matevzs Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Zaenkrat sem v krizi z denarjem zato bi si kupil NAPIHLJIV vodni skuter v Sloveniji. Za to bi namenil 100 eurov. Tudi če gre 1,5 km na uro je dovolj samo da zadovoljim željo po vodnem skuterju. Kje v sloveniji bi ga lahko kupil? Iz tujine ga ne mislim pripeljat. Hvala za vse odgovore že vnaprej lp-Matevž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Julij 5, 2008 Deli Objavljeno Julij 5, 2008 (popravljeno) Zaenkrat sem v krizi z denarjem zato bi si kupil NAPIHLJIV vodni skuter v Sloveniji. Za to bi namenil 100 eurov. Tudi če gre 1,5 km na uro je dovolj samo da zadovoljim željo po vodnem skuterju. Kje v sloveniji bi ga lahko kupil? Iz tujine ga ne mislim pripeljat. Hvala za vse odgovore že vnaprej lp-Matevž Moje mnenje je da rajši ne kupuj nič, ampak najemi tapravga za en dan, (cca 130€) in boš bolj zadovoljil svojo željo po skuterju kot pa če kupuješ napihljivega.... >>>KLIK<<< Popravljeno Julij 5, 2008. Popravil Fabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se