klimbra Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Njen odgovor:"Jaz bom pa za zlato penino poskrbela..." :twisted: :o :D Evo in z malo domišlije imamo celo večerjo!!!!!!!!!!!!!! Khmmmm.....ja kam pa pridemo brez domišlija??????? :twisted: :lol: :D :D :D
AREA Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Mislim da bom bruhal :puppydogeyes:
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Mislim da bom bruhal :puppydogeyes: Ahhhhhhhhhhhhhhh mladina.... vam mal perverzne domišlije manjka??? :twisted: :D :D
AREA Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Ne vem, ženske pravijo da sem še preveč perverzn :oops: :D :P
Manu Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Ne vem, ženske pravijo da sem še preveč perverzn :oops: :D :P A VSE to pravjo? :shock:
Dr. Racing Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 Bobek a je že kaj uspeha? :devil: O:-)
Nata Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Bobek a je že kaj uspeha? :devil: O:-) ... mene tudi firbec matra ... O:-)
Pervy Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Ne vem, ženske pravijo da sem še preveč perverzn :oops: :D :P to je lahko samo pozitivno! takrat saj vejo, da lahko tebi predlagajo skrite fantazije, ki si jih večini moških nebi upale priznati ali jih prosit če jim jih pomagajo izpolniti. tudi "slaba" reklama je boljša kot nobena! :naughty: :yea2:
Manu Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Še vprašanje, na katerega odgovor zanima eno mojo prjatlco :rolleyes: .... Kako lahko PONOVNO osvojiš nekoga, ki si ga nekoč v bistvu že osvojil? :blink: Teoretično, če je že osvojen, ga ne moreš še enkrat oziroma, ali se sam odsvoji in ti tega ne opaziš in ko opaziš da je od tebe odsvojen (ja, vem, nova neseda, ampak SFW!) ali ga lahko potem spet osvojiš in kako in zakaj ne? :? :? :?
klimbra Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Še vprašanje, na katerega odgovor zanima eno mojo prjatlco :rolleyes: .... Kako lahko PONOVNO osvojiš nekoga, ki si ga nekoč v bistvu že osvojil? :blink: Teoretično, če je že osvojen, ga ne moreš še enkrat oziroma, ali se sam odsvoji in ti tega ne opaziš in ko opaziš da je od tebe odsvojen (ja, vem, nova neseda, ampak SFW!) ali ga lahko potem spet osvojiš in kako in zakaj ne? :? :? :? Neizvedljivo..................razen v primeru,da je nov/a mnogo slabši od tebe!!!!! Sicer pa.....pogreta ljubezen :? :xx: :hmm: kako gre že tist pregovor :? :?
Vale Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Vsako jutro prižge sonce nad svetom svojo luč. Sonce prebudi pomlad. Iz drevja izvabi mlado zelenilo in travnike posuje s pisanim cvetjem. Vsak dan znova vzide in se nikoli ne utrudi. Če bi sonce ugasnilo, bi nas zajela najtemnejša noč in najbolj leden mraz. Vsi ljudje in živali, vse rože in rastline bi morali umreti. Tako je tudi z ljubeznijo. ljubezen je celo večji čudež kakor sonce. Kadar v tvojem življenju vzide ljubezen, je svetlo in toplo, tedaj se vsi ob tebi dobro počutijo. Če pa ljubezen v tvojem življenju ugasne, postajajo sence vedno daljše! Kdor ima ljubezen, se lahko marsičemu odpove. Phil Bosmans Rože sreče moraš saditi sam
PSI_Hunter Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 skratka ljubezn................................tvoja(moja) izvoljenka je kakor krvnik z sekiro ki ti visi nad glavo...............en njen gib ti lahko resi zivljenje bede v kateri si se znasel..............ali ti ga pa uniči.................. tolikokrat razocaran da se ze res vprasas, pa a sm jst res iz drucga planeta (mentalno) oz. sm se rodil z likalnikom v glavi (vizuelno)???? torej kje je problem.......? :xx: :xx: :? :xx: :ph34r:
Kruse Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 Ma, zenske so z druzga planeta. To je roba za pokavsat pa pustit (pa brez sekiranja, je brez veze). Ce pa skace za tabo, pol k si ji dal nogo, to je pa mau za razmislt (ampak res samo mal). Ma kaksn krvnik, ne ga srat. Za zenske itaq pravjo, da so kot avtobusi; cez 10 minut odpelje nasledni (zenske pravjo isto za moske, ampak to je fovsija). Kolk 80 letnih starjakov si vidu z mlado frajlo, pa kolk 80 letnih stark si vidu z mladim tipom? Za zenske itaq velja, da imajo samo eno pozitivno stran - samo to isto stvar ima tudi vsaka druga. Glede na to da jih je vec kot moskih, je konkurenca huda... (a tisto o avtobusu sem ze napisal :devil: )
bubamara Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 @PSI_hunter: mal premlad si se, da bi tako negativno razmisljal o ljubezenskih zadevah...kaj vse te se caka...to je sele zacetek...pa nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo bit slabse...verjemi... @Kruse: za pokavsat?! ja ne vem, a si kura al kaj? zgeda ze tako.. :lol1: konkurenca huda?! za kaj ze? za take kure kot si ti? :devil:
PSI_Hunter Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 @PSI_hunter: mal premlad si se, da bi tako negativno razmisljal o ljubezenskih zadevah...kaj vse te se caka...to je sele zacetek...pa nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo bit slabse...verjemi... ce bo konec tak kot je bil zacetek,..................raj ne bom pisu dalje..............premlad?.................. ce zdaj ne, kdaj?...................
