trojan69 Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Z mojim prejšnjim uporabniškim imenom (trojan) se lahko prijavim ne morem pa pisati objav oz. pošiljati PM. Bi prosil moderatorje za pomoč.
Ice Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 si medcasno zamenjal mail naslov ? si clan skupine "nepreverjeni", kar vecinoma pomeni, da nisi odgovoril na motosvetov mail. ce je kaj drugega kontaktiraj admine.
pik1 Objavljeno April 2, 2013 Opozori Objavljeno April 2, 2013 ... vprašanje za milijon dolarjev ..... na osnovni, vstopni strani spletne strani (domača stran), za dodajanje komentarjev na vaše prispevke, se mi ne uspe več prijaviti ???? pri čemer mi prijava na forumu ne dela težav ????
pik1 Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 za pičlih 20€ vse zrihtam ..... ja, res vse tko kaže, da se bom mogu kar s tabo zment ..... ps. ....... "tehnični pomoči" MS-ja pa hvala za izčrpno in zares hitro pomoč z nasvetom ....
Cufa Objavljeno April 4, 2013 Opozori Objavljeno April 4, 2013 Hvala. http://www.motosvet.com/tabla/topic/33601-vedno-znova-prijava/ še kdaj. neštetokrat očitno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se