JEJŽ Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Že večkrat sem zasledil, da so nekatere teme odjadrale :topic: ,vendar je bilo zanimivo, ker so si razni tipi obljubljali buške, kdaj in kje. Potem so se ti posti zbrisali in ostalo je pri praznih besedah. Zato ta tema, kjer se ne bodo! Pa naj spomnim Provokatorja in MikiMausa; še velja letos na zboru kurentov, a ne? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Zakon stari! :worship: Lahko določam kvote in pobiram stave? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 ej sam to je pa res kr'neki :D majke mi, sam bl glupe teme pa še ne :D A smo motoristi al smo čefurji da se bomo brcali ? Pomoje take teme nimajo kej iskat na motosvetu. Taki k rabjo forum za pretepanje nej naredijo streetfight forum :D To da se motoristi med sabo pretepajo je pa brezveze, pol pa se pozdravljamo na cesti :D kere mone :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 jz sem že rokave zavihala :010 aja, mam kratke :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 To da se motoristi med sabo pretepajo je pa brezveze Zakaj brezveze? Kaj pa naj počnem ob deževnih dneh in pozimi? Pa ne reči zdaj, naj si za te dni kak drug hobi omislim, ker te bom spotr ko staro šibovje!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 javno pozivam vapoteka na fajt :naughty: ..... da nebi ki repa med noge stisno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 javno pozivam vapoteka na fajt :naughty: ..... da nebi ki repa med noge stisno :whistle: nč ga ne boš tepu pred mojo dekliščino :evilgrin: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 nč ga ne boš tepu pred mojo dekliščino :evilgrin: :lol: hm zmenjeno :naughty: ampak pod pogojem da sem tudi jaz povabljen na dekliščino :whistle: :whistle: drugace odpade :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 al pa en tak motozbor naredte k se boste vsi sam fajtali :D verjamem da je med slovenskimi motoristi precej takih k ga mal spijejo pol pa tezijo :D Jaz ponavadi takemu tezaku joint ponudim pa pol lepo zraven zaspi pa je priden celo noc :D Diplomatsko ni kej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil30 Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 al pa en tak motozbor naredte k se boste vsi sam fajtali :D verjamem da je med slovenskimi motoristi precej takih k ga mal spijejo pol pa tezijo :D Jaz ponavadi takemu tezaku joint ponudim pa pol lepo zraven zaspi pa je priden celo noc :D Diplomatsko ni kej :D pussy :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Junij 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2008 javno pozivam vapoteka na fajt :naughty: ..... da nebi ki repa med noge stisno :whistle: Ne se hecat z Vapotekom. Nisi vidu nazadnje, ko ga je motor razpizdu v ovinku, ga je polamo ko piksno... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Jebemti kolk je mogu pol šele sam sebe razpizdit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 ka je softiči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Jaz ponavadi takemu tezaku joint ponudim pa pol lepo zraven zaspi pa je priden celo noc :D Diplomatsko ni kej :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa še zadovoljen je :lol: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Junij 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Jebemti kolk je mogu pol šele sam sebe razpizdit :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Podpiram napovedane fajte eden na enega v ringu in ne več kot za eno kategorijo razlike z obvezno uporabo ščitnikov za jajca, zobe in rokavice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Že večkrat sem zasledil, da so nekatere teme odjadrale :topic: ,vendar je bilo zanimivo, ker so si razni tipi obljubljali buške, kdaj in kje. Potem so se ti posti zbrisali in ostalo je pri praznih besedah. Zato ta tema, kjer se ne bodo! Pa naj spomnim Provokatorja in MikiMausa; še velja letos na zboru kurentov, a ne? :naughty: lol v kateri temi je blo to? provokator se bo spet na našem lastnem zboru klofal... zgleda da bo to že kar tradicija... koga tepemo Provokator... Mikijamausa... eh pa ne... njega življenje očitno še preveč garba... :lol1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Junij 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Podpiram napovedane fajte eden na enega v ringu in ne več kot za eno kategorijo razlike z obvezno uporabo ščitnikov za jajca, zobe in rokavice. Je lahko ring iz NATO-žice? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 Pa naj spomnim Provokatorja in MikiMausa; še velja letos na zboru kurentov, a ne? :naughty: Z moje strani še velja. Nasprotnik izziva še ni sprejel. A smo motoristi al smo čefurji da se bomo brcali ? Motoristi in ne pussiji..... :stupid: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave