Kumše Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Živjo! Jst bi se pa prov lepo zahvalu Hellenci in Stanetu, ki sta mi posodila prikolico za motor! :worship: Se priporočam še v naprej! :D Lp Anže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Jaz bi se pa rad zahvalil prijazni trgovki, ki mi je pomagala nakup v škatlo zložit. Baba, maš pir v dobrem. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Zahvaljujem se očetu in mami ter pozdravljam vse ki me imajo radi. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Zahvaljujem se podjetju Amis, da lahko tukaj pišem bedarije in berem neumne teme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Živjo! Jst bi se pa prov lepo zahvalu Hellenci in Stanetu, ki sta mi posodila prikolico za motor! :worship: Se priporočam še v naprej! :D Lp Anže Oooo, šele zdele vidla :) Ni kej, še kdaj. Sam, da bo motor OK in da bo varna vožnja ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Zahvalil bi se staršem, še posebej očetu in mami. - - (zdaj, ko je ravno žogobrcarsko tekmovanje...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Zahvalil bi se staršem, še posebej očetu in mami. - - (zdaj, ko je ravno žogobrcarsko tekmovanje...) Si mal pozen... ampak vseen :) Tenks to my team, tenks to my family, ciao :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 30, 2008 Deli Objavljeno Junij 30, 2008 Hvala kurcu, da me ni pustil na cedilu. En kolega mislim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Zahvala Rižanskemu vodovodu...cigani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Živjo! Jst bi se pa prov lepo zahvalu Hellenci in Stanetu, ki sta mi posodila prikolico za motor! :worship: Se priporočam še v naprej! :D Lp Anže Kaj se vi ne pogovarjate in ste zgubili kontakt :evilgrin: ? Pa menda si se jima zahvalil, ko si vrnil prikolico :whistle: . Ali si morda hotel napisat:" Moram vam povedat, da sta mi Hellenca in Stane posodila prikolico za motor. Zlata sta, nista mi nič računala, toplo vam ju priporočam..." :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Pa menda si se jima zahvalil, ko si vrnil prikolico :whistle: . Ne, ona se je njemu... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) Ne, ona se je njemu... :whistle: Vapo, kako že gre tisto "Ne smem vse po sebi sodit ..." 100x ... :evilgrin: Da se tebi ne bo Volk za kaj zahvalil :grim Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Vapo, kako že gre tisto "Ne smem vse po sebi sodit ..." 100x ... :evilgrin: Da se tebi ne bo Volk za kaj zahvalil :grim Jaz nikogar po sebi ne sodim, ker to enostavno ni mogoče. ;) "Zahvale" so pa vedno dobrodošle... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Jaz nikogar po sebi ne sodim, ker to enostavno ni mogoče. ;) Res je :grim "Zahvale" so pa vedno dobrodošle... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 lahko bi se ti Vale zahvalila vaščanom vasice Vale med Gorjanskim in Brestovico na Krasu. :whistle: ker so ti postavili spominsko smerno tablo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 lahko bi se ti Vale zahvalila vaščanom vasice Vale med Gorjanskim in Brestovico na Krasu. :whistle: ker so ti postavili spominsko smerno tablo :closedeyes: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Zahvallu bi se Hellenci, ker je naročila Volku, da mi lahko plača kufe :004 .... ampak moram potem jaz dat za dva :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Svašta............pih............ :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 hvala vovku, da ni rdeče kapice požru :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Hvala Vale, da mi bo v soboto plačevala pijačo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Julij 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Kaj se vi ne pogovarjate in ste zgubili kontakt :evilgrin: ? Pa menda si se jima zahvalil, ko si vrnil prikolico :whistle: . Ali si morda hotel napisat:" Moram vam povedat, da sta mi Hellenca in Stane posodila prikolico za motor. Zlata sta, nista mi nič računala, toplo vam ju priporočam..." :lol1: [/quot Glih u tem je fora, da jih ni blo doma, ko sem vrnil prikolico, vedu pa sem, da sta dostkrat na forumu, pa da bosta zihr vidla zahvalo. In sta tut jo! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 zahvala slovenski odpravi po balkanu, da mi je uspela transportirat dva pira iz makedonije. :whistle: upam, da ga končno probam, čeprav ni ravno na varnem mestu :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Živjo! Jst bi se pa prov lepo zahvalu Hellenci in Stanetu, ki sta mi posodila prikolico za motor! :worship: Se priporočam še v naprej! :D Lp Anže :D Hvala se meri v pirih :grim Zahvallu bi se Hellenci, ker je naročila Volku, da mi lahko plača kufe :004 .... ampak moram potem jaz dat za dva :beer2: Če s pa grebator :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 hvala vovku, da ni rdeče kapice požru :unsure: Ne maram rdečga :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 helenca hvala ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se