mare506 Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) Zdravo! Zanima me če je ta skuter dober glede na svojo ceno in je nemškega izvora, sestavljajo pa ga na kitajskem. Ali se lahko primerja z Italjanskimi skuterji predvsem v hitrosti. Na SA sem zasledil tudi kar nekaj tuning delov. Torej, zanima me če se mi ga splača kupiti saj stane samo 1290€? :rolleyes: Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil mare506 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YamahaTZR50RaceReplica Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Mislim da je ta skuter kar dober če ga primerjamo naprimer z Baotianom ali pa kakšnimi podobnimi kitajskimi jajci... Predelat bi se ga dalo lepo samo po mojem mnenju nikoli ne bi videl 90 km/h. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rafter Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 Ali ima morda že kdo kaj več izkušenj s Sachsom SX1? Hvala!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se