DAN Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 13, 2008 Deli Objavljeno Julij 13, 2008 Vsak zase se naj briga. Razpravljanje o tem zakaj so umrli je enako neumno kot pretiravanje z žalostnimi slovesnostmi in žalovanjem. Tale debata me spominja na debato v kakšnem drugem forumu, ko se ubije motorist in je potem itak on vsega kriv, ker je prehitro vozil in ableblable ... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 ob vseh ceremonijah, brezpotrebne dnevu žalovanja in vseh banalnih stvareh, ki spremljajo vse to. me samo nekaj zanima, koliko promilov alkohola so imeli v krvi,ker iz zelo zanesljivih virov smo izvedeli, da so bili precej okajeni. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 14, 2008 Deli Objavljeno Julij 14, 2008 ob vseh ceremonijah, brezpotrebne dnevu žalovanja in vseh banalnih stvareh, ki spremljajo vse to. me samo nekaj zanima, koliko promilov alkohola so imeli v krvi,ker iz zelo zanesljivih virov smo izvedeli, da so bili precej okajeni. dr.looney :alien1: :kva1: oni pa že ne .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se