bobek Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 yo ! Sem tudi jaz prišel po en nasvet! Problem je tak, da Z navezovanjem stikov z dekleti ni bil nikoli problem. Vendar nikoli pa ne vem kdaj je čas da greva na naslednjo stopnjo. Tko da se mi zdaj dogaja da imam veliko kolegic in malo romantike! Ali ima kdo kakšen predlog. :oops:
kocka Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Ti samo nakaži kaj hočeš, bo že ona dokončala (če jo zanimaš) :wink:
AREA Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Predlagaj kolegici kako stvar ki jo ljudje ponavadi počnemo z ljubljenimi osebami: saj veš kaj je romantika, ne? Če boš vido da je za akcijo itak veš kaj sledi...
Vrtnica Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Ce sta oba za to pojdita na naslednjo stopnjo! Pogovor use resi! Ampak vedi da to osebo moras ljubit! Ker ce jo ne ljubis pol to ni ist filing! (In dragi motosvetouci da mi nihce zdej ne bo zaceu "tezit" od kdaj jz dajem nasvete iz tega podrocja in bla bla bla...)
x8r-x Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Zakaj bi ti kdo težil?? :roll: :wink: :D
AREA Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Vrtnica v kakem smislu pogovor? Da ji pove kaj čuti do nje? Ne vem no, jaz tega nikol nebi nardil na začetku. Tu maš tolko možnosti da pogrneš po celi fronti da brezveze. Najboljše je to nakazat z nekim dejanjem in pol če ona noče al pa ne skapira bog pomagaj...če pa čuti isto kot on pa itak komaj čaka na to ptezo in se bo ziher odzvala - pozitivno seveda. No to so samo moje izkušnje...;)
Vrtnica Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Vrtnica v kakem smislu pogovor? Da ji pove kaj čuti do nje? Ne vem no, jaz tega nikol nebi nardil na začetku. Tu maš tolko možnosti da pogrneš po celi fronti da brezveze. Najboljše je to nakazat z nekim dejanjem in pol če ona noče al pa ne skapira bog pomagaj...če pa čuti isto kot on pa itak komaj čaka na to ptezo in se bo ziher odzvala - pozitivno seveda. No to so samo moje izkušnje...;) Jz osebno mam raje da em npr fant povabi kam ven na pijaco al pa sladoled pa se pogovarjava pa mi direkt pove... Je tezko ampak tako dobis najlazje odgovor! Ce je punca dozorela ti bo to lepo povedala ce je za to al pa ce ni... Pa povej ji tud npr da tud ce ne bosta nic imela da bi useeno rad da sta frenda!
Tatjana Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Začni graditi na prijateljstvu, ostalo pride samo, če si seveda dekletu všeč!
AREA Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Da ii rečem: čuj ful si mi všeč, a bi blo med nama možno kaj več? In pol njen odgovor: a) ja, si mi všeč ampak z tvojim najboljšim frendom sem začela pred par dnevi... B) ja, si mi všeč, ampak trenutno želim bit samska... c) ja, si mi všeč, ampak najprej morem nardit ta izpit pol pa vse drugo... d) ja, si mi všeč, ampak mislim da bi blo boljše, če ostanema samo prijatelja... e) ja, si mi všeč, ampak zdaj nisem pripravljena, vprašaj me kdaj drugič... f) nisi mi všeč, kak ti lahko kaj takega pade na pamet?! Pa ne mi zdaj rečt da so takih odgovorov sposobne samo nezrele ženske, ker pol je očitno zlo dost nezrelih :roll: :twisted: :wink:
Tatjana Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Da ii rečem: čuj ful si mi všeč, a bi blo med nama možno kaj več? In pol njen odgovor: a) ja, si mi všeč ampak z tvojim najboljšim frendom sem začela pred par dnevi... B) ja, si mi všeč, ampak trenutno želim bit samska... c) ja, si mi všeč, ampak najprej morem nardit ta izpit pol pa vse drugo... d) ja, si mi všeč, ampak mislim da bi blo boljše, če ostanema samo prijatelja... e) ja, si mi všeč, ampak zdaj nisem pripravljena, vprašaj me kdaj drugič... f) nisi mi všeč, kak ti lahko kaj takega pade na pamet?! Pa ne mi zdaj rečt da so takih odgovorov sposobne samo nezrele ženske, ker pol je očitno zlo dost nezrelih :roll: :twisted: :wink: Pa ne bit tak negativec bodi mal optimističen! Si pa zelo nastrojen proti puncam! :twisted: :twisted: :twisted:
