Leteči Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Kaj mate fantje probleme, k še vedno nekatere dekleta rajš vidjo, da jih vi osvajate, kot one vas. Kle morte mal okrent, naj one se slinjo okrog vas (mišljeno samo pri tistih, ki mislijo, da morajo moški osvajat)?!!! In kako se to nardi ????????? :roll: LP Leteči
Ico Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Kaj mate fantje probleme, k še vedno nekatere dekleta rajš vidjo, da jih vi osvajate, kot one vas. Kle morte mal okrent, naj one se slinjo okrog vas (mišljeno samo pri tistih, ki mislijo, da morajo moški osvajat)?!!! In kako se to nardi ????????? :roll: LP Leteči No to pa bi jaz tut rad vedu !! Mogoče čujem kaj novega !! 8) lp, Ico
dubi Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Nimam nobenih nasvetom, edin je ta, da se moška populacija zdruzi in upre oz. temeljito razmisli o tem, kako pritegnit, da bi dekleta zacela bolj intezivno osvajat nasprotni spol. Men je to vse skupaj hecno, kako fantje se vedno osvajajo dekleta, ker dekleta se ne upajo, pa ne vsi, da ne bo pomota, nekateri. :lol: :twisted: VELIK SRECE!!!!! Lp Dubi
:-) Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Fantje sj sam mal firbcam tle okrog ampak loh vam pa to povem, da kukrkol se trudmo nasprotnga spola nebomo nikol pogruntal-žalostna resnica!Če pa iščete kkšne take k jih je mal laži dobit k se zanimajo za neženske zadeve(motorje)pa sam pridte na Sm dirke k se tm ene "fine" najdejo, sam so ta najtaboljše baje oddane!Lep pozdrav!
Leteči Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Nimam nobenih nasvetom, edin je ta, da se moška populacija zdruzi in upre oz. temeljito razmisli o tem, kako pritegnit, da bi dekleta zacela bolj intezivno osvajat nasprotni spol. Men je to vse skupaj hecno, kako fantje se vedno osvajajo dekleta, ker dekleta se ne upajo, pa ne vsi, da ne bo pomota, nekateri. VELIK SRECE!!!!! Pol praviš da je treba ene vrste punt narest. Sej mene ne mot če se mormo mi okol žensk motat.Bi blo treba preveč truda da bi to spremenli. LP Leteči
bobek Objavljeno September 29, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2002 Nimam nobenih nasvetom, edin je ta, da se moška populacija zdruzi in upre oz. temeljito razmisli o tem, kako pritegnit, da bi dekleta zacela bolj intezivno osvajat nasprotni spol. Men je to vse skupaj hecno, kako fantje se vedno osvajajo dekleta, ker dekleta se ne upajo, pa ne vsi, da ne bo pomota, nekateri. VELIK SRECE!!!!! Pol praviš da je treba ene vrste punt narest. Že tako stalno pod nos dobivamo, da brez njih nič ne moremo. Kaj bi šele bilo če bi nas one osvajale????????? :microwave:
:-) Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Ja, fantje,jst mam ene par dobrih prjatelc,k seveda hodjo tud na sm dirke in veste kaj so mi zanč tri na eni dirki rekle :?: Da so tile fanje na teh motorjih(po moje so mislile supermoto),privlačnejši!! :roll: Prvič:ker majo motorje,drugič:ker masjo mal mišic, ostalo sm pa puzabu,sam, sej se bom spomnu,pa bom napisu!!!Evo to zaenkrat od mene, pa se slišmo!!! :wink: :wink:
Leteči Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Ja, fantje,jst mam ene par dobrih prjatelc,k seveda hodjo tud na sm dirke in veste kaj so mi zanč tri na eni dirki rekle Da so tile fanje na teh motorjih(po moje so mislile supermoto),privlačnejši!! Prvič:ker majo motorje,drugič:ker masjo mal mišic, ostalo sm pa puzabu,sam, sej se bom spomnu,pa bom napisu!!!Evo to zaenkrat od mene, pa se slišmo!!! Takim strokovno rečemo 'pleh pičke'! LP Leteči
Thundercat Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Leteči: Besedo si mi z ust vzel!!! :x
Leteči Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Leteči: Besedo si mi z ust vzel!!! icon_mad.gif :) :) :) :) :) Ve pa se zakaj so take dobre! Ja glih za tist pa čist nč druzga! LP Leteči
Vrtnica Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Hja zal je veliko "pleh pick" kakor pravite... Sam res izogibajte se jih razen ce hocete met jo sam za s.. Ampak ni fer se poigravat s custvi!
Gregs Objavljeno Oktober 3, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2002 Sam res izogibajte se jih razen ce hocete met jo sam za s.. Za spogledovanje?! :o :twisted: :D
Max Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Sam res izogibajte se jih razen ce hocete met jo sam za s.. Za spogledovanje?! :o :twisted: :D Ne, ne, Gregs za spremstvo :idea: :roll: :wink:
Leteči Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Sužnjo! Sexualno al si mel kaj drugega v mislih LP
Pervy Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Takim strokovno rečemo 'pleh pičke'! LP Leteči z pleh p.....i ni nic narobe ce IMAS PLEH!!!!!!!! :twisted: :wink:
Vrtnica Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 Vsi ste pogrnli SEX :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :idea:
Leteči Objavljeno Oktober 4, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2002 z pleh p.....i ni nic narobe ce IMAS PLEH!!!!!!!! Ja sam jest mam pa unota 1.0 starga 10let k že mal rjavi sploh je pa take ubitačne pink barve. In pleh pičke na take stroje ne padajo, žal. Na mopedu je pa itak sama plastika, sam takim ki padajo na plastiko pa jest rečem "polimerne pičke" :lol: :lol: :lol: :lol: Hvalabogu da mam motor! :lol: :lol: :lol: :lol: LP Leteči
top cat Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Sužnjo! Sexualno al si mel kaj drugega v mislih LP YEP! :onfire:
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 z pleh p.....i ni nic narobe ce IMAS PLEH!!!!!!!! Hvalabogu da mam motor! :lol: :lol: :lol: :lol: LP Leteči tocni to :twisted:
Gugo Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Sej ce mas kaksnga lustkanga pesa(kot jaz) tudi rade volje padejo, sm ne me prasat kako, sam padejo...izkusnje. Posodim mojo rotko za kaksn krog al pa dva, ti sam rec...sam rutko mors nabaut, mi vedno kaksna rutko pol spizdi.... LP Gugo :lol:
bobek Objavljeno Oktober 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Sej ce mas kaksnga lustkanga pesa(kot jaz) tudi rade volje padejo, sm ne me prasat kako, sam padejo...izkusnje. Posodim mojo rotko za kaksn krog al pa dva, ti sam rec...sam rutko mors nabaut, mi vedno kaksna rutko pol spizdi.... LP Gugo :lol: Jrst sem za! Samo prej par vprašanj! Kolk je renta? Kakšen odstotek uspešnosti ima? Ali sam privablja al pol tut kej pogrize(poškodovana roba me ne zanima)! Če podo odgovori ugodni pripravi pogodbo!
Gugo Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Za prvic dzabe ene98% zaenkrat sam privablja! LP Gugo :lol:
bobek Objavljeno Oktober 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Malo dodatka! A hrana je dzabe al ne ( kakšno hrano uporablja ) kje so najboljša lovišča- tvoje izkušnje kakšna je povprečna starost žrtev Psa za zvodnika- tist predsedniški kandidat, ki se bo za te zadeve boril dobi moj gas!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se