tomosapn Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 zdravo! a mi lahko kdo pove kaj moram naredit k mi motor (apn 6) ne vžge in iz izpuha poka, ko bi imev 600 kubičnega.
Roky994 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Svečko puglej pa dizo spuci... Drgač pa poka ti pomojm zarad olja ki se je nabral v avspuhu, zato spucaj avspuh.. Vanj zlij bencin pa zažgi, pol pa pučak da neha guret pa mau otres da bojo šle saje ven...
tomosapn Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 ja sej to sem že naredil pa je use isto pomoje je elektronika
_Fingi_ Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Odšraufi svečko, pa jo natakn na kabl, svečko dej na gištel, da te ne zruka, pa parkrat pokurblej, da boš vidu če dobi sploh iskro...
tomosapn Objavljeno Junij 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 ja sej iskro dobi. in če že vžge laufa motor normalno ko pa dam mal gasa pa kr ugasne. in pol ko ga poskušam spet vžgati pa ne vžge in poka iz izpuha.
Roky994 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) Separv da ga zaliva.. Hm Moj frend isto mu vžge normalno pa kr hoče crknt, če ne dodaja gasa mu tkoj crkne pol ga pa kr neki u desno nagne pa spet neki dela pa neki, skratka fullll čudn :glare: :glare: :glare: Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil Roky994
Guest Brumer Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 ja sej iskro dobi. in če že vžge laufa motor normalno ko pa dam mal gasa pa kr ugasne. in pol ko ga poskušam spet vžgati pa ne vžge in poka iz izpuha. Poglej,če ti ni na vztrajniku(magnetu) kajlo odtrgalo,in je prišlo do premika točke vžiga. :hmm:
Brejker Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Razdri fergazar in poglej če čolniček deluje normalno_ se strinjam da ga zaliva. Une vijake ki jih imaš v fergu_mal zategn (pol obrata) in sp5 užgi. Poglej kakšen je rezulat in nadaljuj z štelanjem... Prej al slej boš v enmu dnevu snev in montiral ferg z zaprtimi očmi_a le nazadnje ti bo z malo truda (in veliko časa) uspelo.
tjaz112 Objavljeno Maj 10, 2013 Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 živijo! prosim pomagajte še meni,ker moped mi vžge samo ko je hladen,pa ko dodam gas ene 5 sekund drži napolno,potem pa počasi crkne,potem pa poskušam šeenkrat prižgat,pa nedela,pa pridem čez pol ure nazaj,pa vžge v prvo,pa vžge samo,če ni odprta pipica za bencin,ga zaliva in ga zato mori? ker če je odprt bencin ne vžge:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se