Skoči na vsebino

Rolling stones

Pravokotar

Priporočene objave

ROLLING STONES GATHER NO MOSS.

Rad bi slišal vaše komentarje in misli na to temo. Od svojega 14. leta se občasno spomnim nanjo in vsakič se mi ponuja nova razlaga. Ali ostajajo "čisti" ali umirajo v samoti, brez življenja ali je spet neka X razlaga.... Enkrat mi je bližja ena, drugič druga. Dajte malo zalaufat sivo substanco za

PEPEta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moss1 [mos] n bot (drevesni) mah, mahovnica;

šotišče, močvirje; a rolling stone gathers no ~

goste službe, redke suknje

Tkole pravi veliki angleško-slovenski slovar :?: :?: :?:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne zamerit ampak mi ni jasno za kaj gre tu ... sorči :)

Khmmmmm.......morda malo pomoči iz vijug stare glave!!!!!!

Glede na to....vsaj kolikor je meni znano....so ti fantje.....ma kaki fantje......OČAKI.....že precej v letih......torej :arrow: ker so stari,sledi iz tega.....seveda ob upoštevanju dejstva,da se na starih stvareh rad nabere mah.......še posebno , če se te stare stvari ne premikajo dovolj.

:idea: Kotaleči kamni :arrow: se ne premikajo dovolj :arrow: nabral se je mah :!:

Kok sem jest pameten....pa to ni res :shock: :shock: :shock: :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok sem jest pameten....pa to ni res :shock: :shock: :shock: :D :D

Ja, kje spiš da te ne ukradejo... :D

Khmmmmmmm.....me ženka čuva celo noč :oops: :D :D :D :D :D :D Pridna....k´ne :wink: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ROLLING STONES GATHER NO MOSS.

Rad bi slišal vaše komentarje in misli na to temo. Od svojega 14. leta se občasno spomnim nanjo in vsakič se mi ponuja nova razlaga. Ali ostajajo "čisti" ali umirajo v samoti, brez življenja ali je spet neka X razlaga.... Enkrat mi je bližja ena, drugič druga. Dajte malo zalaufat sivo substanco za

PEPEta

Jaz bi rekel takole: "Če živiš, ne plesniš..."

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bi rekel takole: "Če živiš, ne plesniš..."

Tnx, SymRu, mogoče je tvoja misel prava. Najbrž odvisno od trenutka. Bister mladec si. In kaj bi rekel na tisto: PEOPLE WHO LIVE IN GLASS HOUSES SHOULDN'T THROW STONES. Me ful zanima.

LP, PEPE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PEOPLE WHO LIVE IN GLASS HOUSES SHOULDN'T THROW STONES. Me ful zanima.

Da moraš imeti mirno in točno roko, da dragega/drago zadeneš, ker če fališ, gre hiša :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PEOPLE WHO LIVE IN GLASS HOUSES SHOULDN'T THROW STONES. Me ful zanima.

Da moraš imeti mirno in točno roko, da dragega/drago zadeneš, ker če fališ, gre hiša :lol:

Ja, pa glih prav moraš zabrisat, da se ne odbije in da ne more nazaj vreči, sicer spet gre kučica.

Jaz bučman, pa kamen brez milosti na vso moč zabrišem, pa se mi zmeraj kaj sesuje. :oops: :cry: Prava figa, saj če si pa tih, te pa drugi zbombandirajo, pa spet evo črepinje. Nč, je že bolš, da se kamnje kotali, pol pa po želji, lahko se kotališ zraven, se umakneš ali pa se na pot nastaviš. Važn da rola in bobni! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj podobnega kot Najprej pometaj pred svojim pragom oziroma ne kritiziraj drugih, da ne bodo oni tebe.

Ja, kaj pa če sem brez greha in lahko prvi vržem kamen?? :wink: :oops: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Madona ste modeli, da se vam da razpravljat o tej temi! Yst sem mel ful problemov, da sem si jo spljoh zmislu. A bi bil eden tko dober da bi ta zmazek zaklenu pa zbrisu, plis.

PEPE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bo treba pa na štacjon napir it! :wink: :lol:

Prejkone edina pametna varianta danes. Zgleda, da mi je vreme zgrmelo na tisto mesto, kjer naj bi se nahajala glava :? :cry:

PEPE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pametna je tale zgornja res, ampak moja je pa pravilna, kajti ni zrasla na mojem zelniku ampak v slovarju angleške kulture, he he. Ja, ja, eni beremo tut knjige.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pametna je tale zgornja res, ampak moja je pa pravilna, kajti ni zrasla na mojem zelniku ampak v slovarju angleške kulture, he he. Ja, ja, eni beremo tut knjige.

Ne velja, plonkal si :!: :!: :!: :wink: 8)

PEPE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!