Balantič Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Ta teden je bil nek film ali še bo v katerem je zelo dobra glasba. Pa me zanima kater film je to pa glasba katera je. Poje pa nek črnc če kdo ve prosim... hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Kje, na kermo programo, kdaj, ??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Ta teden je bil nek film ali še bo v katerem je zelo dobra glasba. Pa me zanima kater film je to pa glasba katera je. Poje pa nek črnc če kdo ve prosim... hvala! Mater si pa dau podatke... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Naslov filma je Petelinji zajtrk Pesem je Delam kot zamorc Poje pa Jani kovačič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 15, 2008 Deli Objavljeno Junij 15, 2008 jz sm tud gledala en film....k je bla glavna igralka z črnimi lasmi, pa moža je imela,... pa muzka je bla tud fajn :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Nove teme ne bom odpiral , bo pa v soboto na TV3 ob 20.00 prikazan film Legenda o motorju ali The world fastest Indian. :worship: :worship: Eden boljših filmov kar sem jih videl. Toplo priporočam :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se