Kruse Objavljeno November 24, 2003 Opozori Objavljeno November 24, 2003 (popravljeno) @Kruse: za pokavsat?! ja ne vem, a si kura al kaj? zgeda ze tako.. :lol1: konkurenca huda?! za kaj ze? za take kure kot si ti? :devil: Ce ze kaj, sem petelin! Kure se pa ve, kdo so. Sem kot froc gledu, k je str fotr kuri glavo odseku. Pa, ko bi zensko gledu. Leta na vse strani, sploh ne ve, kaj hoce, vmes pa kri sprica! Si niti ne domisljam, da se katera zanima zame. Me pa tudi ne zanimajo kure, ki jih gledam. Sama pleharija. Al pa kurbarija. Se mi prau smiljo moji otroc, k bojo mogl iskat partnerja. Mislm, mission (almost)impossible. Stojim na kupu gnoja, in ne delim ga z nobenim(o). Najte si svoj kup gnoja. Se jih dost vala naokol (m in z). Popravljeno November 24, 2003. Popravil Kruse
Pravokotar Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Ma, zenske so z druzga planeta. To je roba za pokavsat pa pustit ... :notworthy: Za zenske itaq pravjo, da so kot avtobusi; cez 10 minut odpelje nasledni... :notworthy: Za zenske itaq velja, da imajo samo eno pozitivno stran - samo to isto stvar ima tudi vsaka druga. :notworthy: Sem kot froc gledu, k je str fotr kuri glavo odseku. Pa, ko bi zensko gledu. Leta na vse strani, sploh ne ve, kaj hoce, vmes pa kri sprica! :notworthy: Me pa tudi ne zanimajo kure, ki jih gledam. Sama pleharija. Al pa kurbarija. :notworthy: WOW! Toliko modrih izrekov na kupu, pa še na tešče... :wacko: Baje se na takle polnomasten obrok za desert prileže kaj lahkega, denimo grozdje. Evo ga: Prekislo je še! ;)
lina Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 PSI:_ Ena te je mogla fajn okol prenest. No ti kar govori o kurah, če ti to pomaga krpat ,,srčne rane,,. ( uf, kok pocukran izraz.) :lol1:
SiR Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 PSI:_ Ena te je mogla fajn okol prenest. No ti kar govori o kurah, če ti to pomaga krpat ,,srčne rane,,. ( uf, kok pocukran izraz.) :lol1: Tud Kruseja je po mojem katera na hitr pokavsala ;)
lina Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 moja napaka kruse-ja sm mela v mislih :wub:
Vale Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 Stojim na kupu gnoja, in ne delim ga z nobenim(o). Najte si svoj kup gnoja. Se jih dost vala naokol (m in z). Poglej aligatorje. V resnici so le plavajoče ročne torbice ... :devil:
Nagaya Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 Stojim na kupu gnoja, in ne delim ga z nobenim(o). Najte si svoj kup gnoja. Se jih dost vala naokol (m in z). hehe ...sej se zajebavas a ne ???? :blink:
Vale Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 Ampak more bit orenk trd kup gnoja, da se not ne ugrezne :wacko:
Zok Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 Ma, zenske so z druzga planeta. To je roba za pokavsat pa pustit ... Za zenske itaq pravjo, da so kot avtobusi; cez 10 minut odpelje nasledni... Za zenske itaq velja, da imajo samo eno pozitivno stran - samo to isto stvar ima tudi vsaka druga. Sem kot froc gledu, k je str fotr kuri glavo odseku. Pa, ko bi zensko gledu. Leta na vse strani, sploh ne ve, kaj hoce, vmes pa kri sprica! Me pa tudi ne zanimajo kure, ki jih gledam. Sama pleharija. Al pa kurbarija besede nekoga razocaranega v ljubezni?? :hmm: ta citat je skrajen primitivizem in posplosevanje nekaksnih blaznih misli na celotno populacijo. hudica, ka bi pa ti delal, ce bi teb glavo kdo odsekal, pa bi imel se pol minute zivljenja - bi bil pri miru?? in ce si srecu par kespick, a zdej pa vse zenske gledajo le na to kak motor al pa avto mas? ok, sej se najde tud kr neki takih, ampak to so nizja kasta. zenske spostujem BOLJ kot moske. zakaj?? koliko moskih sem srecal, ki tako (ali podobno) razmisljajo o zenskah?? veliko!! in koliko zensk, ki tako (ali podobno) razmisljajo o moskih?? bore malo. moje mnenje. .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se