bmw Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 žur -> pivce za oba -> lupčka na čelo -> čez pol ure na ličko ... potem pa slučajno še na usta ... in čez 10 sec. bo vse jasno, če pa ne rata se pa na alko zgovoriš oz. lahko oba to nardita :) .......točno tako..............lahko pa probaš tudi z verzijo........zgubil sem se,a greva lahko k tebi domov?........ če rata,rata............če ne ........še vedno ostane pivo.
ak Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 žur -> pivce za oba -> lupčka na čelo -> čez pol ure na ličko ... potem pa slučajno še na usta ... in čez 10 sec. bo vse jasno, če pa ne rata se pa na alko zgovoriš oz. lahko oba to nardita a ti je vTolminu ratal :twisted:
hotschko Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 a ti je vTolminu ratal :twisted: :oops: :oops: :oops: :lol:
.T. Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Tko da se mi zdaj dogaja da imam veliko kolegic in malo romantike! Pazi, da ti nebo punca na koncu zmenka, ko jo bos z avtom pripeljal pred hiso rekla: Ej Boboxsi hvala ti za zelo prijeten vecer: Hvala za prisrcno darilo (zlat prstan), hvala za odlicno vecerjo v Kitajski restavraciji, hvala za res dobre kremsnite na Bledu. Ves brez veze, da bi ti zdej dala al pa da bi midva kej zacela, ker mislim, da bi s tem porusila najino prijateljstvo..... V tvoji glavi bo sam: :?: :!: :idea: :evil: :?: :idea: :shock: :shock: :cry: :?: :?: Zato ti pravim, da je Hotschkotova ideja nekako najboljsa. Tadej
mukki Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 žur -> pivce za oba -> lupčka na čelo -> čez pol ure na ličko ... potem pa slučajno še na usta ... in čez 10 sec. bo vse jasno, če pa ne rata se pa na alko zgovoriš oz. lahko oba to nardita :) .......točno tako..............lahko pa probaš tudi z verzijo........zgubil sem se,a greva lahko k tebi domov?........ če rata,rata............če ne ........še vedno ostane pivo. ............. na koncu še samo pivo ali dva, ali več...:drinking: :drinking:
Einherjar Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Moj pristop:"Cao picke, a bomo sam gledal al bomo fukal" valda je dejstvo da sem se ziv tudi dokaz da tega nikoli nisem v zivo naredil. :))
LuCy Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 žur -> pivce za oba -> lupčka na čelo -> čez pol ure na ličko ... potem pa slučajno še na usta ... in čez 10 sec. bo vse jasno, če pa ne rata se pa na alko zgovoriš oz. lahko oba to nardita :) Samo 10 s? Za tako hitrost je pa 1 pivo malo premalo, se ti ne zdi? :wink: :lol: :lol: :lol:
dunker Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Neeee... po 10 sekundah boš oklofutan ali pa te bo davila z jezikom... Eh, v nobenem primeru se ne splača. :lol:
maya_205 Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Tole ti ne priporočam: Enkrat me je en tip direkt vprašu: SPIT OR SWALLOW? Maya :2gunfire:
ak Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Tole ti ne priporočam: Enkrat me je en tip direkt vprašu: SPIT OR SWALLOW? Maya :2gunfire: Torej? Odgovor se je glasil :lol:
kekec III Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Tole ti ne priporočam: Enkrat me je en tip direkt vprašu: SPIT OR SWALLOW? Maya :2gunfire: Torej? Odgovor se je glasil :lol: Madona,ne spomnim se več njenega odgovora !
hotschko Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Tole ti ne priporočam: Enkrat me je en tip direkt vprašu: SPIT OR SWALLOW? Maya :2gunfire: A sva se midva že kdaj srečala :lol: :lol: :twisted: :?: :arrow: :idea:
Tatjana Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 men je bilo pa full všeč, ko sem bila "enkrat" na pijači s fantom, ki mi je bil full všeč! Dolgo sva se pogovarjala o vsem drugem in ni niti enkrat namignil, da si me želi! bilo je že pozno zato sva se odločila, da greva domov. fant me je tako lepo vprašal a ti lahko dam lupčka! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Hallo to je romantika! To je bil le kratek opis! Ne pa ej bejba men pa full dogaja dej greva mal k men al pa k teb!!!
