danci1973 Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Oi, pri hiši imamo NRG MC3, pa sem že večkrat opazil, da so luči slabe - zadnjič sem se pa peljal ponoči in ugotovil, da so katastrofalno slabe. Prednje luči v prostem teku komaj kaj brlijo, pri polnih obratih pa svetijo približno tako, kot so včasih svetile kolesarske luči na dinamo (no ja, morda malenkost bolje). Najprej sem mislil, da je pri skuterjih pač tako - zadnje čase pa opažam, da je precej tudi 50cc skuterjev, ki imajo povsem spodobne luči, ki lahko celo zaslepijo nasproti vozeče (v luči našega NRG-ja lahko gledaš tud z daljnogledom ali povečevalnim steklom, pa ne bo nobene škode). Prosil bi še ostale lastnike NRG-jev, da malo povejo svoje izkušnje - rad bi namreč ugotovil, ali je to dejansko stanje pri vseh NRG MC3, ali pa je z našim nekaj narobe in bi se to dalo popravit. D. PS: Žarnice sem že zamenjal in vgradil halogenske - te svetijo ene 2% boljše kot originalne... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 to meni takisto dela pri Apiju...............ko se vračam pozno ponoči domow prokleti lahi :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 Oi, pri hiši imamo NRG MC3, pa sem že večkrat opazil, da so luči slabe - zadnjič sem se pa peljal ponoči in ugotovil, da so katastrofalno slabe. Prednje luči v prostem teku komaj kaj brlijo, pri polnih obratih pa svetijo približno tako, kot so včasih svetile kolesarske luči na dinamo (no ja, morda malenkost bolje). Najprej sem mislil, da je pri skuterjih pač tako - zadnje čase pa opažam, da je precej tudi 50cc skuterjev, ki imajo povsem spodobne luči, ki lahko celo zaslepijo nasproti vozeče (v luči našega NRG-ja lahko gledaš tud z daljnogledom ali povečevalnim steklom, pa ne bo nobene škode). Prosil bi še ostale lastnike NRG-jev, da malo povejo svoje izkušnje - rad bi namreč ugotovil, ali je to dejansko stanje pri vseh NRG MC3, ali pa je z našim nekaj narobe in bi se to dalo popravit. D. PS: Žarnice sem že zamenjal in vgradil halogenske - te svetijo ene 2% boljše kot originalne... Lahko ti povem da mam nrg-ja letnik 1999, mc2, in ma tud zelo slabe spredi luci, oz.tiste lece..res slabo svet ponoci..studiram kaj da nardim da bo bols svetl tud jaz.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 kaj pa xenon kit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) kaj pa xenon kit? Xenon kit pride 190 evrov po tamalem, pa se to ne vem ce pase v NRG-ja..Ker ima dve lece spredaj NRG..tist kit ma pa sam eno zarnico..No,ce mogoce res pase,tolko kesa zih ne dam..zaenkrat ne..pa tud ce se brez luci pelem.. Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil stankolovski Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se