slikano samo njegovo rit - Dal punci - Same cenzurirane fotografije - niso za v javnost Hvala LP Cirkus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Julij 1, 2009 Deli Objavljeno Julij 1, 2009 Bilo je kljub temu, da si biu z avtom... revček! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Imam anketno vprašanje Fotoaparate smo: - doma pozabili - zatavšali za pivo - zmočil ga je dež - Nek kreten se je usedel nanj in imam slikano samo njegovo rit - Dal punci - Same cenzurirane fotografije - niso za v javnost Hvala LP Cirkus Oprostitute, ampak to leto nisem bil prisoten. Bo v bodoče bolje... p.s. Mr. direktor, lahko bi pa picnil kakšno fotko, če te že moti da fotk ni. Motozbor je druženje in ne fotocamp. Se ti ne zdi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cirkusdirektor Objavljeno Julij 2, 2009 Deli Objavljeno Julij 2, 2009 Oprostitute, ampak to leto nisem bil prisoten. Bo v bodoče bolje... p.s. Mr. direktor, lahko bi pa picnil kakšno fotko, če te že moti da fotk ni. Motozbor je druženje in ne fotocamp. Se ti ne zdi? Se ti ne zdi da mogoče kdo od nas pa vas le pozna in je bil kdaj v vašem club housu in žal ni utegnil priti na motozbor iz takega ali drugačnega razloga ? Drugače pa je to tudi dobra promocija zbora za naslednje leto Cirkus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2010 Letosnji eFBeeM se zopet odvija ob cudoviti Kolpi. Tokrat v avtokampu Vinica. daneb in motogp1999 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 ...pridem.......... anja37 in oks 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 Pridem 100% :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: OK. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finger Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 ..pridem... As usual.... oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se