Skoči na vsebino

Koncert Status Quo


Priporočene objave

Hola!

kljub marčevskem zmernem do pretežnem razočaranju nad Nightwishi (oz točneje nad tistim, kar imajo namesto pevke), kot ljubitelj rock glasbe tegale koncerta seveda nisem smel ignorirati - vsi ki ste ga vam je lahko žal, saj so "dinozavri" zaž(a)gali točno tko kot je treba :worship: in po le nekaj komadih spravili celo Halo Tivoli v poskok :yea1: (da ploskanja, petja, rjovenja in drugih znakov uživanja sploh ne omenjam - sva pa v njem bogato sodelovala tudi midva z Luckyjem :naughty: )

SQ so igrali brez pavze, en komad je prehajal v drugega, le Francis nas je nekajkrat spravil v smeh z nekaj čveka in grimasami :worship: na začetku sem sicer štel, a sem se kmalu izgubil, tako da so po najini oceni zaigrali blizu 30 komadov :eek: moram povedat še to, da je bilo ozvočenje kar fajn (precej naglas), a ko smo skupaj zapeli Rockin' All Over the World, In the Army, Down Down, Whatever You Want itd, pa na koncu še venček rock'n'roll evergreenov - poseben poudarek je bil na Johnny B. Good :) - smo precej preglasili vse kar so fantje prinesli s seboj, bravo publika :worship:

publika je bila zelo mešana, zelo sem bil vesel da sem vmes opazil precej najstnikov - torej vsaj nekateri poznajo in poslušajo tudi glasbo, ne samo industrijske štance :naughty:

skratka zelo ZELO prijetni okrogli dve urici, ki pa sta žal minili čisto prehitro :unsure:

pa še nekaj slikc (niso bogvekaj, trotlbutlzihr fotič), v spomin in večno slavo Statusom, pa za veselo in pomenljivo kimanje vseh tistih ki smo bili tam, in za mal zrajcat vse tiste ki niste bili :P

post-163-1215047000_thumb.jpg post-163-1215047039_thumb.jpg

post-163-1215047103_thumb.jpg post-163-1215047137_thumb.jpg

post-163-1215047252_thumb.jpg post-163-1215047292_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)

Hola doggie,

ja, že 40 let... sej zato se jim pa reče Status Quo :lol1:

ma so carji :OK: :OK:

Popravljeno . Popravil suzuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok pa tlele po cipresah vonja :evilgrin: ....a je kdo zakopu pol tole nazaj od koder je pršlo :evilgrin: :lol1: . (sm mogla, dinozavr :evilgrin: , treba izkoristit priložnost k se ponudi)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola :krneki: ,

če te pa tole tolk nasmeje pol pa kr, be my guest :)

na še enga zavrskega :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, res je blo super fino fajn, vroče pa kot v savni. Prehitro je minilo :cry: Pa predskupina (za mene) tudi ni najbolj pasala v tole sceno. V glavnem SQ :worship: , pa še kdaj ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred 25 leti bi jih še šel gledat,ampak takrat so rekli da v komunajzlarske države ne hodijo špilat,kar jih čist zastopim sicer,ampak zdej so pa že čist mim.Kaj mal manj predpotopnega v našo vas ne more pridet špilat al ka?Škoda ko Hendrix ne žvi več,bi čez ene 10 let lahko brenku v Hali Tivoli,matr!!!! :krneki: :devil:

Sem pač žleht :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred 25 leti bi jih še šel gledat,ampak takrat so rekli da v komunajzlarske države ne hodijo špilat,kar jih čist zastopim sicer,ampak zdej so pa že čist mim.

takrat so bili enaki ! tvoja kategorija: mim ! pa komunizem gor ali dol, levo ali desno ! niso imeli jajc za balkan ! :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!