bobek Objavljeno September 8, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2002 Da ii rečem: čuj ful si mi všeč, a bi blo med nama možno kaj več? In pol njen odgovor: a) ja, si mi všeč ampak z tvojim najboljšim frendom sem začela pred par dnevi... B) ja, si mi všeč, ampak trenutno želim bit samska... c) ja, si mi všeč, ampak najprej morem nardit ta izpit pol pa vse drugo... d) ja, si mi všeč, ampak mislim da bi blo boljše, če ostanema samo prijatelja... e) ja, si mi všeč, ampak zdaj nisem pripravljena, vprašaj me kdaj drugič... f) nisi mi všeč, kak ti lahko kaj takega pade na pamet?! Točno to vidim da si bil v podobni situaciji.Najprej je bil bil je odgovor B) z dodatkom da ni pripravljena imeti resnega fanta in pol..... Čez 3 dni je že hodila z kolegom. Tko da se človek kar zasikira če je kaj narobe z mano, al sem smotan tolk!! Zdej pa teži da bi rada bila prijateljica(prijatelji so odkriti na pa spletkarji) tko da se zdej onadva full bad počutita v moji družbi, (ne vem očitni jima ni vseeno da sta me prizadela) Še dobro da čes celi rane!
Vrtnica Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 hehe Area... Nekatere se tko izrazajo... No ti bom jz povedala svojo metodo kero sm mela... Fant: Zivjo ful si mi usec a bi med nama lahko kej bilo? Jaz: tudi ti si mi usec ampak samo kot prijatelj, zal za zdej nic do tebe ne cutim lahko da se bo to s casom spremenilo, pa ne mi zdej zamerit zelo rada bi bila s teboj prijateljica... Si zelo uredu fant ampak zal jz nism se spripravlena... ni problem v tebi ampak je v meni... Verjemi vsaka punca te bo vesela! Ampak zal ne morem hodit z nekom ki ga ne ljubim! (Pa zal te ne poznam se dovolj pusti da te spoznam najprej<-- to je blo ce ga nism poznala se dobro)
AREA Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Vrtnica svaka ti čast pa glej da taka ostaneš! :wink: Boboxsi :? :roll: :D
dunker Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Vrtnica - bullshit! Hecam se! :lol:
AREA Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 dunker: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
bobek Objavljeno September 8, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2002 hehe Area... Nekatere se tko izrazajo... No ti bom jz povedala svojo metodo kero sm mela... Fant: Zivjo ful si mi usec a bi med nama lahko kej bilo? Jaz: tudi ti si mi usec ampak samo kot prijatelj, zal za zdej nic do tebe ne cutim lahko da se bo to s casom spremenilo, pa ne mi zdej zamerit zelo rada bi bila s teboj prijateljica... Si zelo uredu fant ampak zal jz nism se spripravlena... ni problem v tebi ampak je v meni... Verjemi vsaka punca te bo vesela! Ampak zal ne morem hodit z nekom ki ga ne ljubim! (Pa zal te ne poznam se dovolj pusti da te spoznam najprej<-- to je blo ce ga nism poznala se dobro) Se strinjam z tabo če se to narediš takoj, ne pa po dveh tednih. Ej jaz razumem če mi ti to poveš takoj na začetku me malo prizadane(verjetno) ampak pol je pa vredu, ker te spoštujem in vem da si odkrita ne pa po 14 dneh palamudit o nekih zadevah in iskati pol odgovore in me pol postaviti pred dejstvo, ne da bi me kdorkoli prej poklical rekel, tko mal si prizadet oz. se počutiš prevaranega.Se ti ne zdi
Vrtnica Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Se strinjam z tabo če se to narediš takoj, ne pa po dveh tednih. Ej jaz razumem če mi ti to poveš takoj na začetku me malo prizadane(verjetno) ampak pol je pa vredu, ker te spoštujem in vem da si odkrita ne pa po 14 dneh palamudit o nekih zadevah in iskati pol odgovore in me pol postaviti pred dejstvo, ne da bi me kdorkoli prej poklical rekel, tko mal si prizadet oz. se počutiš prevaranega.Se ti ne zdi Ja jz to povem prec oz sm povedala prec zdej mal drugac to povem... Ker sm se postavila v njegovo kozo in sm vedla kako bi mene zabolelo ce bi na grobo odvrnila pa brez razlage... Tko da bi jz rada taksn odgovor dobila resnico amapk obrazloziteu se zraven.. Ja vem da boli ko ti to nekdo rece al na lep nacin al na grd sam je leps ce dobis se razlago zraven... moje mnenje
melandri Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Dunker prava faca si!!!!!! :D :) :D :fist:
Mačica Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 No, pa da še jaz dodam svoje mnenje. Jaz imam raje malo bolj prikrit način. Da me tip osvaja 'malo po ovinkih'. Potem imava oba možnost za 'časten' umik brez zamer pa slabe vesti, če meni ni do zveze z njim. priznam, da mi je najhuje, če tip pride do mene al pa mi po telefonu reče: o ti si pa samska. A rabiš kake servisne usluge? Al pa v tem stilu.
