Skoči na vsebino

osvajanje

Priporočene objave

Objavljeno
Kaj mate fantje probleme, k še vedno nekatere dekleta rajš vidjo, da jih vi osvajate, kot one vas. Kle morte mal okrent, naj one se slinjo okrog vas (mišljeno samo pri tistih, ki mislijo, da morajo moški osvajat)?!!!

In kako se to nardi ????????? :roll:

LP

Leteči

Objavljeno
Kaj mate fantje probleme, k še vedno nekatere dekleta rajš vidjo, da jih vi osvajate, kot one vas. Kle morte mal okrent, naj one se slinjo okrog vas (mišljeno samo pri tistih, ki mislijo, da morajo moški osvajat)?!!!

In kako se to nardi ????????? :roll:

LP

Leteči

No to pa bi jaz tut rad vedu !! Mogoče čujem kaj novega !! 8)

lp, Ico

Objavljeno

Nimam nobenih nasvetom, edin je ta, da se moška populacija zdruzi in upre oz. temeljito razmisli o tem, kako pritegnit, da bi dekleta zacela bolj intezivno osvajat nasprotni spol. Men je to vse skupaj hecno, kako fantje se vedno osvajajo dekleta, ker dekleta se ne upajo, pa ne vsi, da ne bo pomota, nekateri. :lol: :twisted:

VELIK SRECE!!!!!

Lp

Dubi

Objavljeno

Fantje sj sam mal firbcam tle okrog ampak loh vam pa to povem, da kukrkol se trudmo nasprotnga spola nebomo nikol pogruntal-žalostna resnica!Če pa iščete kkšne take k jih je mal laži dobit k se zanimajo za neženske zadeve(motorje)pa sam pridte na Sm dirke k se tm ene "fine" najdejo, sam so ta najtaboljše baje oddane!Lep pozdrav!

Objavljeno
Nimam nobenih nasvetom, edin je ta, da se moška populacija zdruzi in upre oz. temeljito razmisli o tem, kako pritegnit, da bi dekleta zacela bolj intezivno osvajat nasprotni spol. Men je to vse skupaj hecno, kako fantje se vedno osvajajo dekleta, ker dekleta se ne upajo, pa ne vsi, da ne bo pomota, nekateri.

VELIK SRECE!!!!!

Pol praviš da je treba ene vrste punt narest.

Sej mene ne mot če se mormo mi okol žensk motat.Bi blo treba preveč truda da bi to spremenli.

LP

Leteči

Objavljeno
Nimam nobenih nasvetom, edin je ta, da se moška populacija zdruzi in upre oz. temeljito razmisli o tem, kako pritegnit, da bi dekleta zacela bolj intezivno osvajat nasprotni spol. Men je to vse skupaj hecno, kako fantje se vedno osvajajo dekleta, ker dekleta se ne upajo, pa ne vsi, da ne bo pomota, nekateri.

VELIK SRECE!!!!!

Pol praviš da je treba ene vrste punt narest.

Že tako stalno pod nos dobivamo, da brez njih nič ne moremo. Kaj bi šele bilo če bi nas one osvajale????????? :microwave:

Objavljeno

Ja, fantje,jst mam ene par dobrih prjatelc,k seveda hodjo tud na sm dirke

in veste kaj so mi zanč tri na eni dirki rekle :?: Da so tile fanje na teh motorjih(po moje so mislile supermoto),privlačnejši!! :roll: Prvič:ker majo motorje,drugič:ker masjo mal mišic, ostalo sm pa puzabu,sam, sej se bom spomnu,pa bom napisu!!!Evo to zaenkrat od mene, pa se slišmo!!! :wink: :wink:

Objavljeno
Ja, fantje,jst mam ene par dobrih prjatelc,k seveda hodjo tud na sm dirke

in veste kaj so mi zanč tri na eni dirki rekle Da so tile fanje na teh motorjih(po moje so mislile supermoto),privlačnejši!! Prvič:ker majo motorje,drugič:ker masjo mal mišic, ostalo sm pa puzabu,sam, sej se bom spomnu,pa bom napisu!!!Evo to zaenkrat od mene, pa se slišmo!!!

Takim strokovno rečemo 'pleh pičke'!

LP

Leteči

Objavljeno

Leteči: Besedo si mi z ust vzel!!!

:x

Objavljeno
Leteči: Besedo si mi z ust vzel!!!

icon_mad.gif

:) :) :) :) :)

Ve pa se zakaj so take dobre!

Ja glih za tist pa čist nč druzga!

LP

Leteči

Objavljeno

Hja zal je veliko "pleh pick" kakor pravite... Sam res izogibajte se jih razen ce hocete met jo sam za s.. Ampak ni fer se poigravat s custvi!

Objavljeno
Sam res izogibajte se jih razen ce hocete met jo sam za s..

Za spogledovanje?! :o :twisted: :D

Objavljeno
Sam res izogibajte se jih razen ce hocete met jo sam za s..

Za spogledovanje?! :o :twisted: :D

Ne, ne, Gregs za spremstvo :idea: :roll: :wink:

Objavljeno
Sužnjo!

Sexualno al si mel kaj drugega v mislih

LP

Objavljeno

Takim strokovno rečemo 'pleh pičke'!

LP

Leteči

z pleh p.....i ni nic narobe ce IMAS PLEH!!!!!!!! :twisted: :wink:

Objavljeno
z pleh p.....i ni nic narobe ce IMAS PLEH!!!!!!!!

Ja sam jest mam pa unota 1.0 starga 10let k že mal rjavi sploh je pa take ubitačne pink barve.

In pleh pičke na take stroje ne padajo, žal.

Na mopedu je pa itak sama plastika, sam takim ki padajo na plastiko pa jest rečem "polimerne pičke" :lol: :lol: :lol: :lol:

Hvalabogu da mam motor! :lol: :lol: :lol: :lol:

LP

Leteči

Objavljeno
z pleh p.....i ni nic narobe ce IMAS PLEH!!!!!!!!

Hvalabogu da mam motor! :lol: :lol: :lol: :lol:

LP

Leteči

tocni to :twisted:

Objavljeno

Sej ce mas kaksnga lustkanga pesa(kot jaz) tudi rade volje padejo, sm ne me prasat kako, sam padejo...izkusnje.

Posodim mojo rotko za kaksn krog al pa dva, ti sam rec...sam rutko mors nabaut, mi vedno kaksna rutko pol spizdi....

LP

Gugo :lol:

Objavljeno
Sej ce mas kaksnga lustkanga pesa(kot jaz) tudi rade volje padejo, sm ne me prasat kako, sam padejo...izkusnje.

Posodim mojo rotko za kaksn krog al pa dva, ti sam rec...sam rutko mors nabaut, mi vedno kaksna rutko pol spizdi....

LP

Gugo :lol:

Jrst sem za!

Samo prej par vprašanj!

Kolk je renta?

Kakšen odstotek uspešnosti ima?

Ali sam privablja al pol tut kej pogrize(poškodovana roba me ne zanima)!

Če podo odgovori ugodni pripravi pogodbo!

Objavljeno

Malo dodatka!

A hrana je dzabe al ne ( kakšno hrano uporablja )

kje so najboljša lovišča- tvoje izkušnje

kakšna je povprečna starost žrtev

Psa za zvodnika- tist predsedniški kandidat, ki se bo za te zadeve boril dobi moj gas!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!