bobek Objavljeno September 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2002 Vse lepo in prav, se strinjam, sam kaj pa če te ne pokliče oz. čaka da jo ti pokličeš?? Sicer sem pa mnenja, povej naravnost kaj hočeš (je pa res da je to zelo težko), pol pa tako vidiš kako in kaj .... če gre pa za resno zadevo je treba pa samo vztrajati... Mukki sej jaz sem načeloma tut za direktna vprašanja, samo kaj če ti je bejba full všeč. V bistvu se že kar z njo "poročeno vidiš in mata otroke skupaj" , se ti ne zdi da bi full mancal tam pred njo in se bal zavrnitve! vsaj jaz sem se, sem pač mal luserja.
motax Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Tole ti ne priporočam: Enkrat me je en tip direkt vprašu: SPIT OR SWALLOW? Maya :2gunfire: a ne zasluzijo direktna vprasanja kak direktn odgovor? zamisli, da te sploh vprasu ne bi!
Pervy Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Vse lepo in prav, se strinjam, sam kaj pa če te ne pokliče oz. čaka da jo ti pokličeš?? Sicer sem pa mnenja, povej naravnost kaj hočeš (je pa res da je to zelo težko), pol pa tako vidiš kako in kaj .... če gre pa za resno zadevo je treba pa samo vztrajati... bo poklicala verjami, da bo. ni hujsega za njen ego kot ce enkrat stvar obrnes in naj se ona pocuti kot "prijateljica". ves kako jo boli ko ji das vedeti da je sicer OK ampak ti rabis eno pravo, resnicno dobro fukabilno babo in te sploh ne zanima njen karakter glavno da je dobra in da da. torej ji preneseno poves: dober karakter mas ampak me ne rajcas :twisted:
dubi Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Kakšen pristop, da poveš drugi osebi, da ti je všeč, je odvisno od same osebe, jo moraš zato poznat. Men se zdi, da je najbolj fer direkten, kr takrat se zjasnata oba kaj bi rada, to pr men je vedno blo, sm že slišala pridige, da včasih deluje vse skupaj preveč kruto, precej iz moje strani. Pr nedirektnem oz. po ovinkih pa ne veš, kje stojiš al greš lahko korak naprej al nazaj, dvomljiv položaj, neugodno, prevečkrat pride do tega, do drugo osebo vlečeš za nos. Lp Dubi
.T. Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Men se zdi, da je najbolj fer direkten, kr takrat se zjasnata oba kaj bi rada, to pr men je vedno blo, Ko se bova naslednjic spet videla, ti bom kar direktno povedal kaj bi rad :twisted: :twisted: :twisted: Tadej
Tatjana Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Če je prava oz. pravi se bo že samo razjasnilo, če sta oba za stvar!!! Vključiš malo romantike(velja za fante) pol pa bo kar bo! :D :wink:
Leteči Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Direkt!Pa ne po telefonu al pa SMS - ih. Mej tolk jajc da jo povabš na pijačo al pa v kino in ji v oči poveš da ti je všeč in da si zacopan vanjo..... Kajti ni bolšga občutka kot zviset v živo.Najbrž je še bolš če je ona za stvar,tk da bi blo v redu probat tud to varianto. :D :D :D :D LP Leteči
dunker Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Res ni boljšga občutka, k zviset u živo! Leteči, a si ti mal sadomazohist?