Pervy Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 ce po prvem zmenku ni nic "otipljivega" pusti zadevo na miru ker bos drugace postal njen prijatelj, ki nic ne "dobi" :wink: ampak samo poslusa o tem kaj pocne z drugimi pa o njenih tezavah pa bla bla.... :evil: . kot da koga res zanimajo njene tezave, poslusas in si socuten samo zato da bi jo cimprej polozil. vglavnem kot te bo cez nekaj casa vprasala zakaj je vec ne poklices (povabis ven), povej da nimas nic proti prijateljici ampak si trenutno v fazi ko rabis ZENSKO in ne pogovor. pol pa naj malo razmislja kaj to pomeni :twisted: . verjami mi z malo srece bo cez nekaj casa ona poklicala tebe in ko bosta sla ven bos lahko preprican da se ne bo upirala ker bo vedla, da "akcija" ali pa bos spet zginil :wink: . prijatelstvo je OK ampak sele ko prvo dobis, pol mine malo casa za "ohlajanje" in cez nekaj casa sta prijatelja kar pomeni da obstaja verjetnos da bos se kdaj dobil tako "zaradi starih casov".
maya_205 Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Tole ti ne priporočam: Enkrat me je en tip direkt vprašu: SPIT OR SWALLOW? Maya :2gunfire: A sva se midva že kdaj srečala :lol: :lol: :twisted: :?: :arrow: :idea: Po moje ne, razen če ustrezaš opisu: Pijan, luft med zobmi, več se pa tut jst ne spomnim.... Maya
bobek Objavljeno September 10, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2002 ce po prvem zmenku ni nic "otipljivega" pusti zadevo na miru ker bos drugace postal njen prijatelj, ki nic ne "dobi" :wink: ampak samo poslusa o tem kaj pocne z drugimi pa o njenih tezavah pa bla bla.... :evil: . kot da koga res zanimajo njene tezave, poslusas in si socuten samo zato da bi jo cimprej polozil. vglavnem kot te bo cez nekaj casa vprasala zakaj je vec ne poklices (povabis ven), povej da nimas nic proti prijateljici ampak si trenutno v fazi ko rabis ZENSKO in ne pogovor. pol pa naj malo razmislja kaj to pomeni :twisted: . verjami mi z malo srece bo cez nekaj casa ona poklicala tebe in ko bosta sla ven bos lahko preprican da se ne bo upirala ker bo vedla, da "akcija" ali pa bos spet zginil :wink: . prijatelstvo je OK ampak sele ko prvo dobis, pol mine malo casa za "ohlajanje" in cez nekaj casa sta prijatelja kar pomeni da obstaja verjetnos da bos se kdaj dobil tako "zaradi starih casov". Mislim da mi je ta odgovor še najbolj všeč. Samo z njim dejansko dekle spraviš v kot in takoj dobiš odgvor brez kakršnega koli nakladanja. Najprej sem mislil da se take reči dogajajo samo meni a resnica je da imamo vsi podobne probleme (najdel sem knjigo ki opisuje razmerje med moškim in ženskam-v bistvu opisuje kako različni in podobni smo si. Knjiga se imenuje Moški so drugačni ženske tudi, napisal jo je dr.John Gray.Najprej sem mislil da je to še ena psiho knjiga ki je kr neki a bolje ko je bereš boljša je, le na začetku neki bluzijo) tudi hotschkova ideja je zelo izvirna sam sem bol pivec in po 7 pivu mi je še vsaka bejba kozlat začela in je bla pol romantika na višku, ko sem jo okol sprehaju in ona mi je obljubljala živga boga in pol.Ne daj bože da bi podmornico pila ker pol bi jo sam v kliničnega pelu!
