ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Če ne narediš upgrade na WinXP :evilgrin: . No, zdaj se temu lahk reče že kr downgrade. Po 2 letih je kr stabilno in uporabno postalo. Sploh z novejšimi mašinami, za katere je Vista orenk optimizirana z drajverji, XP pa je marsikje performančno že mal zadaj.
bikez Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 No, zdaj se temu lahk reče že kr downgrade. Po 2 letih je kr stabilno in uporabno postalo. Sploh z novejšimi mašinami, za katere je Vista orenk optimizirana z drajverji, XP pa je marsikje performančno že mal zadaj. Ja, mi temu rečemo upgrade. A si kak sistemc al domači user?
JMatic Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Če ne narediš upgrade na WinXP :evilgrin: . hahahha sooo troooo :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Ja, mi temu rečemo upgrade. A si kak sistemc al domači user? nisem glih domači user, sistemc pa tudi ne (skrbim za manj od 20 računalnikov). :-) in, ja - povečini so še XP ... no na dveh mašinkah in na macu je Vista ;)
gizmOkak Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 in na macu je Vista ;) ooooooooooooooooo kar duša me je zabolela :cry: :cry: ko da bi na AstonMartin DB9 daju OZ feltne :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se