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Kajti ni bolšga občutka kot zviset v živo. Ja ja ja.... super za ego... veckrat, ko izvisis, bolje se pocutis... ehehehehe.... ampak zenske ne trpijo niti enega NE.... ne upajo si tvegati.... eheheehehehe.... (preveczaverovanevasepress) ...tega niste slisali od mene... :oops: :wink: :twisted: :D
Alla Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Kajti ni bolšga občutka kot zviset v živo. Ja ja ja.... super za ego... veckrat, ko izvisis, bolje se pocutis... ehehehehe.... ampak zenske ne trpijo niti enega NE.... ne upajo si tvegati.... eheheehehehe.... (preveczaverovanevasepress) ...tega niste slisali od mene... :oops: :wink: :twisted: :D Hej, Gregs, a si ti tud pol mal mazohist??????? Jest pa res nočem NIKOL izviset, da bi mi pa to kdo še v ksiht reku...... O, ne, to pa rajš ne..... Rajš nikol ne vprašam, ma kaj vprašam, še približam se ne tej temi, če se mi zdi, da obstaja možnost, da izvisim. Je pa res, da sem zato že kako priliko zamudila..... Ampak vseeno..... Alla
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Gregs ni mazohist spljoh ne.... kvecjemu altruist kdaj... :wink: Sem pa ze kdaj v zivo izvisel... pa kaj... lej, kam me je to pripeljalo... :wink: ...ena velka, fletna, blond bejba... ampak tega niste od mene slisali... Zamujeno!? Nic ni zamujeno, nic izgubljeno, nic odslo... vse je tukaj, vse, kar zelis... ampak kdaj moras tvegati... mah, ma kaj jaz to zenskam razlagam?! Raje tiho kot muti voda, potem pa jok in stok, kaj sem zamudila... :twisted: :twisted: :twisted: ...ce to prezivim... Skratka: namesto spodvihat kiklo pa stopit na stol pred misko, raje metlo v roke pa misko nagnat... pa pride prilika, pa pride veselje, pa pride smeh, pa radost, pa sreca... pa... pa... papa... :wink:
Leteči Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 In če zvisiš, kaj pol bo konc sveta? Mislm da ne. Res ni glih najbolš občutek sam jebat ga life goes on. Jest nikdar nism zatežu po SMS-u mailu al kej podobnega,zvisu sem v 80% evo me pa sem še zmer kle, živ zdrav in vesel. LP Leteči
bobek Objavljeno September 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2002 Leteči hočeš povedat da čas dela svoje! Al da imaš tok trdo kožo da ne pride nobena skoznjo!
Tatjana Objavljeno September 22, 2002 Opozori Objavljeno September 22, 2002 Direkt!Pa ne po telefonu al pa SMS - ih. Mej tolk jajc da jo povabš na pijačo al pa v kino in ji v oči poveš da ti je všeč in da si zacopan vanjo..... Kajti ni bolšga občutka kot zviset v živo.Najbrž je še bolš če je ona za stvar,tk da bi blo v redu probat tud to varianto. :D :D :D :D Leteči Ja no lahko mal pokličeš, pol pa lepo počasi naprej! Če pa zvisiš pa ne jemli tega kot nekaj slabega! Zaradi tega še nebo konec sveta! Ti bo pa pri drugi uspelo, mogoče še pri boljši! Ko sem bila v oš. sem bila zatrapana v sošolca pa me ni šlivil na koncu sva skupaj plesala na valeti in je bil on bolj zatrapan vame jaz sem bila pa že hladna! Vse rabi svoj čas!
