salo Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 temo sem odpru z namenom spoznati kakšen uporaben programček, ki ti oljaša brezpotrebno delo,...
salo Objavljeno Junij 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 program, ki ti vsakič ko se začunalnik ponovno zažene vrne v stanje, ko je bil le ta inštaliran. Uporaben za kakšne internetne kavarne, če odprate kakšne sumljive datoteke in se vam v primeru virusa po zagonu vrne v prejšne stanje. program se imenuje deep freeze ''printanje'' v .pdf formatu: če želiti kakšen dokument v pdf obliki je eden izmed programov CuteWriter s programom PDFXVwer lahko urejate pdf dokumente,.. s programom Netlimiter lahko omeite upload in download za izbrane programe mula,...
Roky Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Speed Startup - pospeši zagon Windowov CCleaner - pobriše nekaj nepotrebne navlake ESET Smart Security 3 - naslednjik legendarnega antivirusnega programa NOD32 Your Unistaller 2008 - program namenjen temeljitemu odstranjevanju programov/iger/itd... TuneUp Utilities 2008 - preprost program za čiščenje in prilagajanje Windowsov
savo Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 (popravljeno) Mac OS! :) Potem ne potrebuješ pospeševalcev zagona, čistilcev diskov (sistem sam opravi to ob petkih ponoči), antivirusnih programov... Popravljeno Junij 28, 2008. Popravil savo
salo Objavljeno Junij 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 Data recovery - vrne že izbrisane datoteke (če po pomoti kaj izbrišemo) kill disk - popolnoma sformatira disk (če prodamo disk in ne želimo, da bi kupec s kakšnim programom prišel do naših datotek)
JMatic Objavljeno Junij 29, 2008 Opozori Objavljeno Junij 29, 2008 portable programi.... mas na usb klucku thunderbirda, firefoxa....karkol, se vsedes za katerikoli racunalnik, pa lepo iz klucka laufas, brez instalacije, brez nepotrebnih problemov
PRiMoZ Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) temo sem odpru z namenom spoznati kakšen uporaben programček, ki ti oljaša brezpotrebno delo,... Tile programi so vsi free: Notepad++ - super beležka AVG antivirus - free antivirus 7-zip - zip, rar InfraRecorder - CD, DVD pekač Foxit Reader - PDF bralnik Firefox - spletni brskalnik Filezilla - program za ftp prenose Media Player Classic, QuickTimeAlternative in RealAlternative - (video players) Paint.NET - napreden in free slikar WinMerge - primerjava datotek CCleaner - crap cleaner Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil PRiMoZ
Einherjar Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 FreeBSD... resi vse probleme okoli update-ov, virusov in podobnih sranj... Seveda pa so Winsi vsaj job-security za IT "strokovnjake" MCSE - Minesweeper Consultant and Solitary Expert
JMatic Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 xplorer2 windowsova verzija norton commanderja :D
PikiJapok Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Fedora 8 (Operacijski sistem) OpenOffice.Org GIMP Firefox Thunderbird XMMS MPlayer K3B Wine (za Win32 programje, ki nima linux ekvivalenta - trenutno nimam nameščenega nobenega) ...
gumby Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Total Commander, multipraktik za delo z datotekami
Markko Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Obstaja kakšen programček ,ki pretvori format recimo iz avi v mp4 itd.
salo Objavljeno Julij 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 operacjiski sistem linux opensuse :P
gizmOkak Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 CorelDraw X4 - za grafiko ga ni bolšga :D
Cartman Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 CorelDraw X4 - za grafiko ga ni bolšga :D jez mam s corelom problem. x3&x4 ne znam prepričat de bi uporabljala nabor fontov, k ga mam na verziji 8. Vosmici mam narejenega precej dela, in sem zato "prvezan" nanj. bi se ga pa zelo rad losal. druga stvar k bi jo rad pa je kašn automatski gain controller. če imam več virov avdio signala, bi rad zmerem enak output do ojačevalca. a je kdo videl/uporabljal kej podobnega?
