AREA Objavljeno September 8, 2002 Deli Objavljeno September 8, 2002 Jaz bom popizdo!!! :evil: :evil: :evil: Šel sem v Celje, prodal autoradio, dobil 50.000 sit, nazajgrede vsmeri proti Mariboru pa VSE IZGUBIL!!!!! Sploh ne vem kaj naj nardim, motor še sploh ni bil prepisan na mene in prometna ter zavarovalna polica še nista bili moji, to smo nameravali nardit v toku tega tedna! Če bi kdorkoli po nevem kakem slučaju kaj našo (dokumente) ga na kolenih prosim da mi to sporoči na 040 623 625 Jure!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 8, 2002 Deli Objavljeno September 8, 2002 Jaz bom popizdo!!! :evil: :evil: :evil: Šel sem v Celje, prodal autoradio, dobil 50.000 sit, nazajgrede vsmeri proti Mariboru pa VSE IZGUBIL!!!!! Sploh ne vem kaj naj nardim, motor še sploh ni bil prepisan na mene in prometna ter zavarovalna polica še nista bili moji, to smo nameravali nardit v toku tega tedna! Če bi kdorkoli po nevem kakem slučaju kaj našo (dokumente) ga na kolenih prosim da mi to sporoči na 040 623 625 Jure!!!! Ojoj ja tko je glede dokumentov to mors it pijavt ce je bla kartica al pa kej na banko pa da ti jo preklicejo itd... Dej se probi spomnt kje si lahko zgubu pa ce si res zgubu da nis sam zalozu kamCe mogoce ves kje bi lahko zgubu in ce to ni blo tolk doug nazaj pejt nazaj pogledat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 8, 2002 Deli Objavljeno September 8, 2002 Jaz bom popizdo!!! Šel sem v Celje, prodal autoradio, dobil 50.000 sit, nazajgrede vsmeri proti Mariboru pa VSE IZGUBIL!!!!! Sploh ne vem kaj naj nardim, motor še sploh ni bil prepisan na mene in prometna ter zavarovalna polica še nista bili moji, to smo nameravali nardit v toku tega tedna! Če bi kdorkoli po nevem kakem slučaju kaj našo (dokumente) ga na kolenih prosim da mi to sporoči na 040 623 625 Jure!!!! ej sam hitr na policijo, pa preklicat zadeve LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 ej sam hitr na policijo, pa preklicat zadeve LP by gebre Kukr vem je su to ucer prec narest! Sam nic ne vem kaj so mu rekl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Ja fak no, ti pa res nimas srece s tem ... preklicat, kaj pa drugega, saj si itak ze :? Morda bos imel pa tako sreco kot Suzuki, njemu je nekdo nasel kompletne izgubljene dokumente in jih prinesel na policijo ... :idea: Samo takih je malo ... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 :shock: U jeb..ti dej poklič tipa v CE, kaj ce si tam pozabu, al pa kje sta se dobila, ce ne sem jst v Celju od 10-13 ure pa poklic kje sta se dobila (če sta sla na "kavo") lahka grem jst tja pogledat 041/684-282. Pa v CE na policijo poklic ce so dobil kake dokumente ha? Ku.. probat ni greh a ne!!!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2002 Evo mene, priso s luzbe. Zdaj grem klicat policijo v Celje, točno to. Javim ko bom kaj zvedo, naši mariborski mi niso znali nič povedat, še to jih ni zanimalo al sem šel po stari cesti al po avtocesti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2002 V Celju ni nič...hehe zdaj lahko grem klicat vsako postajo do Maribor :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Če bo kdo našel dokumente in nesel na policijo te be le ta nasla ( se punci večkrat dogaja ) tako da je klicanje čisto odveč. V Denarnici verjetno ne bo nič gotovine :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se