hotschko Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Po moje ne, razen če ustrezaš opisu: Pijan, luft med zobmi, več se pa tut jst ne spomnim.... Maya Ups ... :oops: :oops: :lol: :lol: :roll: ... grem jaz kam drugam :)
otog Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Po moje ne, razen če ustrezaš opisu: Pijan, luft med zobmi, več se pa tut jst ne spomnim.... Maya Ups ... :oops: :oops: :lol: :lol: :roll: ... grem jaz kam drugam :) Hotschko kaj ti luft med zobmi ni všeč, če se pa vedno tak režiš na motorju :?: 8) :lol:
hotschko Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Hotschko kaj ti luft med zobmi ni všeč, če se pa vedno tak režiš na motorju :?: 8) :lol: A misliš, da se jaz držim načela "veter v zobeh" namesto "veter v laseh" :lol: :lol:
.T. Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 ce po prvem zmenku ni nic "otipljivega" pusti zadevo na miru ker bos drugace postal njen prijatelj, ki nic ne "dobi" :wink: ampak samo poslusa o tem kaj pocne z drugimi pa o njenih tezavah pa bla bla.... :evil: . kot da koga res zanimajo njene tezave, poslusas in si socuten samo zato da bi jo cimprej polozil. vglavnem kot te bo cez nekaj casa vprasala zakaj je vec ne poklices (povabis ven), povej da nimas nic proti prijateljici ampak si trenutno v fazi ko rabis ZENSKO in ne pogovor. pol pa naj malo razmislja kaj to pomeni :twisted: . verjami mi z malo srece bo cez nekaj casa ona poklicala tebe in ko bosta sla ven bos lahko preprican da se ne bo upirala ker bo vedla, da "akcija" ali pa bos spet zginil :wink: . prijatelstvo je OK ampak sele ko prvo dobis, pol mine malo casa za "ohlajanje" in cez nekaj casa sta prijatelja kar pomeni da obstaja verjetnos da bos se kdaj dobil tako "zaradi starih casov". Zelo resnicno povedano! Tadej
mukki Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 ce po prvem zmenku ni nic "otipljivega" pusti zadevo na miru ker bos drugace postal njen prijatelj, ki nic ne "dobi" :wink: ampak samo poslusa o tem kaj pocne z drugimi pa o njenih tezavah pa bla bla.... :evil: . kot da koga res zanimajo njene tezave, poslusas in si socuten samo zato da bi jo cimprej polozil. vglavnem kot te bo cez nekaj casa vprasala zakaj je vec ne poklices (povabis ven), povej da nimas nic proti prijateljici ampak si trenutno v fazi ko rabis ZENSKO in ne pogovor. pol pa naj malo razmislja kaj to pomeni :twisted: . verjami mi z malo srece bo cez nekaj casa ona poklicala tebe in ko bosta sla ven bos lahko preprican da se ne bo upirala ker bo vedla, da "akcija" ali pa bos spet zginil :wink: . prijatelstvo je OK ampak sele ko prvo dobis, pol mine malo casa za "ohlajanje" in cez nekaj casa sta prijatelja kar pomeni da obstaja verjetnos da bos se kdaj dobil tako "zaradi starih casov". Zelo resnicno povedano! Tadej Vse lepo in prav, se strinjam, sam kaj pa če te ne pokliče oz. čaka da jo ti pokličeš?? Sicer sem pa mnenja, povej naravnost kaj hočeš (je pa res da je to zelo težko), pol pa tako vidiš kako in kaj .... če gre pa za resno zadevo je treba pa samo vztrajati...
maya_205 Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Po moje ne, razen če ustrezaš opisu: Pijan, luft med zobmi, več se pa tut jst ne spomnim.... Maya Ups ... :oops: :oops: :lol: :lol: :roll: ... grem jaz kam drugam :) A to pomeni, da smo žebljico na glavico? Dej ne te bit sram, enim je mati narava pač podarila dolge pa debele, drugim pa luft med zobe.... tretjim pa najbrž oboje :? Maya
ak Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 podarila dolge pa debele, drugim pa luft med zobe.... tretjim pa najbrž oboje Glede na tvoj odgovor, si bila za :lol: , sam še zdej nisi odgovorila SPIT or SWALLOW :?: :twisted:
motosmrk Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Glede na tvoj odgovor, si bila za :lol: , sam še zdej nisi odgovorila SPIT or SWALLOW :?: :twisted: ODVISNO OD DIETE! :icecream:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se