nighthawk Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 ok imam omenjeni motor in me ima da bi zamenjal filter za malossijevega...nocem dodatne hitrosti ali cesa podobnega samo originalni mi je zelo grd...mi lahko kaj svetujete glede tega.....je kdo to ze imel? bi zaradi tega kaj vec kuril? ker mi je zdajsnjih 6-7 litrov dovolj... pa upam da z originalnim avspuhom potem ne bo prevec glasen oz tak "grd" zvok aja pa kaj bi moral se zamenjati ce bi hotel dat gor malossijev avspuh....evolution for racing al neki podobnega...pa kje bi ga najceneje dobil...ima mogoce kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Jaz ti lahko povem edino da stane ta auspuh v Italiji 343 eurov kar je približno 77.000sit. Več pa ne vem, ker ne poznam nobenega ki bi imel tak auspuh na temu motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Zakaj bi sploh kej menjal, če se ti ne gre za hitrost ali kaj podobnega? Sam to mi razlož k mi ni čist jasn. Drugač se mi zdi da je runner 180 (tut brez avspuhov, ...)dost močn za kksne hribe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nighthawk Objavljeno September 6, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2002 gre se zato da mi je originalni filter grd....prevelik in vse....menjal bi ga za sportnega....za drug avspuh sem pa mislis samo zaradi lepsega zvoka in izgleda....samo to verjetno ni vredno 77.000 sit. kaj pa mislite o menjavi samega filtra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samo_B Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Ja zamenjaš lahko kar koli hočeš, saj je tvoj motor, samo vedi da se ti z menjavo filtra podre razmerje mešanice (preveč zraka). Na tem motorju se ti po pravici povedano ne splača menjat nič. P.S. Športni filter pa bo prej ali slej končal v kakšnih drugih rokah, ker je pri Runnerju zelo lahko snemljiv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nighthawk Objavljeno September 6, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2002 ja sej ce se menja filter se potemtakem menja tudi diza in se nastavi prava mesaca...skrbi me samo ce se bo pri tem powecala poraba, kok bo zvok kej motec in koliko gre res teh majhnih delcev v fargazar... noja sm mislu da ma kdo to doma....pa ocitno nima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se