Gugo Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Malo dodatka! A hrana je dzabe al ne ( kakšno hrano uporablja ) kje so najboljša lovišča- tvoje izkušnje kakšna je povprečna starost žrtev Psa za zvodnika- tist predsedniški kandidat, ki se bo za te zadeve boril dobi moj gas! Ja rana ni dzabe, sam tiste frolike k bos kupu, pa tud niso tok dragi,kar se pa lovisc tice, hja..tk k je vec bejb..jasno....pred kaksnim faxom je kr uredu. Kar se pa zvodnistva tice...sej to ni zvodnistvo, to je sam mal pomoci.. LP Gugo :lol:
bobek Objavljeno Oktober 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Ma tvoji odgovori se zdijo kot uliti za moje probleme! Ma bi mel še majčkeno prošnjo. Fotko ja kakšno fotko bi še rad videl! Potem pa se je kr za zment. Pa upam da sem prvi v čakalni vrsti. Best regards bobo
Gugo Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Ma tvoji odgovori se zdijo kot uliti za moje probleme! Ma bi mel še majčkeno prošnjo. Fotko ja kakšno fotko bi še rad videl! Potem pa se je kr za zment. Pa upam da sem prvi v čakalni vrsti. Best regards bobo Pa kaj rabis fotko...vsi rotkoti so pa ja lustni, na to se lahko zaneses. Ti samo sporoci kje pa kdaj bi jo rad prevzel. LP Gugo :lol:
Alla Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Če maš pa slučajno strah pred rotwajlerji.......jaz rentam silno prijaznega irskega setra..... Uspešnost privabljanja je enaka kot pri rotki, velja pa za oba spola... ()če ga vodi bejba, se na psa lepijp tipčki, če pa ga vodi fant, se lepijo pa bejbe...) Čeprav še nisem ugotovila zakaj vedno gre k full lušnim puncam, od tipov pa izbira večinoma čudake....... :? :wink: :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Čeprav še nisem ugotovila zakaj vedno gre k full lušnim puncam, od tipov pa izbira večinoma čudake....... :? Se dobro, da me ni prej pes zvohal kot ti... :wink: :twisted: Bi si se mislil, da sem cudak... ehehehehe.... :D
Gregs Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Sej ce mas kaksnga lustkanga pesa(kot jaz) tudi rade volje padejo, sm ne me prasat kako, sam padejo...izkusnje. Posodim mojo rotko za kaksn krog al pa dva, ti sam rec...sam rutko mors nabaut, mi vedno kaksna rutko pol spizdi Glede na to, da sem izgubil blondinko, me zanima, ce se na rotko lepijo blonde ali ne?! :wink: :twisted: :D
Alla Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Če ti je pa barva las najpomembnejša............pol pa kar v akcijo, da najdeš novo bjondo................... :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Gugo Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Sej ce mas kaksnga lustkanga pesa(kot jaz) tudi rade volje padejo, sm ne me prasat kako, sam padejo...izkusnje. Posodim mojo rotko za kaksn krog al pa dva, ti sam rec...sam rutko mors nabaut, mi vedno kaksna rutko pol spizdi Glede na to, da sem izgubil blondinko, me zanima, ce se na rotko lepijo blonde ali ne?! :wink: :twisted: :D Lej Gregs...teb damo mojo rotko, bobotu pa allinga pesa, pa bo...Sam Gregs...roty bl rdecelaske lovi...sej si vidu sliko od moje...je bl ardeca..... LP Gugo
bobek Objavljeno Oktober 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 mislm kok jest hitr odbadem ! a zdej mi boste pa tko mal pese menjaval in mešal in mešal, pol bom pa nazadnje kakega mestnega klateža dubu, da ga bom dva dni ali kar cel teden pedenu da do vsaj približno za v javnost! :evil: :evil: :evil: :2gunfire: :evil: :evil: :evil:
Gugo Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 mislm kok jest hitr odbadem ! a zdej mi boste pa tko mal pese menjaval in mešal in mešal, pol bom pa nazadnje kakega mestnega klateža dubu, da ga bom dva dni ali kar cel teden pedenu da do vsaj približno za v javnost! :evil: :evil: :evil: :2gunfire: :evil: :evil: :evil: Ja kwa si pa jezn...ccc..u vrsto se postau, pa bo... Pa poklic kej LP Gugo :lol:
Gregs Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Lej Gregs...teb damo mojo rotko, bobotu pa allinga pesa, pa bo...Sam Gregs...roty bl rdecelaske lovi...sej si vidu sliko od moje...je bl ardeca..... Eh, klinc, rdecelasko imam ze sedaj... ne bom si se ene nakopal na hrbet.... ehhehehehehehehehhehehehehe...... Kako bi ze rekel Bladzo: baba je baba, se ta narbols je... :twisted: :wink: :twisted: :D
Dada Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Eh, klinc, rdecelasko imam ze sedaj... ne bom si se ene nakopal na hrbet.... ehhehehehehehehehhehehehehe...... Kako bi ze rekel Bladzo: baba je baba, se ta narbols je... :twisted: :wink: :twisted: :D Veš kaj! Tole pa ni bilo prijazno :cry: :cry: :cry:
ak Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Glede na to, da sem izgubil blondinko, me zanima, ce se na rotko lepijo blonde ali ne?! lepijo se bl na takele...
