Roni Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 eh... Hočko.... :evil: u depro me spravljaš :!: ... ne poznaš hujše pleh p... od mene! :? :roll: :? Roni ti si pleharca? Jest mam plehnato streho na bajti :!: :lol: jest sm tolk zlo pleharca, da sm si kr sama svoj pleh kupla! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 1) kdor se ne stepe vsaj enkrat na teden 2) kdor ne nosi sabo noža oz. pištole 3) kdor ne menja žensk pogosteje kot zobno ščetko 4) kdor se ga mrtvo ne napije vsaj dvakrat na teden :arrow: ma sem se hecala ... čeprav nekateri to stvar res tako jemljejo :splat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Jazst. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno September 16, 2002 Deli Objavljeno September 16, 2002 :D :D motorist-ka: oseba, ki vozi ali je vozila motor, brez tuje prisile, za popoln lastni užitek; lahko ima tudi avto pr.: pred 30 leti je bil....in še danes potoči solzo, ko pomisli na te zlate čase; videl sem .... na zadnji gumi in bilo je noro; prišel je ... in takoj sem vedel da je vse cool, ob obali sem videl...-ko in se zaljubil v njeno mašino razlika: bajker VS motorist bajker=kolesar motorist=motorcyclist bajker :arrow: prenesen pomen :arrow: bajk :arrow: motor se pravi bajker=motorist-pomensko gledano povzetek: če si na dveh gumah (treh ali štirih), z mašino med nogami, s sorazmerno do zelo odzivnim gasom na desni in več kot 50 kubiki (po zakonu) kdo ni motorist :?: kdor nima motorja, jih ne mara (vseh, ne samo čoperjev) kdo ni pravi motorist :?: težko vprašanje, večina kdaj gre brez opreme in čelade do štacune itd, marsikdo oz 99.9% motoristov rada pokaže svoje kovinsko mednožno bogastvo nepravih motoristov ni :!: :!: , so samo ustvarjeni v glavi zavistnega opazovalca ali v nepoznavanju cele življenske zgodbe čislanega nemotorista zopet v glavi opazovalca pr.: vidiš kolega motorista, ki se pripelje z motorjem do tvojega bloka cca 150 m, brez opreme, da skupaj nekaj pogledata, pošraufata, vmes ga vidi 20 ljudi od tega jih npr 8 reče "u kaka mašina", 5 jih reče "ta se bo še fentu, k se tkole voz", 2 rečeta "jst bi se tut po tej vročini tkole vozu", 3 rečejo " baš me zanima gde pušta ovu mašinu da ju drpim, 2 pa rečeta "lej ga pozer, uuuu kva misl da je frajr" obstajajo tudi vmesni členi, osebe, ki si ne morejo privoščiti motorja :cry: , ki so zakonsko :roll: premlade za motor, ki preprosto uživajo ob gledanju motorjev, ali doživljajo takšne in drugačne omejitve (družinske, verske, telesne :arrow: upam da me lastnik ne bo ubou :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 16, 2002 Deli Objavljeno September 16, 2002 eh... Hočko.... :evil: u depro me spravljaš :!: ... ne poznaš hujše pleh p... od mene! :? :roll: :? Roni ti si pleharca? Jest mam plehnato streho na bajti :!: :lol: jest sm tolk zlo pleharca, da sm si kr sama svoj pleh kupla! Še dobr,ga vsaj men ni blo treba....... :D :D :D :D :D :D :D Sam tist tvoj pleh zgleda..........ma ne najdem primerjave,k poznem nekoga ali neko,ki zgleda še velik bolš :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 Tisti, ki še ni vsipal!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 to pa ne, to pa ne; Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 JST NISEM TAPRAVA BIKERCA Ampak sem pa po srcu bikerca.......... dobr da sem po srcu tak kosmata ko po pi*** a ma to sploh kako vezo??? ne?? ok... se mi je tak fajn zdelo to napisat :twisted: :lol: :wink: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 JST NISEM TAPRAVA BIKERCA Ampak sem pa po srcu bikerca.......... dobr da sem po srcu tak kosmata ko po pi*** a ma to sploh kako vezo??? ne?? ok... se mi je tak fajn zdelo to napisat :twisted: :lol: :wink: :D :D A si se bala da bo Codeine mislu, da reklamo delaš, pa si sama začela zvezdice šopat ? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 JST NISEM TAPRAVA BIKERCA Ampak sem pa po srcu bikerca.......... dobr da sem po srcu tak kosmata ko po pi*** a ma to sploh kako vezo??? ne?? ok... se mi je tak fajn zdelo to napisat :twisted: :lol: :wink: :D :D A si se bala da bo Codeine mislu, da reklamo delaš, pa si sama začela zvezdice šopat ? :?: ne delam se da sem kultivirana... k itak nisem ta prava bikerca.. sem lahko bolj kultivirana......hihihi :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 Kdor ne bo vsaj z enim postom odgovoru na to temo. :lol: :lol: :wink: pismo, še dobr, da sm šla to temo brat, če ne bi še izpadlo, da nism bajkerca :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 A z enim postom? Kolkor vas jest poznam, dragi Motosvetovci, boste tole temo lepo izkoristili za nabijanje le-teh... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 Mogoče tisti, ki ima angleža pod ritjo. :D :D :D AVE TRIUMPHATOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 no se je že začelo, vsak svojga hvali. italijana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 samohvalisavci? :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Men se pa zdi, da nisem biker vsak dan, ki ga preživim brez motorja. Mater ga pogrešam. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2002 Ampak sem pa po srcu bikerca.......... dobr da sem po srcu tak kosmata ko po pi*** :twisted: :lol: :wink: :D :D A se nisi enkrat hvalila, da imaš obri** :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ampak sem pa po srcu bikerca.......... dobr da sem po srcu tak kosmata ko po pi*** :twisted: :lol: :wink: :D :D A se nisi enkrat hvalila, da imaš obri** :twisted: :wink: Zato pa se hvali :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 dobr da sem po srcu tak kosmata ko po pi*** To bi pa jaz z veseljem preveril :oops: :oops: :oops: :wink: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 A srce bi ji vun ftrgal??? :shock: :shock: :shock: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Men se pa zdi, da nisem biker vsak dan, ki ga preživim brez motorja. Mater ga pogrešam. :? Kje pa maš svoj moped? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 No, recimo pozerji brez vsake opreme na sportakih, v kar najbolj nemogoci obleki, ... Kdor nima motorja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Oktober 9, 2002 Deli Objavljeno Oktober 9, 2002 pravi motorist je tisti, ki ve da je vožnja z motorjem boljša od sexa!! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jackal Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 Tist k gre v količkah na motor! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 10, 2002 Deli Objavljeno Oktober 10, 2002 prevedi "količkah", pojma nimam sem korošec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se