enduraš Objavljeno Oktober 12, 2002 Deli Objavljeno Oktober 12, 2002 in sedež kluba je na: Norišnica LJ-POLJE , kletka 12 (desno mimo serijskih morilcev) 1000 ljubljana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Oktober 12, 2002 Deli Objavljeno Oktober 12, 2002 in sedež kluba je na: Norišnica LJ-POLJE , kletka 12 (desno mimo serijskih morilcev) 1000 ljubljana Točno. Vmes je pa še stražar, pa električna ograja, da ne bi bili serijski morilci ogroženi... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 12, 2002 Deli Objavljeno Oktober 12, 2002 hehe... ogroženi... hehe .... :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Mam motor (nažalost samo 125) , mam komplet opremo (brez nje ne grem nikamor) in dons sem dobil nov auspuh (Gianelli). Čeprov je scal k pr norcih sem se obleku in šel sprobat mašino z novim aparatom za dihanje. Šel sem 110. V dveh mesecih sem naredu 4000km . Še zmer se stresem ,ko pomislm kako me je na zadnjega dvignlo na križišču. A sem motorist? :D ne,norc. :lol: welcome to the club. 8) Očitno ne pridem v klub, namreč nimam opreme :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Očitno ne pridem v klub, namreč nimam opreme :lol: :lol: :lol: Ni problema - prvi kos opreme (jopič - beri opis zgoraj) dobiš ob včlanitvi. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 LOL.... mogoče ti ne bo prav ,ker ma prekrižana rokava...sploh mi ni jasno zakaj...?!? :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Hmmmm :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 JAZ nisem pravi biker! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Priznam. Jaz tud ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 JAZ nisem pravi biker! zakaj že?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 K`DU JEST :?: JEST NEJSM :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 vozim motor..... vozim avto vozim kolo uporabljam rolerje hodim tečem ne pijem alkohola rada gledam risanke :roll: kam zdej spadam :shock: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 med politične azilante Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 :roll: no pa premislimo, kdo NI pravi biker :oops: aha že vem: 1 Vika Potočnik 2 gospod Drnovšek 3 moj pokojni oče 4 Plemeniti Zmago J. 5 Maver Igor (ta ni tako znan) 6 pa predsednik HOG-a za katerega vem da se pelje 1x-2x letno, drugače pa samo v petek do Žabarja in domov (400m) 7 Niko Mihelić kje zjebu Harley-a :lol: :lol: še koga bi lahko imenoval pa nam več težil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 med politične azilante :rofl: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se