dubi Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Ej ak kaj je to za ene pasme? LP Dubi
Gregs Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Eh, klinc, rdecelasko imam ze sedaj... ne bom si se ene nakopal na hrbet.... ehhehehehehehehehhehehehehe...... Kako bi ze rekel Bladzo: baba je baba, se ta narbols je... :twisted: :wink: :twisted: :D Veš kaj! Tole pa ni bilo prijazno Ehehehehe... Dada, saj ni moja izjava.... hihihi..... Malo sale pa mora biti, ne?! :wink: :D
Dada Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Ehehehehe... Dada, saj ni moja izjava.... hihihi..... Malo sale pa mora biti, ne?! :wink: :D A misliš, če si samo ponovil, da si potem manj kriv? Tisti, ki jo zadnji pove, se smatra, da je njegova. Drugače je pa tako: tudi če je najboljša slaba, brez nas vseeno ne morete, torej je vse skupaj samo "lajanje v luno" :wink: :wink: :wink: a imam prav? :wink:
ak Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Ej ak kaj je to za ene pasme? LP Dubi podalpskitravniškipotepuh PS je bila taka žurka, da ma srečo, da ne mijavka :lol:
dubi Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Z rodovnikom al brez? Cistokrvni? Ma dolgo ime pasme, si kr jezik zafclas!! LP Dubi
ak Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 čistokrvni rodovniški podalpskitravniškipotepuh :onfire:
Leteči Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 Ej ak kaj je to za ene pasme? LP Dubi Sibirska kunka :D :D :D :D Lp Leteči
Gregs Objavljeno Oktober 8, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2002 A misliš, če si samo ponovil, da si potem manj kriv? Tisti, ki jo zadnji pove, se smatra, da je njegova. Drugače je pa tako: tudi če je najboljša slaba, brez nas vseeno ne morete, torej je vse skupaj samo "lajanje v luno" a imam prav? Hehehehe.... nihce ni nic kriv... krivda je plod cloveske domisljije... ... in kot vedno... zenske imate vedno prav... ce pa ne, pa morate vsaj misliti tako... hihihihi..... :wink: Vidim, da si ze zdrava... lepo je to....
dubi Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 Sibirska kunka Lp Leteči Kako pa veš, da je zenska?? Lp Dubi
:-) Objavljeno Oktober 9, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2002 No,ene tri strani nazaj ste me mal u skrbi spravl!Tiste prjatlce(po vaše pleh pičke),so moje prjatelce že precej dolgo let in že od kar jih pozzam kažejo zanimanje za motorje;in morm priznat,da posebi ena precej dobr pozna motorje!!!Je pa tko, da te punce hodijo na dirke iz zanimanja do motorjev(tud same so nekatere motoristke)!To sm ugotovu,ker sm ene parkrat pelu svoj-bivšo na dirko,pa jo tolk ni nč zanimanja kazala, ko sm jo gledu,kako ji je dolgčas,sm pač ugotovu,da tole ne bo šlo!ej,fantje!z ženskam je treba u rokavicah,če ne še tistih ne bomo več na dirkah vidl!! Sj res,da pridm na dirko,ampak a veste da paše tud mal kkšno fletno pogledat in mi mislm,da jih neki mamo prou u boksih! :lol: :lol: A nimam prou?
bobek Objavljeno Oktober 14, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 No,ene tri strani nazaj ste me mal u skrbi spravl!Tiste prjatlce(po vaše pleh pičke),so moje prjatelce že precej dolgo let in že od kar jih pozzam kažejo zanimanje za motorje;in morm priznat,da posebi ena precej dobr pozna motorje!!!Je pa tko, da te punce hodijo na dirke iz zanimanja do motorjev(tud same so nekatere motoristke)!To sm ugotovu,ker sm ene parkrat pelu svoj-bivšo na dirko,pa jo tolk ni nč zanimanja kazala, ko sm jo gledu,kako ji je dolgčas,sm pač ugotovu,da tole ne bo šlo!ej,fantje!z ženskam je treba u rokavicah,če ne še tistih ne bomo več na dirkah vidl!! Sj res,da pridm na dirko,ampak a veste da paše tud mal kkšno fletno pogledat in mi mislm,da jih neki mamo prou u boksih! :lol: :lol: A nimam prou? Sej te ne napadamo, sam tist kar je iz slik vidit se nebi glih jest pentlju z njimi. Kons koncu je pa res lažje dobiti dekle z motorjem kot pa brez.;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se