gizmOkak Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 jez mam s corelom problem. x3&x4 ne znam prepričat de bi uporabljala nabor fontov, k ga mam na verziji 8. Vosmici mam narejenega precej dela, in sem zato "prvezan" nanj. bi se ga pa zelo rad losal. Če imaš pisave nameščene v sistemski mapi Fonts na nadzorni plošči, pol ne bi smelo bit problemov. Druga varjanta je pa, da vse pisave vektoriziraš (convert to curves) pa jih maš pol vektorsko, kar odprejo vsi CDR programi na kakršnem koli računalniku. Sicer pa je narejeno tako, da starejša verzija CDR ne odpre fajla shranjenega v novejši verziji, razen če je prirejen. Se pravi v CDR x4 shranjen fajl, ne bo odprt v x3, medtem ko obratno je vse mogoče. Nevem zakaj ti dela probleme :hmm:
Cartman Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Če imaš pisave nameščene v sistemski mapi Fonts na nadzorni plošči, pol ne bi smelo bit problemov. Druga varjanta je pa, da vse pisave vektoriziraš (convert to curves) pa jih maš pol vektorsko, kar odprejo vsi CDR programi na kakršnem koli računalniku. Sicer pa je narejeno tako, da starejša verzija CDR ne odpre fajla shranjenega v novejši verziji, razen če je prirejen. Se pravi v CDR x4 shranjen fajl, ne bo odprt v x3, medtem ko obratno je vse mogoče. Nevem zakaj ti dela probleme :hmm: problemi so ker je cdr8 instaliran v Windowsih 98. te rabim, ker moj graverski CNC uporablja driverje ki delajo samo na teh winsih. zaščiteni so z mehanskim ključem v COM portu, in so neprenosljivi. posodobitev bi pomenla nemajhen strošek, ker bi moral menjati tudi CNCjevo krmilno enoto. beda. v osmici se mi je tako nabralo že skor 10 let dela. precej izdelkov je tipskih, posodobim samo serijsko cifro, ali mogoče leto izdelave....fontov za graviranje, pa nemorem prenest (končnica je PFM?!?), oziroma, zgubijo se mi ČĆŽŠĐ! kar jih dela neuporabne. beda na kvadrat.
gizmOkak Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Že zdavnaj sem prebral tale post in v tekočih dneh šel iskat rešitve med znanci... Žal ti ne morem nč koristnega posredovat. Al imajo usi novejše verzije al pa še nikoli niso zasledili tega problema :unsure: Nekdo je potarnal da je imel podoben problem in se ni ukvarjal z njim ker je nabavu tako al tako novejši stroj kasneje. Žal :closedeyes:
gizmOkak Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Mogoče pa tale ideja... CNC deluje na fontih PMF. Kaj pa če bi recimo vse normalno delal v TTF fontih potem pa konvertiral v PMF? Ker programi, ki navaden text vržejo v pmf format obstajajo. Meni se zdi da je en od teh PLC Reader, nisem pa siguren :hmm:
_LuX_ Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Kšn program za divx filme razrezat?
salo Objavljeno September 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2008 windows movie maker pogej si še malo tukaj klik
impulz Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 išem nek simple koledar z alarmom da mi tui pipka al neke glasove spušča, magari samo pop-up opozorila, da me opomni na vsakodnevne stvari pač. free-ware only s.v.p se zahvaljujem za pomoč vnaprej! :blush:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 išem nek simple koledar z alarmom da mi tui pipka al neke glasove spušča, magari samo pop-up opozorila, da me opomni na vsakodnevne stvari pač. free-ware only s.v.p se zahvaljujem za pomoč vnaprej! :blush: Deček - vista ima to že vgrajeno ... drugače pa www.download.com ... najdeš svašta ... Malo potrudit, pa bo.
bikez Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Deček - vista ima to že vgrajeno ... Če ne narediš upgrade na WinXP :evilgrin: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se