Vrtnica Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Vrtnica - bullshit! Hecam se! :lol: Ti se kr heci.. Ce ne verjames je to tvoja odlociteu... PS: misim pridejo nekateri po nasvete pa se nekateri tle zajebavajo ok sej se tud jz a ne bi blo ze enkrat pametno da bi zacel resno odgovarjat na vprasanja tudi tukaj spodi v cvekanju????
alena_bmw Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 V bistvu je prehod me prijateljstvom in romantiko zelo težko naredit... že sama se imela takšne probleme.. v kolega sem bila noro zaljubljena in bila sva res dobra prijatelja...non-stop čvekala po telefonu..se dobivala itd... ampak preprosto nisem upala nič naredit, ker sem ga imela rada tudi kot prijatelja in nisem upala izgubit tega prijateljstva.. kajti, ko enkrat izražiš svoja čustva in drugi ni zainteresiran, preprosto ne moreš ostat samo kolega, ker nastane v odnosu zid (pa četudi nočes)..kateri s časom sicer izgine.. ampak pristno prijateljstvo je težko nazaj dobit..ker bo drugi vedno gledal in iskal znake romantične naklonjenosti... mogoče ni vedno tako, ampak jaz imam take izkušnje.. p.s. s tistim kolegom sva na koncu celo izgubila stike... mogoče tudi zato, ker sem spoznala ljubezen svojega življenja... in zdaj sem srečna, da nisem nič začela na silo..očitno si pač nisva bila namenjena..čeprav sem si to takrat mislila.. lp alena
hotschko Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 žur -> pivce za oba -> lupčka na čelo -> čez pol ure na ličko ... potem pa slučajno še na usta ... in čez 10 sec. bo vse jasno, če pa ne rata se pa na alko zgovoriš oz. lahko oba to nardita :)
Grilzz Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 žur -> pivce za oba -> lupčka na čelo -> čez pol ure na ličko ... potem pa slučajno še na usta ... in čez 10 sec. bo vse jasno, če pa ne rata se pa na alko zgovoriš oz. lahko oba to nardita :) Točno tko!!! :!: :wink: :D
klimbra Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 No, pa da še jaz dodam svoje mnenje. Jaz imam raje malo bolj prikrit način. Da me tip osvaja 'malo po ovinkih'. Potem imava oba možnost za 'časten' umik brez zamer pa slabe vesti, če meni ni do zveze z njim. priznam, da mi je najhuje, če tip pride do mene al pa mi po telefonu reče: o ti si pa samska. A rabiš kake servisne usluge? Al pa v tem stilu. Ja pa jade :twisted: :twisted: :D in ti misliš , da ti verjamem :wink: :oops: :D :D :D
Vrtnica Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 No, pa da še jaz dodam svoje mnenje. Jaz imam raje malo bolj prikrit način. Da me tip osvaja 'malo po ovinkih'. Potem imava oba možnost za 'časten' umik brez zamer pa slabe vesti, če meni ni do zveze z njim. priznam, da mi je najhuje, če tip pride do mene al pa mi po telefonu reče: o ti si pa samska. A rabiš kake servisne usluge? Al pa v tem stilu. Ja pa jade :twisted: :twisted: :D in ti misliš , da ti verjamem :wink: :oops: :D :D :D ROTFLMAO mi beres misli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se