dubi Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 [quote="Tadej Ko se bova naslednjic spet videla, ti bom kar direktno povedal kaj bi rad :twisted: :twisted: :twisted: Tadej
dubi Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Eno varianto poznam, ki full pali, vztrajen moraš biti, tud po leto, če je treba. Tko jih je kr neki skupaj pršlo. Lp Dubi
Gregs Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Eno varianto poznam, ki full pali, vztrajen moraš biti, tud po leto, če je treba. Tko jih je kr neki skupaj pršlo. :shocked!: A ni prijetneje, ce se kar takoj obesim, kot pa da cakam na odlocitev zenske eno leto?! :twisted: :D
dubi Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Gregs se strinjam s tabo. Ta primer sem se spomla, k je kolegica rabila skor eno leto, da se je zaljubila v tipa, kr je bil tko vztrajen pri njej, pa je od začetka vedla, da mu je všeč. Drug primer je ta, da je ženski bil fant všeč in kontra, sm ona ni hotla tu pokazat, pa ga je neki mescov tako "zajebavala", OK zdej sta že kr neki cajta skupaj. Rekla pa je, da jo je zanimalo, če bo vztajen, da postane njegova punca al ne. Takih primerov je mnogo. Dost deklic, da na vztrajnost in da tip okrog njih skače, potem mu pa povejo, da tud oni čutjo neki do njega, ampak po nekih cajtih. LP Dubi
Leteči Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Jej! Dubi kle pa mislm da si ga mal mim pihnla. Sem probal tud to varianto (pol leta), sicer je pol popustila pa sva cela dva dni hodila, pol je pa končala. Če so iskrce je tist taprav, drgač je vse skup eno sranje. LP Leteči
TOMY Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Eno varianto poznam, ki full pali, vztrajen moraš biti, tud po leto, če je treba. Tko jih je kr neki skupaj pršlo. :shocked!: A ni prijetneje, ce se kar takoj obesim, kot pa da cakam na odlocitev zenske eno leto?! :twisted: :D Ja Gregs mogoče, samo baje po enem letu pade ko črviva smreka :D Vmespadesankapalevankapress... :onfire:
Pervy Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Gregs se strinjam s tabo. Ta primer sem se spomla, k je kolegica rabila skor eno leto, da se je zaljubila v tipa, kr je bil tko vztrajen pri njej, pa je od začetka vedla, da mu je všeč. dokaj pogost primer, ampak to meji ze na norost, da bi eno leto okoli zenske skakal???!?!?!?!?! :roll: - mater mores pa bit res usekan, da si prej ne najdes druge, ki ti je ravno tako ali se bolj vsec :twisted: . sicer pa to ni dobra metoda, kaj pa ce po enem letu ugotovis, da je OK na zunaj, kot "resna" punca pa cisto druga oseba? ali pa se hujse - DA JE V POSTELJI NARAVNA KATASTROFA OZ. PRIBLIZNO ENAKO AKTIVNA KOT CRKNJENA TUNA (pa se vonj je isti :twisted: ) Drug primer je ta, da je ženski bil fant všeč in kontra, sm ona ni hotla tu pokazat, pa ga je neki mescov tako "zajebavala", OK zdej sta že kr neki cajta skupaj. to pa je igra z ognjem, ker je imela veliko sanso, da izvisi. malo je tipov, ki so tako vstrajni. pac vidis da stvar nikamor ne pelje in gres naprej :P
Gregs Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Ja Gregs mogoče, samo baje po enem letu pade ko črviva smreka :D Vmespadesankapalevankapress... Mogoće, mogoće... ampak kaj cem pa potem delati s crvivo smreko?! :wink: :twisted: :D Eheheheheh.... Desanka pa Levanka... Saj zato pa je ne mislim cakati leto... ehehehhehheeh..... :twisted: :D
TOMY Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Ma ti to ne razumeš...., tud jaz ne...., samo baje pa to danes pali :wink: :onfire:
bobek Objavljeno September 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2002 OK kako bo čez eno leto ne vem ker je prezgodaj! Sam sem opazil eno grdo foro! Če te ta bejba vidi z drugo bejbo, pa ne tko, da se greš kazat pred njo! Ampak, če te naključno opazi in vidi da se maš z novo bejbo full super in da se noro zabavata. Vam povem čista štala! Ljubosumje kar v luftu vohaš. To še posebi velja, če ona ugotovi da z tipom ki je, sploh ni tko kot si je predstavljala. Vam povem čista zmaga! :splat:
dubi Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 O Leteči moje sožalje, da je tuk cajta trajala obojestranska ljubezen. :) :( Ej, ampak men se tud to zdi norost, da več časa letaš okrog enga, sm kuker jst vidm, kako ene kolegice pritegne to. Sama ne vidm pointa. Pervy, k si imel kdaj kakšno izkušnjo z kako, ki je bila kotCRKNJENA TUNA, da tako vneto pišeš?!! :twisted: :twisted: :lol: Kaj mate fantje probleme, k še vedno nekatere dekleta rajš vidjo, da jih vi osvajate, kot one vas. Kle morte mal okrent, naj one se slinjo okrog vas (mišljeno samo pri tistih, ki mislijo, da morajo moški osvajat)?!!! :twisted: :lol: Lp Dubi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se